1711
  • Mofarguru
    #1711
    Szevasztok!

    Volna egy olyan kérdésem, hogy szerintetek mitől lehet az, hogy miután letöltöttem a játékot, majd fel is lett installálva (nem írt ki sehol semmi hibát) elindítanám de az ég világon nem történik semmi?! Bejön egy kis ablakban az NCSOFT ahol van egy settings illetve egy file repair és ennyi. Semmit nem lehet csinálni, amivel el tudnám indítani a játékot.

    Szerintetek hol lehet a bökkenő?!
  • Venom
    #1710
    Najóvan XD rohadtul nemvágtam le miért te válaszoltál a dologra most nézem a te hozzászólásodra nyomtam a választ Hitmanus-é helyett x.x
    Bocsi :D
  • NiceScream
    #1709
    Ezzel csak egy probléma van Mr. Zak... nem én panaszkodtam, hogy zárolták az akkomat :p
  • Venom
    #1708
    Mivel hogy másért nemigazán van okuk lezárni főleg ha nemis csal az ember, mondjuk azért kiváncsi lennék a support mit irna erről.
  • NiceScream
    #1707
    Venom-Venom! Ezt mégis miből szűrted le? Még véletlenül sem léptem be semmi ilyesmi oldalra. Ahhoz elég régóta játszok hasonló játékokkal... És bizony még Veled is toltam mindenféle l2 szervereken anno.. :D
  • Venom
    #1706
    Gondolom voltál olyan szerencsétlen hogy bejelentkeztél arra a hamis ncsoft bejelntkező weboldalra amit előszeretettel spammelnek rád whisperben Bamboo illetve Jadestone villageben... ilyenkor belépnek a te felhasználóddal és folytatják a spam műveletet arról, és pont eme okok miatt gyorsan leis zárják az adminok.

    Tudom eléggé késői válasz de legalább más tisztában lessz vele ha esetleg ide téved mondjuk eléggé inaktiv lett ez a fórum ahogy látom de sose lehet tudni.
  • JaSoN HuNTeR #1705


    Esti raid! live
  • Malachit
    #1704
    Ha nem felejtem el és még él, lenyúlom :P Igaz jó ideje nem játszottam a warlock-kal. Tower se vittem végig vele. Utolsó előtti boss-ig volt meg.
  • MedievalEurope
    #1703
    Yogcast Jingle Jam giveaway pack kód: 06L222DGPLBBAG9OFJDX
    Aki kapja marja! Én nem veszem hasznát.
  • JaSoN HuNTeR #1702


    Mai live, új insta kimaxolása
    Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2017.10.21. 18:39:09
  • Malachit
    #1701
    Ott a support. Kérdezz rá náluk miért csinálják :)
  • Hitmanus
    #1700
    Az miért van, hogy már a második accountomat zárják:S Mikor nem csak játszom és egyszer csak kidob és ezt írja ki:"Due to suspicious activity, this account has been locked. Please contact Support at [email protected]."
    Nem is használok semmi hacket, csalást, vpn, vagy egyebet még is lezárják a fiókjaimat. Ez eléggé szemétség:S
  • NiceScream
    #1699
    Fájer! Sokkal nagyobbat rúg.
  • Hitmanus
    #1698
    Sziasztok! Gunslingernél full pve-be melyik a jobb a shadow vagy a fire?
  • 0Fritz
    #1697
    Event item, az I-gomb és lent a dragon express-en, az egyik event fülön tudod megnézni, hogy mik vehetőek ki érte.
    Már csak nyolcadikáig tart és egy bizonyos szint után megkapod napi küldetésnek a tower of memory-t (J-gomb, második fül), amit érdemes megcsinálni. Itt lényegtelen a felszerelés és a szint, mindenki csinálhatja, aki megkapta a küldetést.
  • NiceScream
    #1696
    Köszi! Hát... kicsit fura így most még.
    Azt áruld el még légyszíves, hogy ezzel a Memory Bell-el mi a bánatot lehet kezdeni?!
  • 0Fritz
    #1695
    A sárga küldetések mindent megadnak (fegyver, ékszerek, soul shield) elég sokáig.
    A fejlesztési fát a karakterlap jobb oldalán nézheted meg, a középső fülön.
    Event van, az F10-nél vedd ki az ingyenes dolgokat.
  • NiceScream
    #1694
    Srácok némi tájékoztatást szeretnék kérni :)
    Régen sokat játszottam ezzel, aztán közel egy éve abbahagytam.
    Most gondoltam kipróbálom ezt a stukkeres mutatvány, emilt is kaptam, hogy jöjjek már vissza, mert az nekem milyen marha jó lesz ;)

