19
-
#19 Ebben a sorrendben kérném őket -
chronos75 #18 majd felkeveri magának mindenki a warez felkeverőprogramjával :) -
#17 Hm majd beszerezzük.Az az érdekes a Sliders részekkel hogy egyszer volt egy weblap ahol fenntvolt összes rész le is szedtem őket megnéztem mindet.
Erre tv megy sliders rész azt közel nem is volt köztük olyan a neten pedig megvolt mind :D Szal lehet ezekben is lesz pár új rész.
Ezek is ide oda csúszkálhatnak a térben :D -
winnie #16 tévedésben élsz. nem csak nálunk. -
bmw #15 Csatlakozom, 21. szazad. Gratula a monohoz. Ez is csak nalunk lehet. -
tpeterr #14 Kari Wuhrer sem rossz :-D -
Wittgen #13 Sabrina Lloyd -
xido #12 Különben azt sem értem,hogy húúú..werkfilm meg galéria..közben youtube-on olyan klassz háttéranyagokat látni néha,amiket nem értem,honnan kerülnek elő,ha nincsenek a dvd-n... -
xido #11 Mikor először adták,stereoban adta a tv a legelső résztől kezdve..aztán ismétléskor kerültek a netre mono első évadok..félek a BuFi nem az alapanyagot kapta közvetlenül a stúdiótól,hanem a mono warez-szart tette rá:) -
winnie #10 ha valami jó volt a 4-5. évadban, az a befejező rész. semmi szájbarégés amerikai módra, hanem jó kis továbbgondolós. -
#9 hát ez az, de akik házilag digitalizálják warezra, profibbak, több idejük van, ill. saját és mások szórakoztatására csinálják, akik kiadják dvd-n megbíznak vkit, aki pénzért dolgozik. Ehhez többet nem fűznék hozzá -
#8 Nem kell ahoz új szinkron, hogy felkeverjék a hangot helló -
#7 de hát a warezon levők is stereoba vannak ezek meg kiadják monoba:S -
#6 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát az utolsó 2 évad nagyon szar. sőt az utolsó a legszarabb, mert ugye Queen már nincs is benne, csak a néger faszi az eredeti szereplők közül. az utsó rész meg egyenesen borzalmas, az utánna nyitva hagyott űrrel együtt
bár ha jól emlékszem az utsó részre, vehetjük lezárásnak. -
szedRick #5 Igen erre én is kíváncsi lennék! -
matt taylor #4 Valaki meg tudja mondani hogy lett-e értelmes befejező része a Slidersnek? -
#3 helló, nagyon helyesen tették hogy nem adtak ki egy újraszinkronizált szart. -
#2 jah -
meszi3 #1 mono magyar, helló 21. század...