Ariak és ari emo csajok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van egy kis mûvészi érzék
tudod, ez egy olyan srác, akit azért sminkeltek ki, hogy a hozzád hasonló embereknek legyen fikázási alap
A szõke jócsaj!
Þór vígi þessi rúnar
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Fejjel átüti a falat: DDD<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
de amúgymeg jobboldali csaj az olyan, hogy meg kell baszni, mert sokat magyaráz feleslegesen!
na ezt jólmegmondtam.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
cõke kiscsajt megnézném most 😄
Nõvérem is szokott csináltatni.
Multkor beállÍtotta, majdnem 20 rongyért csináltatottXD
A felsõ pl. "szupermenós" !!
És hol van az orrkarika amibe remekül lehet kapaszkodni ha hátulról támasztja õket az ember.
Mayu Misery...Nem érdekelsz..
önirónia ftw!
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
látsz egy embert, akinek nem szimpatikus a véleménye, és ráhúzod az összes többire, aki KÜLSÕLEG hasonlít rá! így születik az összes rohadt általánosítás, mert mindannyian ezt csináljátok!
ezaz emberek, basszátok le, mert úgy öltözik, ahogy nektek nem tetszik! gyerünk birkák, álljatok be sa sorba!
kövezzétek csak, mert pfuj de undorító.
fasza ez a morál ami itt (is) megy, tipikus manipulálható báránytömeg, csak egy vezér kell nektek, vagy valaki aki beindítja a hullámot, és megesztek mindenkit, aki nem olyan, mint ti.
mi ez, ha nem korlátoltság??