159
Mindent az indián kultúráról!
-
#38 jöhet minden ami... ^
topic is róluk szól:) -
Red Bull #37 most esett le mi van a képen amit linkeltem :) -
#36 Elég durva amit az amerikaiak csináltak az indiánokkal. Nekem is nagyon tetszik a kultúra, főleg a zene.
A kedvenc együttesem, a Nightwish csinált egy számot az indiánokról, ami az én kedvenc számom, és egy ranjongó csinált hozzá egy nagyon jó klippet. Ha érdekel ez az. Nem indián zene, csak indiánokról szól! -
#35 ez tetszik:D ha toll van a tetkón akkor az zsigerből bejön...
én valami ilyesmit akarok
csak nemkell "medál" rá, elég egy szimpla bőrszalag és a tollak
-
#34 /ignore
muszáj rosszalkodni?
rádküldöm a rézfaszú baglyot
-
Red Bull #33 -
Red Bull #32 az a kis vörös középen jóféle, netagadd -
#31 bocs amúgy téges is tisztellek de csak azért mert egy ÁLLAT vagy :D -
#30 visszamennyé vörös bika:) -
#29 igy van sajnos.
ma már csak egy jól csengő név az egész...
pedig az ilyen értékeket meg kellene őrizni...ha mindent elpusztítunk a világon már csak nekünk kell eltűnni...
úgy érzem sikerülni fog -
#28 na megjeletn az 1. animalsex es gratulálunk az elért teljesítményedhez -
#27 az a szép hogy az ameriakiak pusztították őket, utána meg autót neveznek el róla és most már abból több van mint 40-100 ezer példány, nemhogy a mustángokat szaporították volna -
Red Bull #26 megtuknád őket mi -
#25 elég kevesen vannak:( -
Ne hagyjuk ki a vadlovakat sem!
wikidézek:
A legelső musztángok az 1500-as években Mexikóba hozott spanyol lovaktól származtak. Ezen lovak közül némelyek elszabadultak és az amerikai őslakosok befogták őket, így gyorsan elterjedtté váltak Északnyugat-Amerikában.
Kártevőknek tekintették őket, mivel elették a marhák elől a takarmányt. 1900-tól a musztáng populáció drasztikusan lecsökkent. Napjainkban, a vadon élő musztáng populáció nagysága 40.000 és 100.000 közé tehető.
-
#23 nálunk miskolcon is szokott kijárni indiánok játszák az alő zenét, szoktam is hallgatni csak sajnos nem sokszor érek rá :( -
#22 én is imádom az indián történetet, nagyon sokat olvastam róluk , meg sok karl may regényt , a zenéjük is jó, relaxálásra kiváló, anno tesómmal csináltunk itthon pipát meg sámánbotot sókristály díszítéssel
+fav -
#21 Álomháló!
Nekem is van egypár darab:D -
#20 egy álomfogó (avagy álomcsapda):
,,A jó álmok átjutnak a nyíláson, a rossz álmok viszont csapdába esnek a hálóban, s elvésznek a hajnal fényében.'' -
#19 -
#18 nyami esőtánc -
#17 akkor az oldszkúl megoldás:
utcai zenészek
relax zene:) -
#16 (tehát link =/= src címmel...jovan) -
#15 :/ -
utcai zenészek -
"Hé! Hó hó hó! Nem tudom mit csináltok fiúk, de ez határozottan nem esőtánc" -
#12 Tök jó nekik nem kell borotválkozni:) -
#11 Havernak van ilyen pólója -
#10 -
#9 -
nekem ez tetszik nagyon (sas démon arccal) -
#7 Nálunk Győrben a vásárokon mindig ottvannak. Két indián srác nyomatja a zenét és lehet venni tőlük ékszereket pipákat ruhákat... nagyon pöpec
mindig bevásárolok náluk:D -
#6 jaja tavaly voltunk a balatonnál nyaralni és ott nyomtak indiánok élő zenét:)
a szám végén pedig körbejártak és lehetett albumot venni.
nagyon jó relaxálós zene, és imádom hallgatni a "kántálás":)
mintha valami felébredne bennem ebben az ingerszegény világban.. -
Én az ilyen orca-s cuccokat szeretem tűlük! -
#4 Zene király!Mindenük király!
+fav -
#3 A zenéjük valami fenomenális:) -
#2 +fav
Imádom a témát! -
#1 Hali!
Nemtudom ti hogy vagytok vele de engem nagyon érdekel a (főként észak-amerikai) indián törzsek kultúrája. Nagyon spirituális az egész engem az fogott meg, és képesek voltak harmóniában élni a természettel...(földanya tisztelete, totem az élőlényeknek stb.)
Sajnos mostanra a kevés őslakos rezervátumokban van elkülönítve vagy keveredett az amerikai lakossággal.
De remélem fog jönni pár ember társalogni:)
Ha egy embert is megfog a téma akkor már megérte ez a topic.
kezdésnek mondjuk:indián horoszkóp
jöhetnek még képek frankó tetkókról is :D
(mellesleg én majd a bal karomra szeretnék majd egy tolldíszt firkantani...)