A legszebb külföldi színésznők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit
Olga
<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1> és õ lesz az új Bond lány
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
<#idiota>#idiota>
(háttérben figyeljétek Homert )
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
<#szeret>#szeret>

Még nem volt:
Rhona Mitra
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.