28
-
Szefmester #28 Superman = Kano szemlézerezése, Sub-Zero fagyasztása... nem tűnik valami egyedinek, a mozgás meg valóban ritka ratyi, de a mortálok mindíg arról a 3-4 animációs fázisból álló mozgásra épültek mint ez.. a street fighter 2ben az üótések leginkább max 3ból voltak.. sokaknak tetszik, én meg pl rühellem.. ha bunyós cucc akkor inkább Tekken.. de sajna az is átment valami történetmentes hiteltelen izébe -
Ginos #27 Kit érdekel superman,ez egy játék,amiben összeválogatták a hősöket,örülj hogy lehetsz vele,lesz@rom hogy sebezhető vagy sem,mindegyik kitaláció!
A sub-zero fagyasztása viszont nagyon tetszett :) ,de pl a közelharc is jópofának tűnik,jól megcsinálták,bár a mozgások az előző részeket idézik,de remélem zsíííír játék lesz!Mekkora lenne ha Jokert is belették volna,úgy is most megy a film -
DarkEvilPiccolo #26 Ember, nem Supermannel van bajom, hanem azzal, hogy nagyon nem lehetne hivatalosan senkinek esélye MK-ban ellene. :P -
#25 Ha nem tetszik valakinek Superman akkor nem játszik vele aztán kész. -
opeca #24 Inkább már egy Jade Emipre szerű játék kéne feltúrbósítva. Attól biztos magam alá szarnék. -
opeca #23 Jáj, de ratyi. Egy giccs az egész. Azt hittem sokkal jobb lesz.
A DOA-nak 5 évvel ezelőtt jobb volt a grafikája és a mozgása, mint ennek. -
busman001 #22 én olvastam képregényeket is , abban is sebzi superman-t a mágia. amúgy meg mondják hogy a story módban kiderül hogy miért gyengébb superman. -
DarkEvilPiccolo #21 Superman sebezhetetlen az ütésekkel, vágásokkal szemben. Ezt így értettem. De valóban, a mágia és kriptonit segítségével sebezhetővé válik. De akkor hagyjuk Scorpiont, és nézzünk valaki mást. Az MK-ban nem egy átlagos ember van, akiket lazán szét kellene ütnie. Amúgy az, hogy Scorpion élő-halott, az akár mehetne is a mágia kategóriába, de itt a mágiát úgy kell érteni, hogy ha azzal támadnak Superman-re akkor az sebzi. Nah mind1. A lényeg, hogy szerintem nagy baki volt Superman-t bele rakni a játékba. Amúgy ki mondta, hogy másik világban vannak? Ha jól néztem a videót, akkor Scorpion és Superman Metropolis-ban harcoltak. Az pedig nem a másviálg :P -
cateran #20 Szerinted...:D Kezdjuk azzal, hogy superman napenergiaval mukodik.Masik vilag-masmilyen nap(hoppa, ki gondolta volna?:D) Aztan sebzi a magia (eszed tokja sebezhetetlen:D)MK-ban meg minden az (Scorpion meg eppenseggel nem ember,hanem elohalott,ha az nem magikus, akkor semmi:D)
Wiki:
"His powers were explained as a result of the weaker gravity of Earth and the intensity of Earth's yellow sun."
"Superman was immune to basically everything except for Kryptonite radiation and magic."
Ezek a silver/bronze korszakban voltak:)
Most a modern eraban,kisse megerosodott megint:) -
DarkEvilPiccolo #19 Szerintem az MK-ban nincsen olyan karakter ami akkora erővel bírna mint egy Superman... -
DarkEvilPiccolo #18 Kétlem. :P -
Vardar #17 Mézbirkózós csajok szétkenik ezt az egész bagázst:D -
#16 A Mortal Kombatokba csak azért nem rakták bele Chuck Norrist, mert ha kiválasztanád, bármely gombot nyomnád, azonnal győznél. De ezt mindenki tudja. -
#15 Chuck Norris meg szétcsapná Son Gokut.
