Ne szórakozz Zohannal!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébiránt nem értem kinek mi baja ezzel a filmmel mert sztem hatalmas.Szénné röhögtük az agyunkat rajta. A sztori abszolút nem érdekes, sztem itt nem feltétlen az a lényeg hanem a sok poén.
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
A filmet megnézzük barátnõmmel, tetszettek a filmjei de bennem is megvan a gyanú, hogy a sablonokat és kliséket most sem fogják hanyagolni.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
46:19 - nél kezdõdik el a zene.
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
az USA és Izrael meg a gonosz tengelye, ja persze
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
"Izrael folyamatosan veszélynek van kitéve(Egyiptom, Palesztina stb.)"
Veszélynek?? Milyen veszélynek? Jaaa tudoom, hogy Egyiptom vette el tõlük a Suezi csatornát,és a Palesztinok is mindig bántották a csöpp, gyenge Izraelt...
Nehogy már õket védd, az USA és Izrael a legmocskosabb országok közé tartoznak ezt állítom. USA meg Izrael tömve van atommal, és pl most hogy Irán is akar atombombát, egybõl elkezdtek ajvékolni hogy "jajj ezt hogy képzeli, dehát ott az egyezmény stb"...akkor nekik milyen alapon lehet?? ez érdekelne😊
Azon meg senkivel se akarok komoly vitát nyitni hogy kié is igazából az a terület ahol Izrael fekszik...ez kétoldalú... persze ha valamit félreértettem olvasás közben és indokolatlanul magyarázok itt neked, akkor bocsánat 😊
Nekem a film már elvbõl nem tetszett, már mindenhol szent emberek a zsidók( persze van köztük sok rendes, én is ismerek) de ez már szvsz túlzás... ettõl eltekintve jóhangulatú, de poénokban már eltúlzott film volt.
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ahogyan magyarozni is szoktak. ('Lusta magyarok.', 'Szar ez az ország.', stb.)
Szerintem pénzügyileg se, már elég sokat pumpáltak beléjük így is. Lényegében ennek köszönhetõ az elsõ sorban lévõ állítás is.
Ez egy kalap szar volt. szerintem. Unalmasok voltak a poénok, nagyon. Vagy csak simán nem voltak viccesek. Így is voltak benne jó poénok, de nagyon nagyon sok volt a gyenge/erõltetett. Kb tizedannyi "poén" kellett volna.
Angolul sajnos nem láttam. A magyar egy katasztrófa. Végig idegesített az "izraeli" akcentus... *sóhaj*
soha többet nem nézem meg. Kidobtam az ablakon egy kát.
"az idõs hölgyvendégeit a hátsó szobában megküldõ izraeli terrorista története"
Zohan moszados.
Érzitek ezt a rejtett politikai állásfoglalást?"
A filmet nem láttam de nem is arrol : igazából nem tudnám eldönteni melyik fél az igazi terrorista, ha azt mondom h az "egyik kutya másik eb" véleményem szerint akkor gdolom ez is egy csúnya politikai állás foglalás...
Azt nem értem h azok a palesztinok akik a saját füldjükön harcolnak a saját tulajdonukért, becsületükért miért terroristák?
Lentebb azt is olvastam a kommentek között h "önellátó ország" ha ezt Israelre írtad akkor sztem tévedtél... Csak annyit irok h U.S.A. 😊
további szép napot!
ezt megnézem<#vigyor0>#vigyor0>
a gedeon pallosa meg iskolapéldája annak, h a cél miért nem szentesítheti az eszközt...
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
Hogy miért volt jobb a Férj és Férj? Nézd meg és megtudod!(megsúgom ott két zseniális színész volt a fõszereplõ nem kis komikuma volt a történetnek)
Az elsõ 20-30 percben én is azt hittem hogy mekkora film,állat lesz tuti,de mikor már a 70. dugós poént hallottam kezdtem kicsit unni...
Ezek után bejött a klasszikus szerelmi szál és én itt el is álmosdtam.
Hasonló kategóriában emlékszik még valaki a régi klasszikusra: "eszem *aszom megáll" (Ford Fairlane kalandjai);ahhoz mérve ez a film egy rakat hulladék,az meg a másik hogy egy vígjátékba belekeverni egy nagyon hosszú ideje tartó viszályt ahol naponta több ember is meghal hát grat az írónak;ez a film nem kelül fel az én polcomra az biztos!
Ebben a filmben a fõszerplõ neve az oltári elõzetes és az elsõ fél óra rendben van,a többirõl szót se ejtsünk mert úgy rossz ahogy van.
Ezek terrorista módszerek. Ennél még a nagy kgb is árnyaltabb módszereket alkalmazott, pl. esernyõs gyilkosság.
A moziban majd mindenki meghalt a röhögéstõl!!!!
-Macskafoci XD XD XD
80M-t?? izé, az ki van zárva.
de amúgy a HK2 nagyon sikeres, azonnal be is rendelték a 3. részt - az elsõ 18 milliót hozott, a 2. rész már 38M-t. az más kérdés, hogy amerikán kívül más országban nem mutatják be nagyon, mert azonnal bukik/bukna.
Egyébként a veszélyhelyzet kölcsönös, hiszen az izraeliek módszere nagyjából ugyanaz, mint a 'úgynevezett' terroristáké.
Tõlük két dolgot érdemes át venni. A harcmûvészetüket, a krav-magát, valamint azt, hogy mára gyakorlatilag önellátó lett az ország.
Harold and kumar 2 szerintem nagyon jó lett azt alig 80 milliót ha fog hozni <#nemtudom>#nemtudom>
Next PC upgrade: 2022
Az tény, hogy mindkét szervezet követett el gyilkosságokat. Gondoljunk csak az izraeli sprotolók esetére(ajánlom a Munchen c. filmet). Egy fegyveres szervezet túszulejtette az izraeli sportolókat az olimpiai faluban a Muncheni olimpia alatt. A kiszabadításukra tett kísérlet kudarcba fulladt és mindegyik sportoló meghalt, ezután az izraeli kormány és a Mossad kemény döntésre szánta el magát. Nyomozással kiderítették, hogy kik állhatnak a tûszejtés mögött és folyamatosan kezdték likvidálni õket(). Egy gyilkosság után mindig felhívták az elhunyt sportolók egyik családtagját és közölték vele, hogy megbosszulták szereteik halálát(csak burkoltan pl. azt mondták nekik, hogy kapcsolják be a TV-t és a hírekbõl máris értesülhettek). Az akciót egy idõre leállították, mivel egy még viszonylag kezdõ ügynökökbõl álló csoport(akit az egyik fõkitervelõ meggyilkolására küldtek, úgy emlékszem Svédországba) véletlen rossz embert ölt meg és az egész ügy nyílvánosságra került. Néhány évvel késõbb viszont sikerült megölniük õt.
Mondjuk ehhez az is hozzá tartozik, hogy Izrael folyamatosan veszélynek van kitéve(Egyiptom, Palesztina stb.) és ez inkább csak megtorlásnak tudható be.
De a CIA-nak voltak/vannak mocskos ügyei.
Szóval azért túlzás, hogy terrorszervezet, de egy kormány általában a saját érdekeit nézi és nem riadnak vissza az aljas módszerektõl.
Szóval szerintem neked kellene utánna olvasnod a neten.
Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s
Asus P5LD2-VM,P4 3Ghz,Sapphire Radeon X1950Pro(512),3Gb DDR2 ram,200G HDD(Samsung 120,Samsung 80),Chieftech ház,Artic cool freez 7 pro,pioneer dvd rw,A4Tech X-750F,Samsung SyncMaster 753s
Koimbra1978: Belõled is kiveszhetett a vicces "kisfiú".
Derapo: Nem akarok ellenkezni, de a Mossad is egy terrorista szervezet a földön, mint például a CIA...stb. Csak utána kell olvasni a neten..sok ilyen oldal van.
Gépem:-Intel Core2Duo E8400, -Gigabyte GA EP35-DS3, -Gainward HD4850 512MB DDR3, -Geil Value 4096MB DDR2 800Mhz, -NEC 7200S DVDR, -Samsung 500Gb 16Mb -Cooler Master Elite case
Én nem nevettem rajta egyszersem. Pedig kedvelem a vígjátékokat
Tudtam sokat nevetni rajta és ez a lényeg egy vígjátékban.
Zohan moszados.
Érzitek ezt a rejtett politikai állásfoglalást?
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
Soyo 4saw2 | AMD 486DX5-133 | 64MB EDO | Tseng ET6100 2.25MB | Crystal ESS 1696 | 14" Samsung CRT