    Szóval régebben ha még jól emlékszem - viszonylag egyszerű volt (egy darabig) a fegyvereket fejleszteni. Ha jól rémlik, akkor a Stalker-t lehetett. Most viszont "This item cannot be evolved" van... Megszűnt ez a fajta fejlesztése a fegyvereknek? Vagy van valami spec dolog / cucc?

    Köszi!
  • xblades
    #1693
    Ha HDD-re gondolsz, nálam nem annyira de kell 1-2 perc az elején.
    Magyar klán már nincs szerintem, csak néhány barangoló egyén :)
  • savior666
    #1692
    Winchesterrel sokág tölt még mire elindul a játék?
  • savior666
    #1691
    Ha most kezdem, akkor melyik szerverre menjek? Hol van magyar klan?
  • Hitmanus
    #1690
    Sziasztok! Melyik szerveren van a legtöbb magyar?:)
  • Malachit
    #1689
    Sajna nincs időm játszani :/
  • Umahtar
    #1688
    Sziasztok!
    Hao District-en van még aktiv magyar klán?
  • Malachit
    #1687
    És hányan vagytok? Az volt a bajom, hogy ált minden klán rövid úton kihalt amikbe voltam. Igencsak nagy volt a lemorzsolódás :/ Egyedül meg már unalmas volt a farm :(
  • aszhun123
    #1686
    Sziasztok . Csapatunk tgf-et hirdet az Angler's Watch szerveren. Aki társaságra vágyik és szórakoztató jó közösségre az feltétlen jelentkezzen nálunk :)
    -Tgf LVL NINCS ! MINDENKI SZÍVESEN LÁTTUNK !
    -TS3 LEGYEN ! ÉS MINDEN NAPOS AKTIVITÁS .
    KLÁN NÉV : Bajnokok
    Az én nevem : GintokiHUN
    Vagy írj rám itt :)
  • Vicodine
    #1685
    Ja, 2X tevedtem eddig, BDO ill b&s-el kapcsolatban, az egyiket tulertekeltem, a masikat meg lealacsonyitottam:) De ezeket leszamitva mindig bejon, azert javareszt latszanak azok a vonasok a jatekon, hogy mikor lesz vmi jo, es mikor nem. Persze, ne legyen igazam, legyen tuti game! En is orulok neki, ha bovul a valasztek mmo fronton:)
  • p2501
    #1684
    Nem várok tőle semmit, csak kiváncsi vagyok rá :3 Bár te BDO-ra is azt mondtad az elején, hogy szar.. :D
  • Mydgard
    #1683
    Csao!

