Ariak és ari emo csajok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
ha van még vmilyen mondandód mondd el nyugodtan, meghallgatlak <#vigyor2>#vigyor2>
olyan kis aranyosak nem??? tiszta sexy lánykák xD
amugy én nem vok emo!!! 😄 de ezeket látni kell!
Welcome to a World without rules!!!!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
de hát na... egyszerûen jó nézni ezeket a képeket. a topik címéért. aranyosak...
ha többképet raktok egy hszbe, akkor sokhsz=sokkép, egy egy oldalon (pirosvonal) több kép lesz, így kevesebbet kell lapozgatni. ezt írtátok ti is, tudom, de nekem is bele kellett szólnom😄
eddig 366 fájl / 29.5 MB.