Ariak és ari emo csajok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó tudom, csak azért nézed, hogy kötözködhess. 😄
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
passz :S
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

aláírom, nagyon fiatalok a csajok, nem is nagyon nézegetem a topikot, már a favban sincs, de amit te itt levágsz 😮
tegnap még azt hazudtad hogy "ilyen meg olyan jó csaj" a barátnõd. esetleg ha nem itt lógnál és irkálnál hülyeségeket egész nap (több oldallal ezelõtt, még 600 környékén néztem be utoljára, ott is minden 3-ik hsz a tied volt...) még esetleg hihetõ is lenne^^
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nandusz----> ha van vmilyen problémád a topikkal kapcsolatban nyugodtan mondd el itt vagy pü, meghallgatunk szívesen.....
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
poénod meg fasza.