    Na mar reggel felraktam a jatekot (epp update-el), az europai szerverre csatlakozom. Ha esetleg van magyar kozosseg/klan szivesen csatlakoznek.
  • Vicodine
    #1682
    Nekem 2-3 het kellett...:D Amugy en ugy vagyok vele, inkabb jojjek ra kesobb, hogy fasza cuccal tolom(nekem az elejen szo szerint eroltetnem kellett, de haver noszogatasa miatt toltam!!), minthogy hatalmas varakozasokkal tele, minden fasza minden tuti, atom bejovos legyen, es aztan 1-2 honap utan koppanjak, es jojjek ra, hogy meg sem az ami, pl B&S...Itt forditva van, ezert haggyak abba az elejen sokan, mert meroben mas, mint egy atlag, es hozza kell szoktatni magunkat, ez kinek tobb, kinek kevesebb ido, de egy atlagos napon tobb fun es elvezet jut(de nem egyedul, kellenek havrok akikkel a lehetosegeken elpoenkodtok, mert soloban mint mas mmoban, itt sem adja igazan), mint B&Sbe volt 2 honap alatt, es ez eddig mmoban soha nem latott, elkepeszto grafikaval parositva... Am csak szolok, Bless az szinten a "nagyon bejovos es varos, de aztan a vegen jo nagy koppanas" kategoria lesz, ezt mar most ellehet konyvelni, ne varj tole sokat, mert akkor jon a szopacs:D
    Utoljára szerkesztette: Vicodine, 2016.08.03. 06:48:29
  • p2501
    #1681
    Egy hetet adtam neki és nem volt elég, azért meg nincs kedvem fizetni, hogy hátha a végére megtetszik :D Amúgy se biztos, hogy megfog... sokan voltak, akik hű de várták, megvették és csalódtak.. kinek higgyek? Jelenleg tudok mivel játszani, addig amíg nem jön a Revelation vagy a Bless hogy kipróbálhassam azokat is.. =)
  • Vicodine
    #1680
    Igen nalam is ez a jelenseg volt, meg sokan igy allnak hozza, hogy elsore nem annyira bejovos, mivel meroben szokatlan sokminden, de aztan ha megszokja valaki akkor mar minden mas nagyon fos utana:D
  • Mirayse
    #1679
    Adtál neki elég időd?Én is csak végső elkeseredésemben próbáltam ki a BDO-t.Az Aion már totál felhúzott,a Tera unalmas volt,utána pedig a BnS is erre a sorsra jutott hamar.Gondoltam kipróbálom,adok neki egy esélyt.Az elején bevallom nem tetszett.Aztán szépen lassan rájöttem hogy annyira részletes és aprolékos mindenben.Tartalmilag a legkiemelkedőbb jelenleg.Képes vagyok egy helyben állni órákig és csak egy dologgal foglalkozni.
  • p2501
    #1678
    Ez igaz, én hamar abbahagytam és nem jutottam el az end game-ig, ezt alá is írom, de nem is mondom azt, hogy szar a játék vagy bármi (biztos jó) csak engem nem tudott az elején lekötni :/ úgy meg nehéz játszanom hogy nagyon nagyon unom és erőltetem, hogy de majd a végén jó lesz... :/ talán egyszer újra neki esem, de most nem érzem magamban az erőt ... meg most inkább valami healer-support kaszttal játszanék... na mindegy.
    ÉS amúgy igen, nálam a B&S ott rontotta el, hogy iszonyat unalmas a gearelődés és az insták, még az 1v1 arénával el is voltam egy darabig, de igen.. az open pvp kicsit hiányzott..
  • Vicodine
    #1677