Igazából ő a szupercsillagharcos, csak a DB készítők nem voltak hajlandók fizetni neki, ő pedig nem engedte hogy szerepeltessék a rajzfilmsorozatban. -
#14 nemvagyok nagyo ismert az ilyen korokben, de nezek meset is meg minden... meg lattam a supermanus filmeket is:P . szal szupermenen kivul vannak ugyan olyan eros emberek. de akkoris csak azt tudom mondani hogy ha az mkban/pl mk armageddonban/ is voltak eleg eros es hihetetlennek mondhato, de legyozheto karakterek. szoval ha oket legyoztek akkor superman se lehet problema. d nem is ez a lenyeg hanem az hogy a jatek maga jo legyen :) legyen benne legyozhetetlen vagy legyozheto superman.szerintem tokmindegy,a lenyeg az hogy sokan szeretik az mk-t es sokan fognak vele jatszani :P -
pandemonius #13 A készítők úgy magyarázták ha jól tudom, hogy superman-t legyengítette a "kapu" megnyitása, szal ha nehezen s, de talán kiegyenlítődnek az esélyek. Aztán persze ott van Joker meg macskanő is, akiket alaposan fel kell turbózni. -
DarkEvilPiccolo #12 De mind1, akkor legyen. A mágia és a kriptonit is meg tudja sebezni. Nah de Scorpion hol használ ebben a videóban mágiát? Azt fogjátok fel végre, hogy Superman egyetlen ütése hegyeket tud szétporlasztani, és egy Scorpion neki olyan mint nekünk egy légy amit lecsapunk és szétfröccsen. Viszont itt az MK-ban sorozzák egymást isten tudja meddig, de Superman ütései is csak annyira erősek mint a többi karakteré, ami nincs rendjén. -
DarkEvilPiccolo #11 Dehogy lehetséges! Attól mert mágiával meg lehet sebezni, még nem lesz egy szinten vele senki. Amúgy ez hülyeség, hogy meg lehet sebezni, ugyanis Superman sebezhetetlen a képregények szerint, és csak is a kriptonittal lehet vele bármit is kezdeni. Egyetlen ütéssel simán szét tud csapni bármit. És az MK-s karakterek bár nem átlagos emberek, de azért egy Superman csapást nem tudnának kibírni, ha ez a rendes képregényből szalajtott Superman lenne.
Amúgy azzal nincs semmi gond, hogy a többi DC-s karaktert össze eresztik az MK-sokkal, csak Superman nem kellett volna bele és tökéletes lenne. Amúgy Son Goku szétcsapná az összeset. :P -
Raziel Anarki #10 piccolo, kyle:
épp azt mondják el a videó első percében h supermannak nem csak a kriptonit a gyengéje, hanem a mágia is ami meg ugye a mk világban elég gyakori és ezért lehetséges h egy szinten legyen a többi karival -
#9 azert scorpion se egy alap ember... meg a tobbi MK szereplo se. ok nem tv-t szerelnek meg irodaban dolgoznak :P ... szal ha igy nezzuk akkor siman lehetnek supermannel egy szinten. -
#8 Milyen bögyösek a csajok :) Hajrá HD! Minél részletesebb megjelenítés. Ha naon figyeljük már mellbimbókat lehet látni :D -
#7 Nekem eddig nagyon tetszik :) -
DarkEvilPiccolo #6 A helyzet az, hogy Superman egy ütésétől Scorpionnak porrá kellett volna esnie... -
Kyle002 #5 Most nem azért, de szerintem Supermen lazán le veri Scorpion-t és a többi karaktert.
Rajta csak a kryptonit fog :)
-
DarkEvilPiccolo #4 Amúgy el lennék vele. Jók a bunyók benne. -
DarkEvilPiccolo #3 Ugyan olyan a grafja mint a két előző 5. és 6. részeknek. Igénytelen... -
Alfa Of NS #2 Ez jól néz ki. -
#1 moka :) subzerop0wa*