Ariak és ari emo csajok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
javárj...
most is az
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
ól tudom egyébként nagyon szép szám
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Meg az a baj, hogy Kevés az olyan csaj, aki ps nélkül is olyan szép a képein 😞
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
csak sok rajta a firka 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Idáig te tartottad életben ezt a topikot és ezt nem fogjuk elfeledni.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
még a #7433-be is jó szájában tök jó az a piercing :0
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
ya hajni., nehogy magadra vegyél mindent mert összetörik a lelkivilágod és az nem yó mer nem lesznek itt emo buxák :|
http://loal.atw.hu
http://loal.atw.hu
Légyszi legalább képeket tegyél be, nem kell minden marhaságot magadra venned.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"