Készül az Austin Powers 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bárcsak elöbb kijönne a 4. rész
OOH! Egy Kiccsi Ééén!
Neeem, Kiccsi Ééén! Neem esszük meeg a Kandúúr úrat, NEEEM!
Neeem, Kiccsi Ééén! Neem esszük meeg a Kandúúr úrat, NEEEM!
az ósztinpáverszek valamilyen oknál fogva szórakoztatók, nem tagadhatom...<#idiota>#idiota>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Jó forgatókönyvel bármi lehet belõle.
VAjon most milyen tárgyakat fognak kihuzni/berakni Austin seggébe a sátra arnyjátékban? 😄
VAjon most milyen tárgyakat fognak kihuzni/berakni Austin seggébe a sátra arnyjátékban? 😄
A harmadik résznél, már nem lehet rosszabbat csinálni. Szóval logikusan a negyedik az már jobb lesz 😉
"Jajj neeeee, Vanessa! Vanessa egy robotnõ, Úristeeen! Várjunk csak. Megint facér vagyok! Igen bééééééébi!" <#vigyor2>#vigyor2>
Kojiro ergo sum.
..."hiszen a komikus csak Austin Powers alakjában volt képes sikert elérni"
Igen, igen, a mai napig kultuszfilmnek számító Wayne világáról el tetszik feledkezni az ügön tájékozott cikkíró<#banplz>#banplz>
Igen, igen, a mai napig kultuszfilmnek számító Wayne világáról el tetszik feledkezni az ügön tájékozott cikkíró<#banplz>#banplz>
Az elsõ rész még tetszett. A második épp, hogy megbírtam nézni. A harmadikkal már nem bírtam, annyira rossz volt.
egyik részt sem birtam végignézni, pedig többször is nekifutottam.
....KAFA <#idiota>#idiota>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
hülyeség a köbön<#crazya>#crazya>
Nekem vegyes emlékeim vannak az elsõ 3 részrõl is, hát nem tudom.. :S Kíváncsi vagyok azért rá.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
király