19
  • Waterhorse
    Ebben a sorrendben kérném őket
  • chronos75
    majd felkeveri magának mindenki a warez felkeverőprogramjával :)
  • grebber
    Hm majd beszerezzük.Az az érdekes a Sliders részekkel hogy egyszer volt egy weblap ahol fenntvolt összes rész le is szedtem őket megnéztem mindet.
    Erre tv megy sliders rész azt közel nem is volt köztük olyan a neten pedig megvolt mind :D Szal lehet ezekben is lesz pár új rész.
    Ezek is ide oda csúszkálhatnak a térben :D
  • winnie
    tévedésben élsz. nem csak nálunk.
  • bmw
    Csatlakozom, 21. szazad. Gratula a monohoz. Ez is csak nalunk lehet.
  • tpeterr
    Kari Wuhrer sem rossz :-D
  • Wittgen
    Sabrina Lloyd
  • xido
    Különben azt sem értem,hogy húúú..werkfilm meg galéria..közben youtube-on olyan klassz háttéranyagokat látni néha,amiket nem értem,honnan kerülnek elő,ha nincsenek a dvd-n...
  • xido
    Mikor először adták,stereoban adta a tv a legelső résztől kezdve..aztán ismétléskor kerültek a netre mono első évadok..félek a BuFi nem az alapanyagot kapta közvetlenül a stúdiótól,hanem a mono warez-szart tette rá:)
  • winnie
    ha valami jó volt a 4-5. évadban, az a befejező rész. semmi szájbarégés amerikai módra, hanem jó kis továbbgondolós.
  • Waterhorse
    hát ez az, de akik házilag digitalizálják warezra, profibbak, több idejük van, ill. saját és mások szórakoztatására csinálják, akik kiadják dvd-n megbíznak vkit, aki pénzért dolgozik. Ehhez többet nem fűznék hozzá
  • Waterhorse
    Nem kell ahoz új szinkron, hogy felkeverjék a hangot helló
  • akyyy
    de hát a warezon levők is stereoba vannak ezek meg kiadják monoba:S
  • akyyy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát az utolsó 2 évad nagyon szar. sőt az utolsó a legszarabb, mert ugye Queen már nincs is benne, csak a néger faszi az eredeti szereplők közül. az utsó rész meg egyenesen borzalmas, az utánna nyitva hagyott űrrel együtt

bár ha jól emlékszem az utsó részre, vehetjük lezárásnak.
  • szedRick
    Igen erre én is kíváncsi lennék!
  • matt taylor
    Valaki meg tudja mondani hogy lett-e értelmes befejező része a Slidersnek?
  • Shodan
    helló, nagyon helyesen tették hogy nem adtak ki egy újraszinkronizált szart.
  • akyyy
    jah
  • meszi3
    mono magyar, helló 21. század...