A legszebb külföldi színésznõk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Amúgy nem tom mér mondja mindenki, h az apja milyen ocsmány, én csak aszittem h sokat cigizett :D Na de hogy beválasztották a 20 legrondább híresség közé... :D:D:D
nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D

vki nem tud képet Steven Tyler (Aerosmith) lányáról? Azt hallottam õ is szép, bár nem tudom színésznõ-e, de sztem férfi kollégák nem haragszanak meg egy képéért, feltéve ha télleg szép :D
nem tudom hogy milyen jövõje lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tûnik :D
Remélem azért a többi képemet láttátok, amiket máshonnan linkeltem.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Azért ez a kép sem rossz.
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
csak szerintem ebben a korszakában sokkal jobban nézett ki mint most^^
nadeízlésekéspofonok
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá