Ariak és ari emo csajok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt nem értem, miért kell a barna szemû lányoknak átfotósoppolnia a szemeit?
én speciel a barna szemeket szeretem a legjobban. a zöld se rossz, de a kék szem nem jön be.
Legend Killer
amúgy édesek, aranyosak mind 😊. köszi a képeket Hayni! 😊<#puszi>

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Hayni
Legend Killer
ne ess le drágaság 😄. fejjel lefelé van 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Hayni
Hayni
Hayni
Hayni
Hayni
De még le is buktatja magát 😄😄😄 de am szép csaj nagyon 😊
Hayni
Pedig am tök szép csaj lenne :////////

Hayni
Hayni
Itt még el is baszta, mert elcsúszott a kék,és látszik hogy barna a szeme. . .

Hayni
Kis Photoshopszemû 😊

John Cena
szentem teljesen 8😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Nem, azért ték mert a "take" magyarosítása (legalábbis én így tudom)

John Cena
azért ték😄 Teljesen Értelmetlen Komment

kakaoskalacs
ték-elés értelmetlen dolog

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

John Cena
mekkora ték😮xD

Legend Killer
pfffffffff

kakaoskalacs
hát az én izlesemnek nem megfelelö 😊

igen.
Legend Killer
vakok vagytok.

tök aranyos a csaj. és szép. mondom én itt, h sokan nem tudják értékelni rendesen a lányokat.

John Cena
azért engem leszívhatnaxD

Ic3 m4n
Elsõ kép alapján felejtõs, a második kicsit javít 😛

Legend Killer
mit izélsz? aranyos a csaj.

kakaoskalacs
áhh :\

Depridol

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Sugam
itt valami felfogási gondok lehetnek , vagy én nemtudom 😄... azért húztam le a külsejét , mert abszolut még ebben a stilusban is 10/5 esetleg 6.. a ps témához: , szerintem itt fogalom zavarok merülnek fel nálad.

fbn: én megértem, több féle kategória van, van rnb diszkó zene mittomén mit hallgató, aki talán cicababásan, illetve kevésbé úgy öltözködik, és megfordulnak az "alter"( fõképp zene határozza meg, a mai lányok kinézetét, DE nem minden esetben ) csajok is elég terjedelmes mennyiségben. néha herótom van a cicababáktól, de felmerül bennem .. ez a kettõ típus létezik most, NAGY mennyiségben, ahogy felfedezni véltem..
illetve vannak olyan egyének is akik semmilyen stilust nem követnek stb.

vissza olvastam a 4588 as postom, elég duvad volt sry 😄

Mayu Misery
és miért baj ha átlagos?:S hagyjuk már azt,hogy undoritó! mindenkit fikázol,ha ronda,közbe meg jóformán senki sem tehet róla ha pl nem szép embernek születik.egyszerûen genetikai probléa,ami ellen még a smink sem segithet max enyhiithet a külsején..ja és azt kell mondanom,hogy ez a lány szerintem(ami nem biztos,de kb 99%)hogy nem photoshoppal csinálta,mert pl a 3.képen elég közelrõl látható,és nincs benne semmi érdekes,hanem csak egyszerûen mosolyog,a 2.képen is csak öszevan gumizva a haja azt ennyi..jó hogy nem mindenkire rávágod,hogy mindenki photoshoppal csinálja a képeit meg stb stb..

Mayu Misery...Nem érdekelsz..

jólvanna, olyan 21 éves koráig azért abban a korban van az ember, hogy távolról a kutyát is dugható nõnek nézi -.-
Kb. végigmegyek az utcán, és minden második nõ tetszik. most vagy nekem van alacsonyan a korlát, vagy ennyi szép lány van Magyarországon 😄
Mindenesetre valakinek vagy be jön ez a stílus, vagy nem. Nekem pl. nagyon bejön, hogy egy plasztika, zsírleszívás, szájfeltöltés nélküli "átlagos" lány elõveszi a fényképezõt a hétköznapokban, és lekapja magát. Ez sugározza a természetes szépséget, hiába spékelik meg a hajukat, a ruhájukat, azért érezni, hogy lány van mögötte.
nem címlaplányokra van szükségem.
Sugam
másik: fõképp öregember védelméért irtam postot a másikba.. és az hogy soha de soha nemfogok fikázni 1 szóval sem mondtam. általában itt szoktam bûnronda egyéneket kifikázni..

mentségemre legyen, igencsak felvagyok idegesitve, sry ha túl nyers a 2poszt.

Sugam
az a közöséggi portálokba topikba irtam, és ott 1x nemugatok, viszont itt már többször is megtettem, mert megirják egyes szardarabkákra ,hogy szépek meg láv, közbne undoritó. barna szem nem gond, de átlagosnak mondható, nagy orr meg a halálom. az hogy testes mit mond?😄 .. az élet? ja mer csillog a szeme és vigyorog ? olyan mint 1 klozet, nulla ez a tekintet. arról nemis beszélve ,hogy be van gyakorolva, és 500.adik fotóra sikerült ilyenre ,de még ez is pselt, mert nyomdafesték nincs rá ,hogy milyen ronda .

ugyanakkor ha jobban megnézem, elég buta fejet vág, de az mellékes 😄
fuhh... a hatodik lány... nagyon szép arca van, de leginkább árad belõle az élet, valami pozitivitás meg optimizmus, ami különösen megfogott 😄
Randelz
Wauw...szépek a szemei.<#wow2><#wow2>

Mayu Misery
és?mivan ha nagy az orra?attól még nem lehet szép?senki sem tökéletes..barna szemû?az is baj?jézusomXD és ha télleg azt irtad a multkor,hogy te inkább megtartod a saját véleményed ha nem tetszik valami,akkor én sem értem mint ahogy tresh se,hogy akk mirõl is beszélünk?:S én szerintem meg aranyos,a 3.képen szép a szeme mikor mosolyog..

Mayu Misery...Nem érdekelsz..

xotyi
Az miért baj,hogy barna szemû?<#nemtudom>

Trance&Friends nothing more..

Morphin
a mell alapvetõen nem zsírból van-e??<#idiota>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

ezt tõled idézem: "ha meg nemtetszik nem írod meg, nekem se tetszenek sokszor a belinkeltek, mégsem ugatok ,hogy miez??"

most mivan? meggondoltad magad? mégis leugatod a képeket?

Sugam
fikázzhatnékom van. nagy az orra , testes alany, tehát eza nem dagadt tehát nem is vékony. valami zsirpárna vana csöcse helyén amit megspékel 1 melltartóval. béna a haja. barna szemû. de lemerem fogadni irják a képei alá hogy uh i would fuck u until u are dead.. meg a hasonló színvonalok.

Snexi
a 3. xD

És akkor jó éjszakát!

Fav:

nekem így is tetszik<#finom>

Kicsikiraly
😮 tényleg 😮

DFTBA &#3232;_&#3232;

nagyon igaz.
azt mondtam rá kapásból hogy szép, de nem kell elforgatni, elég ha elfordítod a fejed 😄 meglepetés ért.
Hayni
-__- evan. tegyél te akkor -___-
Depridol
hayni fos képminõség nem nyerõ...

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Snexi
pff x(