23
-
dez #23 Ha ja, ez inkább egy aranyláncos sufnituningos kocsija. Nem éppen a "Jogért és Igazságért Alapítvány" jut az ember eszébe róla. -
GG #22 jézusom ezt a ócska romhalmazt tiszta madmax filingje van :S mit keresne egy ilyen az utcán. Még az előző vipera (az egy régi szuperautós akció sorozat volt) fillingű autó is jobb volt.... -
Robi000001 #21 Hát, láttam már jobban kinéző kocsit... ez inkább nevetséges. Rosszabb, mint amit a pimp my ride-ban művelnek.
Ha valami igazán jót akartak volna, néztek volna ki egy mai sportkocsit (pl. Bugatti veyron, meg hasonlók), azt kellett volna ízlésesen tuningolni egy kicsit... -
scagnetti #20 Már bocsánat, de akik azt mondják hogy vissza a régi Kitt-et meg Házelhoffot, azok szerintem nem nosztalgiázni akarnak, hanem a múltban élni!
Új szelek fújnak, és a jelen gondolkodású embereknek fogják a sorozatot is összerakni, és ez így helyes.
Amúgy meg szerintem korrektül néz ki ez a KITT. -
#19 Egy cirka 20 éves autóval hogy csináljanak már új sorozatot gondolkodj már!
Én nem értem anno mikor az első hírek szállingóztak többség azért sírt hol a régi KITT meg Hasselhof hát bazz mint az autó mint a színész felett csúnyán eljárt az idő. Anno is "B" kategóriás volt a sorozat igaz örök kedvenc marad nagyon sok embernek mert azért hát valljuk be jó volt. Viszont nem értem miért kell visszasírni, pár év eltelt kicsit előrébb van már a technika nehogy már ne haladjon a korral a sorozat. Az új sorozat is lehet ugyanolyan jó és hangulatos természetes, hogy a pilot láttán baromi furcsa volt mert hát mindenkiben a szőrös mellkas fekete bőr dzseki és a jó öreg transam maradt meg ha a Knight Riderre gondol. Én személy szerint csak annyit várok el az új sorozattól legyen egy rész amikor nyosztalgikussan közösen küzd a jó ügyért a régi és az új KITT. -
silentb #18 ...de valóban volt már egy rész de az csak a pilot epizód volt amolyan bevezető vagy átvezető a régi és az új között, nomeg ennek a sikerétől tették függővé azt hogy legyártsák e a sorozatot vagy ne... -
sanner011 #17 Az olyan szar, hogy már kurvajó. :D -
#16 na hogy az milyen szar!:D -
#15 most nemazért....de ebből nem adták már angolul az első részt?
vagy az egy másik verzió? -
Monoton #14 0:50 től elég érdekes, ugyis mondhatnám OMG
De azért jobb mint a Száguldó Vipera :DD -
#13 Nagyon tetszik, a régi "átváltozáshoz" képest én csak a motorháztetőn látok nagyobb változást, nyílván nem akartak egy két lábon járó robotot csinálni. Az új autó amúgy tetszik, illik a 21. századhoz. -
spike0007 #12 Turbo Boost-ra kiváncsi leszek!!!!:) Meg egy esetleges KARR részre és David is feltűnik állítólag még!:) -
spike0007 #11 A régi felett valóban eljárt az idő de a mai napig imádom! Viszont láttam az új pilotját nagyon tetszett és tetszik az új autó a szereplők és az egész koncepció! Szerintem egy jó kis sorozat van születőben és alig várom hogy lássam!:)))Végre ujra Knight Rider!!!:) -
#10 Egyetértek. Mondom ezt úgy, hogy tulajdonképpen a Knight Rideren nőttem fel. De a pontiac felett eljárt már az idő. Ha a Pontiac lenne benne akkor akaratlanul is mindenképpen a régi sorozathoz hasonlítaná az ember, ami nem lenne jó. Az a sorozat abban a korban volt a jó. Ma, nosztalgiára jó. -
Sidewinder #9 Részlet az új nájtrájderből. -
silentb #8 Nem tudom ki hogy vagytok vele de nekem ez bejön...igaz a régi KITT az igazi (mivel nekem is nagy kedvencem volt anno) azt nem fogja felülmúlni soha az tuti, de láttam a pilot epizódot és szerintem a mostani elvárásoknak teljesen megfelel. -
Sidewinder #7 Áhh ez nagyon szarul néz ki.Régen végignéztem az egész sorozatot,ez az autó kurvára nem illik a hagyományokhoz:( -
gyuri12 #6 Ez iszonyúan szar. -
#5 egy kis festékkel mit kinem lehet hozni egy ladából -
Lenry #4 EZ hol KITT???
KITT egy Pontiac TransAm... az volt az is lesz... nem Mustang -
tyuklepes #3 Rossz tuninglada XD -
jeti00 #2 gagyi. nosztalgiázni akarok :D de akik nem ismerik a sorozatot azoknak biztos tetszik :) -
busman001 #1 jó, csak nehéz elfogadni hogy nincs már többi a régi KITT:(