    Ezt irtam en is, h probalja ki, hatha!:) BDO meg teged lehet azert nem kotott le, mert ahogy viszonyitani tudok, mikor probaltad ki, es mikor is hagytad abba, innen forumozas alapjan, te az end game pvpben nem sokat vettel reszt, igy persze, h ogy nem ment at more:D lvl 50-55 alatt semmi nincsen, kombatot meg szokni kell, mert ujszeru, de messze a jelenleg legfejlettebb es legjobban hasznalhato, tenyleg nagyon profi iranyitast tesz lehetove egesszen egyszeruen, csak nekem pl vagy 1 honapig szoknom kellett(valakinek 1-2 ora..XDD) De amugy jah, izlesek es pofonok, kinek az instak, meg pve hegyek jonnek be, de nekem meg inkabb a pvp illetve olyan dolgok, amikkel ugy tudom elutni az idot, hogy az 100%-ban fun, semmi szenvedes, semmi kotelezettseg, de vagy jot rohogok kozbe, vagy haverokkal tudjuk egymas veret szivni kozben, es ebben messzemenoen a legtobb lehetoseget BDO nyujtja. B&S az tenyleg ez az arenasdi, harcmuveszetesdi, de annak viszont kituno, viszont az instazgatas meg a gearelodes nagyon eroltetett es monoton sajna, de az alapok keszek, szoval valoszinuleg az irany nem fog mostansag valtozni
  • p2501
    #1676
    Én szerettem az L2-t de a BDO mégsem tudott lekötni, kicsit sem. Se a világ, se a combat, se a villódzás, se a sok apó idegeítő dolog, amin nem tudtam magam túltenni, és inkább hagytam az egészet, mert nem éreztem azt hogy na, valami visz előre, valami miatt folytatnom kéne, mert érdekes, mert megfogott vagy akármi. De ez én vagyok. Te meg te vagy, ő meg ő :D Szóval egy szó mint száz, mindenki próbálja ki saját maga és tapasztalja meg milyen is. Illetve a társaság ami nagyon fontos. Szerintem minden jó mmo unalmas egy idő után ha egyedül játszol, de ha van kivel akkor egy gyengébb mmo is jó tud lenni és fun.
    Utoljára szerkesztette: p2501, 2016.07.13. 14:54:24
  • Vicodine
    #1675
    Figy, minden mmonal megoszlanak a velemenyek, en azt mondom, hogy azert erdemes kiprobalni, hogy tudd ilyen is van, mert sose tudni, lehet bejon majd, csak mivel irtad, hogy L2 fun voltal, es en is, ezert az izlesunk alapjai valoszinuleg megeggyeznek, es azert irtam, hogy akkor BDO(ennek lehetne akar Lineage 3 is a neve, annyira arra hajaz a pvp rendszere!) vagy Bless, mivel azokban van rendes open world pvp szarasig, warok stb, ami hozza azt a feelinget. De az arenazgatas is sokaknak bejon, illetve a kombat rendszer is bejovos, bar aki mar jatszott olyannal, ahol nem skillbarrol skillezik, hanem meg jobb systemmel, annak mar az is elavult, de skillbaros megoldason belul talan az egyik legjobb a B&S-e! Bar ez hosszutavon nem koti le az embert:D
  • BoneDragon
    #1674
    Nagyot fogsz csalódni ha endgamehez érsz, én szóltam..
  • Mydgard
    #1673
    Arena = Olympia? Az nem rossz alapbol. :-) Kinezetre pofas es kene valami ujdonsag. Amugy mar jo ideje a Lost Ark nevu projectet varom, de baromi lassan jonnek az infok, elvileg indul a beta teszt Koreaban. L2-Dio 3 clon MMO formaban. Megnezem meg, amiket irtal.

    Rafanir: a valasztek oriasi MMO teren, viszont ahogy olvasom a kritikakat, igencsak megoszalanak a velemenyek. Folosleges telepitgeteshez nincs kedvem. :D
  • Vicodine
    #1672
    Eco of soul az felelmetesen bugyuta, ahhoz kepest meg B&S is kiemelkedo alkotas.Nem rossz game amugy, csak nincsen benne open world end game pvp ugy igazan, ha L2 stylera vagysz akkor hanyagold mert kiegsz, ez inkabb olyan instazgatos meg 1v1 arenazgatos mmo, annak viszont nem rossz. Ha full L2 stylera vagysz akkor BDO, vagy a nemsokara megjeleno Bless lesz ami neked jobban valo. En is L2 fun voltam evekig, azzal kezdtem, de itt ennek az end game pvp resze nagyon karcsu L2hoz kepest es nagyon unalmas, ez arenara lett kitalalva.