F1RFT 2008

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello!
Üdvözlök mindenkit az f1 RFT cahllenge ligánál sok szeretetel várom az oldalamon azokat aki végre egy ligában szeretnének leni mert én azok nak a jelentkezését várom ezen az oldalon.

További iformációért látogason el ere az oldara:
F1 RFT Challenge Liga

kovecses
Jöhet a mehet!

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

kovecses
Mehet a jövet!

rvn
Nah akkor felveszel msn re?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

rvn
irj pmet. Am részvétel ingyenes😄

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

kovecses
én régóta szivesen versenyeznék valahol pénz befizetése nélkül, kötelezettségek nélkül, csak szórakozásból, csak alkalmanként.

Freedom88
no thanx

T.T.

rvn
Valaki?

rvn
Ligát indítok rftf1liga néven! És szeretnék pár tagot! Akit érdekel irjon ide vagy küldjön püt😄 Na senkit nem érdekel?

SrAta
sehogy...

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

baaka
hogy lehet beállítani hogy legyen esõ??

rvn
Ligát indítok rftf1liga néven! És szeretnék pár tagot! Akit érdekel irjon ide vagy küldjön püt😄

valaki tud egy olyan oldalt ahol rfactor setup leírás találhato??
rvn
az összest sztem

Danecay
Hi All!

A kérdésem az lenne, hogy ha az akarom, hogy az össze UPDATE telepítve legyen a MOD-hoz, akkor le kell töltenem mind a 3 UPDATE-t, vagy elég csak az utolsót (F1RFT 2008 Cars Update 3), mert az tartzalmazza a korábbi UPDATE-ket is?

rvn
csa! Valaki 1 malaysia i setupot tud dobni?... Pls irjon aki tud priveibe vagy msn: [email protected]

helo ha valaki jol tud F1RFT-ezni és szervert csinálni az vegyen fel msn-re:[email protected]!! elöre is kösz minél hamarabb jó lenne
Freedom88
pilóta is kell hozzá😊

T.T.

SrAta
jah bocs 1000000000000000000000000000000000 kössssssszzzzzz
Egy versenyzõ életét mentitek meg veleXD

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
nekem meg sepanghoz és nagyon nagyon fontos lenne

F1RFT 2008 modhoz kéne melbourne setup de 1:24 alatt legyen elöre kösz
kecsetihunor
már vagy 3 valenciai pálya is tölthetõ az rfactorcentral.com-rol tetszés szerint... sajnos ide nincs javított spa 😞

kovecses
nem értem a kérdést

rvn
mi az az f1rtf .hdv eltérés ez mitöl van?

Csõ mindenki aki jelentkezni akkar F1RFT ligába ahol 22 ember van folyamatosan online az vegyen fel msn-en:[email protected]
SrAta
csõ all
linkeljetek egy mûködõ valenciai mapot ehhez a modhoz
vagy mind1 mihhez csak tudjam használni
1000000 hála
kössz
SrAta

kovecses
Letöltöttem a szasztv-rõl a valencia utcai pályát de hibás lehet mert rengetegszer kilép...

kovecses

Alexease
Akor passz😉
Probaljatok a segitsegeket kikapcsolni, lehet hogy valamelyik hibazik.
kovecses
semmi köze ehhez
havernak eredeti nála szintén zenész...

Alexease
Gondolom warez, es annak vannak neha erdekessegei😉
kovecses
Letöltöttem ezt a nagyszerû modot a netrõl és feltetem az rfactorhoz.
Van egy olyan problémám vele hogy az autó minden kanyarban kipördül (pedig nem vagyok kezdõ) hiába állítom be az autót (még a legnagyob szárnyállásnál és legpuhább hátsó felfüggesztés esetében is).
Az autó már akkor keresztbe áll mikor kigurul a garázsból a boxutcára pedig akkor nem i én irányítom....
Kérlek segitsetek nekem és áruljátok el mit állítsak be hogy játszható legyen számomra a játék mert egyszerûen nem tudok végigmenni egy 100%-o versenyt anélkül hogy 3-4x keresztbe ne álljak a kanyarokban!

Nagyon szépen köszönöm elõre is a segitséget!

rvn
Üdv! Azt hogy tom bekapcsolni h oldalt azt a színskálás fordulatszámméröt ami a tvs közvetítésekkor is beraknak néha azt én is bekapcsoljam a játék közbe?

Hello!
Lenne egy kis problémám a game-el. Felteszem az r-factorra a szükséges patch-eket sorrendben. Megy a játék minden good. Amíg el nem érek egy bizonyos pályáig aztán nem sorrendben mennek a pályák. Ez még nem is baj csakhogy a brazil nagydíjat amikor elindítom kijön a kép és ezt írja ki: Error loading texture for material MATERIA 2921 . Már 4 különbözõ trackpacket szedtem le. A trackpackben leht vmi? please segítsetek<#help><#help><#help>
Legend Killer
ez de lol karambol

Spa-i tömegkarambolra emlékeztet a vége 😄

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Alexease
De talan ez is eleg lesz: http://boris-vorontsov.narod.ru/d3dx9_26.zip

De jobb ha rendszeresen frissitve van a DirectX (1-3 havonta jon ki frissites).
Alexease
DirectX-et kellene frissiteni - gondolom.
Beteszem az rfactor mappába, és ha elindítom valami dll fájlok után rinyál 😞

Alexease
Inkabb hasznald ezt, ez mar be van allitva: http://alexisease.extra.hu/files/rFactor_HDR.zip

SHIFT-F12-vel tudod ki-bekapcsolgatni.

Ha allitgatni akarod, akkor az enbseries.ini-ben szepen, jol, angolul (egyszeru szavakkal) van minden bellitas.
Ezeket hova kell betenni? meg mit kell állítani?

Alexease
Annyira azert nem erdekel az F1😉 Ez a gyari ISI BMW boven eleg nekem (meg a VGP3 😄DDDDDDDD).
lac coo
Ja.. nem emlékszem 😊)) Kívülrõl nem látszik lassúnak 😊))Kb ennyit kéne bírni az autónak ha rendes fizika volna F1 cuccok alatt ... Próbáld Spet cuccát, az elég jó !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Alexease
http://boris-vorontsov.narod.ru/enbseries_re4_v0075b.zip

Az enbseries.ini-t allitgatni kell!!!
Alexease
Ez mar "regi" video, meg az iRacing elott😊 Mar volt linkelve, postoltal is ra😉 Amugy nem nehez ilyen - lassu - tempoban kobemenni😉))
Tudnál linket adni ehhez a pluginhoz?

Ja és azért elõzött meg a mekis az elején, mert ittam 😊 de végülis örülök, mert egy jó versenyem volt 😊

lac coo
No, egész jól körbementél F1-el, használ a sok IRacig OW ? 😉

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ezek a régi idõk, most már valamivel normálisabbak vannak 😊 De általában minden versenyen kilöknek ha elsõ vagyok 😞 ja és fõleg a magyarok ennyire köcsögök!

Na itt az új videóm, renault-val megyek.(tudom, kicsit béna vagyok, sok kanyart elbaszok, meg sokszor kisodródom de azért jó volt! Ja és nem volt crash a rajtnál 😊)

bardocz
LFS-ben van BMW Sauber,de azzal meg az a baj,hogy egy valóságos pálya sincsen benne...Viszont fizikában veri az rFactoros modokat,de majd ha építenek blekkvúdot,meg istenfaszát,majd akkor lesz értelme azzal játszani😄