42
-
#42 Erre a filmre egy jelző illik igazán: Idióta! De azért elmegy... -
Scamp #41 A vígjátékok azért nem annyira sikeresek mert nincsenek bennük látványos jelenetek, hatalmas robbanások amik arra ösztönözzenek hogy minél nagyobb vásznon nézd meg a filmet. Ezért inkább spórolnak az emberek a mozijegyen ilyen filmeknél.
Egyébiránt nem értem kinek mi baja ezzel a filmmel mert sztem hatalmas.Szénné röhögtük az agyunkat rajta. A sztori abszolút nem érdekes, sztem itt nem feltétlen az a lényeg hanem a sok poén. -
#40 Koncentrációs táborok, civilek bombázása, terrorcselekmények, más országokban folytatott fegyveres akciók, háborúk kirobbantása mondvacsinált okokból. Szerintem is békés országok.
A filmet megnézzük barátnőmmel, tetszettek a filmjei de bennem is megvan a gyanú, hogy a sablonokat és kliséket most sem fogják hanyagolni.
-
#39 már megvan -
#38 Van pár szám ami teccik a filmbe. Honnan lehetne leszedni? Pontosabban az a zene érdekelne amikor az 1. vendége fejét mossa meg locsol össze vissza. Remélem tudjátok melyik számra gondolok, előre is kösz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébként ebben a verzióban: Ne.szorakozz.Zohannal.2008.R5.XviD.CUSTOM.HunDub-RH
46:19 - nél kezdődik el a zene. -
Loverman #37 igazad van, Izrael területe nem a zsidóké, Magyarország is jobban teszi ha visszaadja a területet a keltáknak
az USA és Izrael meg a gonosz tengelye, ja persze -
Loverman #36 látom még mindig nem jöttél rá hogy teljesen szubjektív hogy kinek mi tetszik, nem mondhatod meg hogy melyik az abszolút jobb vagy rosszabb csak azért mert neked az tetszett... na majd rájössz ha felnőttél. -
mobile85 #35 Szerintem teljesen kóser film volt! :D De izlések és pofonok! -
#34 Nekem annyira nem jött be a film, sokkal jobbra számítottam. -
Voronyezs #33 Off-
"Izrael folyamatosan veszélynek van kitéve(Egyiptom, Palesztina stb.)"
Veszélynek?? Milyen veszélynek? Jaaa tudoom, hogy Egyiptom vette el tőlük a Suezi csatornát,és a Palesztinok is mindig bántották a csöpp, gyenge Izraelt...
Nehogy már őket védd, az USA és Izrael a legmocskosabb országok közé tartoznak ezt állítom. USA meg Izrael tömve van atommal, és pl most hogy Irán is akar atombombát, egyből elkezdtek ajvékolni hogy "jajj ezt hogy képzeli, dehát ott az egyezmény stb"...akkor nekik milyen alapon lehet?? ez érdekelne:)
Azon meg senkivel se akarok komoly vitát nyitni hogy kié is igazából az a terület ahol Izrael fekszik...ez kétoldalú... persze ha valamit félreértettem olvasás közben és indokolatlanul magyarázok itt neked, akkor bocsánat :)
Nekem a film már elvből nem tetszett, már mindenhol szent emberek a zsidók( persze van köztük sok rendes, én is ismerek) de ez már szvsz túlzás... ettől eltekintve jóhangulatú, de poénokban már eltúlzott film volt.
-
#32 Szánalmas ez az Adam Sandler. Ugyanarra a kaptafára épül minden filmje, minden alkalommal idétlenül selypít és elhúzza a száját. Igaz, most legalább szakállat növesztett :/ -
#31 Szerintem mindenki akkor zsidózik, amikor akar.
Ahogyan magyarozni is szoktak. ('Lusta magyarok.', 'Szar ez az ország.', stb.) -
#30 Mezőgazdaságilag. Nincs szükségük az importra.
Szerintem pénzügyileg se, már elég sokat pumpáltak beléjük így is. Lényegében ennek köszönhető az első sorban lévő állítás is. -
akoshun #29 Imádom Adam Sandler filmjeit.
Ez egy kalap szar volt. szerintem. Unalmasok voltak a poénok, nagyon. Vagy csak simán nem voltak viccesek. Így is voltak benne jó poénok, de nagyon nagyon sok volt a gyenge/erőltetett. Kb tizedannyi "poén" kellett volna.
Angolul sajnos nem láttam. A magyar egy katasztrófa. Végig idegesített az "izraeli" akcentus... *sóhaj*
soha többet nem nézem meg. Kidobtam az ablakon egy kát. -
giga123 #28 Nekem nem annyira tetcett tulságosan sok a számitógépes jelenet . A Férj És Férj jobb volt. -
K Zoo #27 Robert:
"az idős hölgyvendégeit a hátsó szobában megküldő izraeli terrorista története"
Zohan moszados.
