44
minden ami ehhez kapcsolódik
-
Mihail #44 Sziasztok! Szója- és gabonatej készítő gép eladó kedvező áron! Kíváló azoknak akik nem fogyaszthatnak tejet és vagy tejtermékeket!
Érd: [email protected] -
#43 hu apám, ja bocs, most megfogtál....nem az orvosira járok.... -
#42 és teljesen érthető, mutass bármi mást az emberen kívül ami csecsemőkora után tejet vesz magához. -
#41 A gyomorban nincsenek semmiféle bolyhok. A gyomorban híg trugyi lesz a kajából, ami megy a vékonybelekbe, és ott szívódik fel a bélbolyhokon keresztül. -
#40 helyes :DD -
#39 Ilyen lendülettel a topicok 80%-a már nem lenne. -
#38 te is az vagy :)
mindenki az.... -
#37 nem átmeneti, nem gyogyulsz ki belole, és szerintem figyelj rá jobban, mert az egész gyomrodat tonkre vághatja, elpusztitja azokat a bolyhokat amik a gyomrodban az ételt szivják fel...
-
#36 ami tejből van abban van laktóz, de a laktozérzékenységnek is vannak fokozatai, lehet tesod érzékeny a tejre, de sajot pl ehet, ha nem is sokat, és mindennap... a kemény sajtokat pl szerintem nyugodtan, abban nagyon kevés a laktoz, érlelés folyamán átalakul, de pl a tejföl, joghurt már erősebb lehet, szerontem tapasztalja ki, bár nem tudom mik a tunetei, és milyn hamar jonnek elő nála... a korházakban vannak dokik akik ezzel foglalkoznak, ők segithetnek osszeállitani egy listát, vde szerintem google is segithet... -
#35 Pepsi Twist felhasználói adatlapja
Város: Szeged
pacalpörkőtt + krumplis tarhonya kolbássza + hukra kóbász
és ettől ő most kemény:P
(amúgy én is ilyeneket eszek) és nincs ilyen Laktózérzékenységem vagy mi de ha lenne meg próbálnék magasból szarni rá de ha már durva ahelyzet max akkor orvos:)
-
#34 looooooooooooool -
#33 Osztálytársamnak van ilyen, megeszik egy doboz joghurtot telefingja meg fossa a lakást veszélyes dologám ! -
#32 nem lesz gyerekem nem szaporítom a hülye fajtámat... -
#31 Direkt csinálja hagyjátok már :DD -
#30 Én arra lennék csak kíváncsi, hogy ha majd a gyereked lesz laktózérzékeny , lisztérzékeny vagy valami hasonló betegség boldog tulajdonosa akkor is ilyen jól fogsz röhögni? -
Neoncsoves #29 hátte kurvajó vagy. remélem hamarosan te is elkapsz vmi ehhez hasonló betegséget -
#28 tehát afrikai korcsok vagytok? :D -
Fbn Lx #27 én szinte mindent csípősen esze. csiliszósz, torma, paprika, bármi jöhet, ami otthon van.
minden nehéz, zsíros és tipikusan "magyaros", fűszeres kaját imádok.
hidd már el, hogy nem a te életmódod fasza. -
Fbn Lx #26 olvass már utána a laktózérzékenységnek bazz mielőtt asszed keményen kiosztottál mindenkit...
ez ROHADTUL nem múlik a táplálkozáson. genetika az egész.
láttam már nálad nagyobb darab afrikai négert, aki szintén nem tudja lebontani a laktózt. hogy miét? mert ők GENETIKAILAG nem képesek rá.
te meg full európai vagy, b+.
és ne dobálózz a 2-3 ezer éveddel, mert akkoris ugyanúgy csak az európaiak voltak képesek rá - röhely, hogy azt hiszed beosztasz mindenkit mekkora legény vagy, közben meg szart sem tudsz az egészről. -
#25 jah és mindent csípősen kell enni :D -
#24 -
#23 mennyi nyenge ember van... igazi férfias kajákat eszek... pacalpörkőtt + krumplis tarhonya kolbássza + hukra kóbász és nem vagyok ilyen gyenge nyámnyila cingár béna szar noob ember és nem vagyok allergiás semmi ilyen szarra... lemerném fogadni hogy 2-3e évvel ezelőtt ilyen gondok nem voltak... -
#22 Végülis a négereknek meg fejlettebb a gerincoszlopuk, szóval minden lehetséges :)) -
#21 Hagyjál már, ez komoly? -
Fbn Lx #20 amúgy nemtom tudtátok-e, de az, hogy tudtok tejet inni, egy genetikai mutáció eredménye, ami az európaiakat, és az észak-amerikaiakat érinti =)
az ázsiaiak, az afrikaiak és a dél-amerikaiak mind laktózérzékenyek, mert szoptatás időszaka után eltűnik a laktázenzim a szervezetből -> 6 éves kor után nem természetes táplálék a tej. -
Fbn Lx #19 de az is lehet nálam, hogy átmeneti dolog, azt mondták, nemtom. -
Fbn Lx #18 amúgy mik a laktózérzékenység tünetei? :D
mert ilyen hidrogénkifújáson megállapították, hogy laktózérzékeny vagyok meg vékonybélgyulladásom van, de egybkétn soha nem vettem észre. szal nem szoktam fosni vagy ilyenek, max hallom hogy kavarog a hasam egy pohár tej után. -
rumkola #17 te rothadt nagy tuskó vagy kisgyerek, anyád helyében nagyon elfenekelnélek...
olyan magyar szó, hogy BOCSI pedig nem létezik
a nem kéne az külön szó
marcikavip -
#16 superman az -
#15 "már bocsi, de nemkéne mindennek topikot nyitni"
a moderátorok dolga eldönteni hogy melyik topicnak van helye itt melyiknek nincs. -
#14 kívánom hogy kelljen a közeljövőben valami hasonló topicot nyitnod te érzéketlen x&!%$ß#...
ha nem tudsz semmi értelmeset írni akkor inkább ne írj pls. -
#13 már bocsi, de nemkéne mindennek topikot nyitni
mellesleg a google a barátod
-
#12 mert egy szerencsétlen. -
Phat Smoker #11 vannak laktózmentes cuccok, de horror árakon :/ -
#10 Én laktózérzékeny vagyok, de leszarom. Szó szerint
Elég egy zacsi kakaós tej +10 perc és rohanás -
#9 ha ő is érzékeny lenne rá, nem röhögne rajta... -
#8 Hála égnek nincs ilyen bajom, de el se tudom képzelni magam egy kakaó vagy sajt nélkül :/ -
#7 neked ez a topic miért fáj te szerencsétlen? -
Phat Smoker #6 ha szerinted használhatatlan, akkor én mit nézzek még rajta ? ;-) -
#5 néztem, használhatatlan, de szólj ha találsz rajta valami ilyesmit.