Bemutatták az új KITT-et
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha ja, ez inkább egy aranyláncos sufnituningos kocsija. Nem éppen a "Jogért és Igazságért Alapítvány" jut az ember eszébe róla.
jézusom ezt a ócska romhalmazt tiszta madmax filingje van :S mit keresne egy ilyen az utcán. Még az elõzõ vipera (az egy régi szuperautós akció sorozat volt) fillingû autó is jobb volt....
Hát, láttam már jobban kinézõ kocsit... ez inkább nevetséges. Rosszabb, mint amit a pimp my ride-ban mûvelnek.
Ha valami igazán jót akartak volna, néztek volna ki egy mai sportkocsit (pl. Bugatti veyron, meg hasonlók), azt kellett volna ízlésesen tuningolni egy kicsit...
Ha valami igazán jót akartak volna, néztek volna ki egy mai sportkocsit (pl. Bugatti veyron, meg hasonlók), azt kellett volna ízlésesen tuningolni egy kicsit...
Már bocsánat, de akik azt mondják hogy vissza a régi Kitt-et meg Házelhoffot, azok szerintem nem nosztalgiázni akarnak, hanem a múltban élni!
Új szelek fújnak, és a jelen gondolkodású embereknek fogják a sorozatot is összerakni, és ez így helyes.
Amúgy meg szerintem korrektül néz ki ez a KITT.
Új szelek fújnak, és a jelen gondolkodású embereknek fogják a sorozatot is összerakni, és ez így helyes.
Amúgy meg szerintem korrektül néz ki ez a KITT.
Egy cirka 20 éves autóval hogy csináljanak már új sorozatot gondolkodj már!
Én nem értem anno mikor az elsõ hírek szállingóztak többség azért sírt hol a régi KITT meg Hasselhof hát bazz mint az autó mint a színész felett csúnyán eljárt az idõ. Anno is "B" kategóriás volt a sorozat igaz örök kedvenc marad nagyon sok embernek mert azért hát valljuk be jó volt. Viszont nem értem miért kell visszasírni, pár év eltelt kicsit elõrébb van már a technika nehogy már ne haladjon a korral a sorozat. Az új sorozat is lehet ugyanolyan jó és hangulatos természetes, hogy a pilot láttán baromi furcsa volt mert hát mindenkiben a szõrös mellkas fekete bõr dzseki és a jó öreg transam maradt meg ha a Knight Riderre gondol. Én személy szerint csak annyit várok el az új sorozattól legyen egy rész amikor nyosztalgikussan közösen küzd a jó ügyért a régi és az új KITT.
Én nem értem anno mikor az elsõ hírek szállingóztak többség azért sírt hol a régi KITT meg Hasselhof hát bazz mint az autó mint a színész felett csúnyán eljárt az idõ. Anno is "B" kategóriás volt a sorozat igaz örök kedvenc marad nagyon sok embernek mert azért hát valljuk be jó volt. Viszont nem értem miért kell visszasírni, pár év eltelt kicsit elõrébb van már a technika nehogy már ne haladjon a korral a sorozat. Az új sorozat is lehet ugyanolyan jó és hangulatos természetes, hogy a pilot láttán baromi furcsa volt mert hát mindenkiben a szõrös mellkas fekete bõr dzseki és a jó öreg transam maradt meg ha a Knight Riderre gondol. Én személy szerint csak annyit várok el az új sorozattól legyen egy rész amikor nyosztalgikussan közösen küzd a jó ügyért a régi és az új KITT.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
...de valóban volt már egy rész de az csak a pilot epizód volt amolyan bevezetõ vagy átvezetõ a régi és az új között, nomeg ennek a sikerétõl tették függõvé azt hogy legyártsák e a sorozatot vagy ne...
Az olyan szar, hogy már kurvajó. 😄
A kudarc az, ha meg sem próbálod.
REAL MADRID
Nagyon tetszik, a régi "átváltozáshoz" képest én csak a motorháztetõn látok nagyobb változást, nyílván nem akartak egy két lábon járó robotot csinálni. Az új autó amúgy tetszik, illik a 21. századhoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Turbo Boost-ra kiváncsi leszek!!!!😊 Meg egy esetleges KARR részre és David is feltûnik állítólag még!😊
A régi felett valóban eljárt az idõ de a mai napig imádom! Viszont láttam az új pilotját nagyon tetszett és tetszik az új autó a szereplõk és az egész koncepció! Szerintem egy jó kis sorozat van születõben és alig várom hogy lássam!😊))Végre ujra Knight Rider!!!😊
Egyetértek. Mondom ezt úgy, hogy tulajdonképpen a Knight Rideren nõttem fel. De a pontiac felett eljárt már az idõ. Ha a Pontiac lenne benne akkor akaratlanul is mindenképpen a régi sorozathoz hasonlítaná az ember, ami nem lenne jó. Az a sorozat abban a korban volt a jó. Ma, nosztalgiára jó.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Nem tudom ki hogy vagytok vele de nekem ez bejön...igaz a régi KITT az igazi (mivel nekem is nagy kedvencem volt anno) azt nem fogja felülmúlni soha az tuti, de láttam a pilot epizódot és szerintem a mostani elvárásoknak teljesen megfelel.
Áhh ez nagyon szarul néz ki.Régen végignéztem az egész sorozatot,ez az autó kurvára nem illik a hagyományokhoz😞
Ez iszonyúan szar.
egy kis festékkel mit kinem lehet hozni egy ladából<#nevetes2>#nevetes2>
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
EZ hol KITT???
KITT egy Pontiac TransAm... az volt az is lesz... nem Mustang
KITT egy Pontiac TransAm... az volt az is lesz... nem Mustang
Rossz tuninglada XD
gagyi. nosztalgiázni akarok 😄 de akik nem ismerik a sorozatot azoknak biztos tetszik 😊
jó, csak nehéz elfogadni hogy nincs már többi a régi KITT😞