Érzitek ezt a rejtett politikai állásfoglalást?"
A filmet nem láttam de nem is arrol : igazából nem tudnám eldönteni melyik fél az igazi terrorista, ha azt mondom h az "egyik kutya másik eb" véleményem szerint akkor gdolom ez is egy csúnya politikai állás foglalás...
Azt nem értem h azok a palesztinok akik a saját füldjükön harcolnak a saját tulajdonukért, becsületükért miért terroristák?
Lentebb azt is olvastam a kommentek között h "önellátó ország" ha ezt Israelre írtad akkor sztem tévedtél... Csak annyit irok h U.S.A. :)
további szép napot!
-
gyik gyuri #26 egy ujjab beteg film
ezt megnézem -
Noname22 #25 ja benéztem bocs,de a film komplett akkor is egy kalap... -
#24 nem zsidózni, irónia volt. :)
a gedeon pallosa meg iskolapéldája annak, h a cél miért nem szentesítheti az eszközt... -
kalapos01 #23 Ki beszél itt arról, hogy jobb-e a Férj és férj? Sőt, még te is írod, hogy a Zohannak oltári az előzetese. Akkor nem logikus lenne, hogy azt akarja mindenki megnézni? -
Noname22 #22 Kedves cikkíró
Hogy miért volt jobb a Férj és Férj? Nézd meg és megtudod!(megsúgom ott két zseniális színész volt a főszereplő nem kis komikuma volt a történetnek)
Az első 20-30 percben én is azt hittem hogy mekkora film,állat lesz tuti,de mikor már a 70. dugós poént hallottam kezdtem kicsit unni...
Ezek után bejött a klasszikus szerelmi szál és én itt el is álmosdtam.
Hasonló kategóriában emlékszik még valaki a régi klasszikusra: "eszem *aszom megáll" (Ford Fairlane kalandjai);ahhoz mérve ez a film egy rakat hulladék,az meg a másik hogy egy vígjátékba belekeverni egy nagyon hosszú ideje tartó viszályt ahol naponta több ember is meghal hát grat az írónak;ez a film nem kelül fel az én polcomra az biztos!
Ebben a filmben a főszerplő neve az oltári előzetes és az első fél óra rendben van,a többiről szót se ejtsünk mert úgy rossz ahogy van.
-
JL666 #21 szerintem neked kéne utána olvasni a neten. pl. annak, hogy akik kitervelték a müncheni olimpián történteket, a moszad hogy torolta meg. Svédországba (meg máshová is) mentek össze-vissza lövöldözni. Nagy balhé is lett belőle, mert egy olyan pasit lőttek le, akinek semmi köze nem volt hozzá.
Ezek terrorista módszerek. Ennél még a nagy kgb is árnyaltabb módszereket alkalmazott, pl. esernyős gyilkosság. -
vmiki88 #20 Oltári nagy film lett :D
A moziban majd mindenki meghalt a röhögéstől!!!!
-Macskafoci XD XD XD -
winnie #19 "Harold and kumar 2 szerintem nagyon jó lett azt alig 80 milliót ha fog hozni"
80M-t?? izé, az ki van zárva.
de amúgy a HK2 nagyon sikeres, azonnal be is rendelték a 3. részt - az első 18 milliót hozott, a 2. rész már 38M-t. az más kérdés, hogy amerikán kívül más országban nem mutatják be nagyon, mert azonnal bukik/bukna. -
#18 Lehet, hogy nem kellett volna odamenni országot alapítani.
Egyébként a veszélyhelyzet kölcsönös, hiszen az izraeliek módszere nagyjából ugyanaz, mint a 'úgynevezett' terroristáké.
Tőlük két dolgot érdemes át venni. A harcművészetüket, a krav-magát, valamint azt, hogy mára gyakorlatilag önellátó lett az ország. -
#17 Oltári film volt.Meg a Harold and kumar 2 is.Csak azt nem értem hogy a vígjátékok miért nem sikeresek.
Harold and kumar 2 szerintem nagyon jó lett azt alig 80 milliót ha fog hozni -
HunGripen #16 OFF--
Az tény, hogy mindkét szervezet követett el gyilkosságokat. Gondoljunk csak az izraeli sprotolók esetére(ajánlom a Munchen c. filmet). Egy fegyveres szervezet túszulejtette az izraeli sportolókat az olimpiai faluban a Muncheni olimpia alatt. A kiszabadításukra tett kísérlet kudarcba fulladt és mindegyik sportoló meghalt, ezután az izraeli kormány és a Mossad kemény döntésre szánta el magát. Nyomozással kiderítették, hogy kik állhatnak a tűszejtés mögött és folyamatosan kezdték likvidálni őket(). Egy gyilkosság után mindig felhívták az elhunyt sportolók egyik családtagját és közölték vele, hogy megbosszulták szereteik halálát(csak burkoltan pl. azt mondták nekik, hogy kapcsolják be a TV-t és a hírekből máris értesülhettek). Az akciót egy időre leállították, mivel egy még viszonylag kezdő ügynökökből álló csoport(akit az egyik főkitervelő meggyilkolására küldtek, úgy emlékszem Svédországba) véletlen rossz embert ölt meg és az egész ügy nyílvánosságra került. Néhány évvel később viszont sikerült megölniük őt.
