QuakeCon - ami eddig történt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem a RTCW-nek nagyon ott volt a hangulata, azon kevés játékok egyike volt, amit nem untam meg a közepe felé sem.
Arról van szó, hogy a játékok motorjai nem folytonosan, hanem csak periodikusan, diszkrét idõpontokban frissítik a világot, mondjuk egy rakéta helyzetét a pályán.
Ha folytonosan tennék, azaz minden lehetséges pillanatban próbálnák követni a mozgásokat, akkor 1) elõre kiszámíthatatlan lenne a sebesség, 2) botrányos is lenne mellette, és 3) nem is nyernének igazából semmit, csak agyonhajtanák a gépet.
Ehelyett adott (akár dinamikusan változtatható) idõközönként megnézik, mennyi idõ telt el a rendszerben (mert ugye lehetnek ingadozások), és integrálszámítással számítják ki a testek új helyzetét, sebességét, satöbbi.
Ez tervezhetõbb, gyorsabb, elegánsabb, jobb, és ha tényleg ilyen grafika (a Rage-re gondolok) mellett fenn tudják tartani ezt a feszített tempót, akkor igazán szép munka.
Csak ne kelljen hozzá erõmû...
Persze mindez a korábbi hozzászólásomon nem változtat. Ha nincs tartalom az egész nem ér egy kalap trágyát se <#levele>#levele>
"Carmack means that the game will have a tick rate of 30 (33?). Basically, that means that the game updates the level 30 times a second."
Egy hím méhecske buzdító szavai: "Szorgos népünk gy?zni fog, 'cause HERE I am!"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Örülök, hogy ennyire növekszik a színvonal itt az esgén <#eljen>#eljen>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ezzel az erõvel mondhatnánk hogy a Crysis is produkál 120FPS-t a legdurvább elképzelhetõ gépel, legcsúnyább beállításokkal :S
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Ócska náci és szörnyírtó szimulátor <#sniffles>#sniffles>
“Life can only be understood backwards; but it must be lived forwards.” - Goethe http://www.burucs.com - Webfejlesztés
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Aha... Ezt mivel mérik? Digitális szépségmérõvel?
Vajon tartalom is lesz bennük, vagy most már csak az a szempont, hogy mennyi az FPS?
K. unom már ezeket a hülye VH-s szarokat, tucatcéllövölde, no ész nem kell hozzá.
Egyedül a BiA, CoH amit tudtam értékelni.
ahogy nézem, ez mozgásban, fizikát tekintve lesz k/rvanagy =)