Ariak és ari emo csajok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én speciel a barna szemeket szeretem a legjobban. a zöld se rossz, de a kék szem nem jön be.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
tök aranyos a csaj. és szép. mondom én itt, h sokan nem tudják értékelni rendesen a lányokat.
fbn: én megértem, több féle kategória van, van rnb diszkó zene mittomén mit hallgató, aki talán cicababásan, illetve kevésbé úgy öltözködik, és megfordulnak az "alter"( fõképp zene határozza meg, a mai lányok kinézetét, DE nem minden esetben ) csajok is elég terjedelmes mennyiségben. néha herótom van a cicababáktól, de felmerül bennem
illetve vannak olyan egyének is akik semmilyen stilust nem követnek stb.
vissza olvastam a 4588 as postom, elég duvad volt sry 😄
Mayu Misery...Nem érdekelsz..
Kb. végigmegyek az utcán, és minden második nõ tetszik. most vagy nekem van alacsonyan a korlát, vagy ennyi szép lány van Magyarországon 😄
Mindenesetre valakinek vagy be jön ez a stílus, vagy nem. Nekem pl. nagyon bejön, hogy egy plasztika, zsírleszívás, szájfeltöltés nélküli "átlagos" lány elõveszi a fényképezõt a hétköznapokban, és lekapja magát. Ez sugározza a természetes szépséget, hiába spékelik meg a hajukat, a ruhájukat, azért érezni, hogy lány van mögötte.
nem címlaplányokra van szükségem.
mentségemre legyen, igencsak felvagyok idegesitve, sry ha túl nyers a 2poszt.
Mayu Misery...Nem érdekelsz..
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
most mivan? meggondoltad magad? mégis leugatod a képeket?

Fav:
azt mondtam rá kapásból hogy szép, de nem kell elforgatni, elég ha elfordítod a fejed 😄 meglepetés ért.
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]