Mondjuk ehhez az is hozzá tartozik, hogy Izrael folyamatosan veszélynek van kitéve(Egyiptom, Palesztina stb.) és ez inkább csak megtorlásnak tudható be.
De a CIA-nak voltak/vannak mocskos ügyei.
Szóval azért túlzás, hogy terrorszervezet, de egy kormány általában a saját érdekeit nézi és nem riadnak vissza az aljas módszerektől. -
Mythic #15 A terrorizmus is csupán nézőpont kérdése. Sok esetben az általad felsorolt szervezetek sokkal szörnyűségesebb tetteket hajtanak végre, mint a "terroristák". A film pedig szerintem elég szórakoztató volt. Nevetgéltem rajta éppen eleget. -
berserk87 #14 Whitee te tudod rosszul, tudtommal se a CIA se a Mossad nem terrorista csoport. A CIA(Central Intelligence Agency magyarul Központi Hírszerző Ügynökség) az USA szövetségi hírszerzési ügynöksége, a Mossad pedig az Izrael Állam nemzeti hírszerző ügynöksége. Fő tevékenysége a politikai részleg tevékenységének az átlátása illetve a belső biztonsági és a katonai hírszerzési szolgálatok közötti koordináció és felügyelet.
Szóval szerintem neked kellene utánna olvasnod a neten.
-
Che #13 bocs az írás hibákért csak sietek :P -
#12 Nekem a férj és férj nem jött be, de ez telitalálat volt így nyárra. Kellemes perceket okozott:) -
Che #11 Hát igen hasonló véleménnyel vagyok, mint néhányan előttem.Aligvártam, hogy újra jókat nevetgélhessek Sandler jó humorán.Inkább ne tetem volna meg azt a bal lépést, hogy megnéztem.Nagyot csalódtam.Kínós mosolygáson(néha ilyen ha-ha azé kijött) semmit nem tudtam reagálni rá csak, hogy mikor lesz vége?!Pedig a Csontdarálón sírtam a nevetéstől,Férj és férjen is nagyon jókat nevettem,Távkapcs végén még sírtam is és a többi régi Sanler filmről ne is ebszéljek(vizesnyolcas,apafej,sátánka,hapy a flúgos golfos stb.) nagyon jó filmeket tudott eddig csinálni.De ez uncsi volt.Talán azért mert engem ez a terrorizmus dolog nem érint itt Magyarhomban és ezért nem is esett le a tantusz vagy talán mert tényleg nem volt nagy cucc.Nem tudom.Remélem a következő filmje ismét jó lesz. Nálam ez 5/10 pontozású, de ezis csak Sandler és a cimbije Rob miatt. -
Whitee #10 Nekem a Férj és férj nem jött be, talán a homoszexualitás elítélése miatt. Sőt biztos azért. Ez a film pedig szerintem nagyon szórakoztató, még ha látszik is, mennyire "amcsi" is. Kíváncsi leszek viszont Jim Carry "meleg" filmjére..talán az megtöri a jeget? Persze csak a filmvásznon...
Koimbra1978: Belőled is kiveszhetett a vicces "kisfiú".
Derapo: Nem akarok ellenkezni, de a Mossad is egy terrorista szervezet a földön, mint például a CIA...stb. Csak utána kell olvasni a neten..sok ilyen oldal van. -
koimbra1978 #9 van, ez pl az.
Én nem nevettem rajta egyszersem. Pedig kedvelem a vígjátékokat -
jeti00 #8 Kötelező film :):) van egyáltalán Adam Sandlernek rossz filmje? -
Derapo #7 Bizony,ZOHAN moszados..tehát nem TERRORISTA hanem Elhárító. Igazad van,ezt elírták. -
Cekrény #6 szerintem is jó volt, minden film nem jöhetbe mindenkinek.
Tudtam sokat nevetni rajta és ez a lényeg egy vígjátékban. -
#5 "az idős hölgyvendégeit a hátsó szobában megküldő izraeli terrorista története"
Zohan moszados.
Érzitek ezt a rejtett politikai állásfoglalást? -
koimbra1978 #4 Szerintem ez a film az év egyik mélypontja, én kedvelem úgy általában Sandler filmeit, de ez szinte egy nagy nulla. -
wolruf #3 Rettenet jó volt, vicces meg minden :) Tetsz, tetsz, tetsz :)