8
  • winnie
    #8
    "Haitivel biztos lesz valami mivel IMDB- én 2008 ra már nincs kiírva neve."

    azért nincs, mert nem tudni, hogykik fognak vendégszerepelni a részek többségében. az imdb-t a felhasználók frissítik, ergó, ha nem mondja az nbc, hogy lesz benne, akkor nem is írják be. ha gondolod beírom neked és ott lesz, de az imdb-t nehogy már fő forrásnak tekintse valaki.
  • 0Hanga
    #7
    Én nem a gonoszságért vagyok oda, s nem dijazom mondujk a kanibalizmust. Viszont mint karekter Sylar az egyik legjobban megírt és viszonylag a szinész is normálisan játsza szerepét. Ha lenne pozítiv méltó elenfele( már mint szinészileg) valószínű neki szurkolnék , de sajnos Milonak még tanulnia kell .
    Vagy is Zachary többet kihoz a karakteréből , mint Milo ,pedig szerintem a Peter szerpében is van lehetőségek.

    Haitivel biztos lesz valami mivel IMDB- én 2008 ra már nincs kiírva neve.
  • Dynamic
    #6
    Részemről nyugodtan kinyiffanhat.Sosem voltam az a "favorizáljuk a főgonoszt, mert ő annyira kúúúl" típus.Lehet, hogy konzervatív vagyok, de az esetek túlnyomó részében jobban szeretem a happy endet, miközben manapság hajlamos mindenki az überdark húdegonosz arcokat favorizálni, és elélvezni az olyan filmektől(és egyre több ilyen film van) amelyeknek rossz vége van.
  • Sir Quno Jedi
    #5
    Már asszittem lejjebb veszik a gammát, meg a brightness-t a digi frelvételeken... Másképp nehéz lenne "sötét"-re kihozni a folytatásban azt a csöpögös izzadványt amit második szezonnak hívnak...
  • zsellerm
    #4
    Hát jah - én a keménység visszaszorulása és a PG13-esedés miatt intettem neki bye-bye-t az első évad végén
  • winnie
    #3
    azért unalmas lenne, ha minden évadban őt kéne elkapni és sosem sikerülne...
  • 0Hanga
    #2
    Remélem nem Sylar lesz aki meghal, mert legálább ö visz egy kis szint a sorozatba.
  • BRobee
    #1
    Helyes... :) A második évad kicsit csöpögősre, csonkára és kicsit lightosra sikeredett... Hol vannak azok az idők, amikor a fal adta a másikat a részek végein...