Szekeres Viktor

Bemutatták az új KITT-et

Bár még mindig meglehetősen messze van az amerikai premier (hát, még a magyar!) egyre több hír szállingózik a készülő Knight Rider-tévésorozatról, sőt, az új KITT egyik formáját a nagyközönség előtt is bemutatták a hétvégén San Diegóban.

Ugyanis Gary Scott Thompson, a sorozat írója szerint a 2008-as KITT igazi "Transformer" lesz, képes lesz átváltozni, ha éppen azt követeli meg a szituáció. Ezt alátámasztandó meg is mutatták a rajongóknak, hogy miképpen is fog kinézni a támadó módra váltott autó.


De a képen látható mód nem az egyetlen lesz, amelyet használni fog a Turbo Boosttal továbbra is rendelkező KITT, de a többire majd a szeptemberben induló sorozatban derül csak fény.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • dez #23
    Ha ja, ez inkább egy aranyláncos sufnituningos kocsija. Nem éppen a "Jogért és Igazságért Alapítvány" jut az ember eszébe róla.
  • GG #22
    jézusom ezt a ócska romhalmazt tiszta madmax filingje van :S mit keresne egy ilyen az utcán. Még az előző vipera (az egy régi szuperautós akció sorozat volt) fillingű autó is jobb volt....
  • Robi000001 #21
    Hát, láttam már jobban kinéző kocsit... ez inkább nevetséges. Rosszabb, mint amit a pimp my ride-ban művelnek.
    Ha valami igazán jót akartak volna, néztek volna ki egy mai sportkocsit (pl. Bugatti veyron, meg hasonlók), azt kellett volna ízlésesen tuningolni egy kicsit...
  • scagnetti #20
    Már bocsánat, de akik azt mondják hogy vissza a régi Kitt-et meg Házelhoffot, azok szerintem nem nosztalgiázni akarnak, hanem a múltban élni!
    Új szelek fújnak, és a jelen gondolkodású embereknek fogják a sorozatot is összerakni, és ez így helyes.
    Amúgy meg szerintem korrektül néz ki ez a KITT.
  • Omlás #19
    Egy cirka 20 éves autóval hogy csináljanak már új sorozatot gondolkodj már!

    Én nem értem anno mikor az első hírek szállingóztak többség azért sírt hol a régi KITT meg Hasselhof hát bazz mint az autó mint a színész felett csúnyán eljárt az idő. Anno is "B" kategóriás volt a sorozat igaz örök kedvenc marad nagyon sok embernek mert azért hát valljuk be jó volt. Viszont nem értem miért kell visszasírni, pár év eltelt kicsit előrébb van már a technika nehogy már ne haladjon a korral a sorozat. Az új sorozat is lehet ugyanolyan jó és hangulatos természetes, hogy a pilot láttán baromi furcsa volt mert hát mindenkiben a szőrös mellkas fekete bőr dzseki és a jó öreg transam maradt meg ha a Knight Riderre gondol. Én személy szerint csak annyit várok el az új sorozattól legyen egy rész amikor nyosztalgikussan közösen küzd a jó ügyért a régi és az új KITT.
  • silentb #18
    ...de valóban volt már egy rész de az csak a pilot epizód volt amolyan bevezető vagy átvezető a régi és az új között, nomeg ennek a sikerétől tették függővé azt hogy legyártsák e a sorozatot vagy ne...
  • sanner011 #17
    Az olyan szar, hogy már kurvajó. :D
  • trogerzsiger #16
    na hogy az milyen szar!:D
  • dookie #15
    most nemazért....de ebből nem adták már angolul az első részt?
    vagy az egy másik verzió?
  • Monoton #14
    0:50 től elég érdekes, ugyis mondhatnám OMG

    De azért jobb mint a Száguldó Vipera :DD