Laktózérzékenység
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érd: [email protected]
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
mindenki az....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Város: Szeged
pacalpörkõtt + krumplis tarhonya kolbássza + hukra kóbász
és ettõl õ most kemény:P
(amúgy én is ilyeneket eszek) és nincs ilyen Laktózérzékenységem vagy mi de ha lenne meg próbálnék magasból szarni rá de ha már durva ahelyzet max akkor orvos:)
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
minden nehéz, zsíros és tipikusan "magyaros", fûszeres kaját imádok.
hidd már el, hogy nem a te életmódod fasza.
ez ROHADTUL nem múlik a táplálkozáson. genetika az egész.
láttam már nálad nagyobb darab afrikai négert, aki szintén nem tudja lebontani a laktózt. hogy miét? mert õk GENETIKAILAG nem képesek rá.
te meg full európai vagy, b+.
és ne dobálózz a 2-3 ezer éveddel, mert akkoris ugyanúgy csak az európaiak voltak képesek rá - röhely, hogy azt hiszed beosztasz mindenkit mekkora legény vagy, közben meg szart sem tudsz az egészrõl.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
az ázsiaiak, az afrikaiak és a dél-amerikaiak mind laktózérzékenyek, mert szoptatás idõszaka után eltûnik a laktázenzim a szervezetbõl -> 6 éves kor után nem természetes táplálék a tej.
mert ilyen hidrogénkifújáson megállapították, hogy laktózérzékeny vagyok meg vékonybélgyulladásom van, de egybkétn soha nem vettem észre. szal nem szoktam fosni vagy ilyenek, max hallom hogy kavarog a hasam egy pohár tej után.
olyan magyar szó, hogy BOCSI pedig nem létezik
a nem kéne az külön szó
marcikavip
fotográfik kolomp edisön :D
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
a moderátorok dolga eldönteni hogy melyik topicnak van helye itt melyiknek nincs.
ha nem tudsz semmi értelmeset írni akkor inkább ne írj pls.
mellesleg a google a barátod
<#levele>#levele>
Elég egy zacsi kakaós tej +10 perc és rohanás<#banplz>#banplz>
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
másodszor, ezúttal a témához kapcsolódóan:
a hugomnál pár napja mutattak ki laktózérzékenységet, és kellene egy olyan táblázat, amirõl leolvashatnánk, hogy a leggyakrabban használt élelmiszereknek mennyi a laktóztartalma. Tud valaki ilyesmit?