Laktózérzékenység

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Szója- és gabonatej készítõ gép eladó kedvezõ áron! Kíváló azoknak akik nem fogyaszthatnak tejet és vagy tejtermékeket!
Érd: [email protected]

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Tikal
hu apám, ja bocs, most megfogtál....nem az orvosira járok.... <#wow1>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ron Ragm
és teljesen érthetõ, mutass bármi mást az emberen kívül ami csecsemõkora után tejet vesz magához.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Sadist
A gyomorban nincsenek semmiféle bolyhok. A gyomorban híg trugyi lesz a kajából, ami megy a vékonybelekbe, és ott szívódik fel a bélbolyhokon keresztül.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Magnumrolcsi
helyes :DD

theone91
Ilyen lendülettel a topicok 80%-a már nem lenne.

Tikal
te is az vagy :)
mindenki az....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
nem átmeneti, nem gyogyulsz ki belole, és szerintem figyelj rá jobban, mert az egész gyomrodat tonkre vághatja, elpusztitja azokat a bolyhokat amik a gyomrodban az ételt szivják fel...

Tikal
ami tejbõl van abban van laktóz, de a laktozérzékenységnek is vannak fokozatai, lehet tesod érzékeny a tejre, de sajot pl ehet, ha nem is sokat, és mindennap... a kemény sajtokat pl szerintem nyugodtan, abban nagyon kevés a laktoz, érlelés folyamán átalakul, de pl a tejföl, joghurt már erõsebb lehet, szerontem tapasztalja ki, bár nem tudom mik a tunetei, és milyn hamar jonnek elõ nála... a korházakban vannak dokik akik ezzel foglalkoznak, õk segithetnek osszeállitani egy listát, vde szerintem google is segithet...

John Cena
Pepsi Twist felhasználói adatlapja

Város: Szeged
pacalpörkõtt + krumplis tarhonya kolbássza + hukra kóbász
és ettõl õ most kemény:P

(amúgy én is ilyeneket eszek) és nincs ilyen Laktózérzékenységem vagy mi de ha lenne meg próbálnék magasból szarni rá de ha már durva ahelyzet max akkor orvos:)

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Narxis
looooooooooooool

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

V43 1105
Osztálytársamnak van ilyen, megeszik egy doboz joghurtot telefingja meg fossa a lakást veszélyes dologám ! <#idiota>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Pepsi Twist
nem lesz gyerekem <#banplz> nem szaporítom a hülye fajtámat... <#banplz>

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

R0zs0máK
Direkt csinálja hagyjátok már :DD

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

LeonSilver
Én arra lennék csak kíváncsi, hogy ha majd a gyereked lesz laktózérzékeny , lisztérzékeny vagy valami hasonló betegség boldog tulajdonosa akkor is ilyen jól fogsz röhögni?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

hátte kurvajó vagy. remélem hamarosan te is elkapsz vmi ehhez hasonló betegséget

Pepsi Twist
tehát afrikai korcsok vagytok? :D

én szinte mindent csípõsen esze. csiliszósz, torma, paprika, bármi jöhet, ami otthon van.
minden nehéz, zsíros és tipikusan "magyaros", fûszeres kaját imádok.
hidd már el, hogy nem a te életmódod fasza.
olvass már utána a laktózérzékenységnek bazz mielõtt asszed keményen kiosztottál mindenkit...
ez ROHADTUL nem múlik a táplálkozáson. genetika az egész.
láttam már nálad nagyobb darab afrikai négert, aki szintén nem tudja lebontani a laktózt. hogy miét? mert õk GENETIKAILAG nem képesek rá.
te meg full európai vagy, b+.
és ne dobálózz a 2-3 ezer éveddel, mert akkoris ugyanúgy csak az európaiak voltak képesek rá - röhely, hogy azt hiszed beosztasz mindenkit mekkora legény vagy, közben meg szart sem tudsz az egészrõl.
Pepsi Twist
jah és mindent csípõsen kell enni :D

Narxis
<#wow2>

Pepsi Twist
mennyi nyenge ember van... igazi férfias kajákat eszek... pacalpörkõtt + krumplis tarhonya kolbássza + hukra kóbász és nem vagyok ilyen gyenge nyámnyila cingár béna szar noob ember és nem vagyok allergiás semmi ilyen szarra... lemerném fogadni hogy 2-3e évvel ezelõtt ilyen gondok nem voltak...

R0zs0máK
Végülis a négereknek meg fejlettebb a gerincoszlopuk, szóval minden lehetséges :))

Narxis
Hagyjál már, ez komoly? <#wow1>

amúgy nemtom tudtátok-e, de az, hogy tudtok tejet inni, egy genetikai mutáció eredménye, ami az európaiakat, és az észak-amerikaiakat érinti =)
az ázsiaiak, az afrikaiak és a dél-amerikaiak mind laktózérzékenyek, mert szoptatás idõszaka után eltûnik a laktázenzim a szervezetbõl -> 6 éves kor után nem természetes táplálék a tej.
de az is lehet nálam, hogy átmeneti dolog, azt mondták, nemtom.
amúgy mik a laktózérzékenység tünetei? :D

mert ilyen hidrogénkifújáson megállapították, hogy laktózérzékeny vagyok meg vékonybélgyulladásom van, de egybkétn soha nem vettem észre. szal nem szoktam fosni vagy ilyenek, max hallom hogy kavarog a hasam egy pohár tej után.
te rothadt nagy tuskó vagy kisgyerek, anyád helyében nagyon elfenekelnélek...

olyan magyar szó, hogy BOCSI pedig nem létezik
a nem kéne az külön szó
marcikavip

fotográfik kolomp edisön :D

tommyg
superman az

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Palinko
"már bocsi, de nemkéne mindennek topikot nyitni"

a moderátorok dolga eldönteni hogy melyik topicnak van helye itt melyiknek nincs.
plu604
kívánom hogy kelljen a közeljövõben valami hasonló topicot nyitnod te érzéketlen x&!%$ß#...<#gonosz3>
ha nem tudsz semmi értelmeset írni akkor inkább ne írj pls.

Marci0115
már bocsi, de nemkéne mindennek topikot nyitni
mellesleg a google a barátod
<#levele>

ForzaInter
mert egy szerencsétlen.

Yo, Bitch!

vannak laktózmentes cuccok, de horror árakon :/

deep
Én laktózérzékeny vagyok, de leszarom. Szó szerint<#hehe>
Elég egy zacsi kakaós tej +10 perc és rohanás<#banplz>
FZoleee
ha õ is érzékeny lenne rá, nem röhögne rajta...
R0zs0máK
Hála égnek nincs ilyen bajom, de el se tudom képzelni magam egy kakaó vagy sajt nélkül :/

Vaxi
neked ez a topic miért fáj te szerencsétlen?

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

ha szerinted használhatatlan, akkor én mit nézzek még rajta ? ;-)

plu604
néztem, használhatatlan, de szólj ha találsz rajta valami ilyesmit.

Marci0115
<#banplz>

én beveszek egy laktáztablettát ha tejeset akarok enni, de persze ettõlmég csak mértékkel fogyasztom.
http://tejallergia.lap.hu/

plu604
elõször is, használtam a keresõt, nem talált semmit, ha mégis lenne már ilyen téma, ez zárható, és elnézést kérek.
másodszor, ezúttal a témához kapcsolódóan:
a hugomnál pár napja mutattak ki laktózérzékenységet, és kellene egy olyan táblázat, amirõl leolvashatnánk, hogy a leggyakrabban használt élelmiszereknek mennyi a laktóztartalma. Tud valaki ilyesmit?