Black Shot Eu
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Bannermûhelyben elkészült a B S bannerja, de nem tudom tudatni a modik fórumában, meret nem hajlandó beszúrni a képet... vki tudatná ezt?
vagy jobb esetben hogy kell tudatni?
mert ugy csináltam, h elmentettem a bannert, és feltöltöttem a piratra, de nem akarózik megjeleniteni az URL beszurást
vagy jobb esetben hogy kell tudatni?
mert ugy csináltam, h elmentettem a bannert, és feltöltöttem a piratra, de nem akarózik megjeleniteni az URL beszurást
Én legalább is angol verzióval tolom... már van angolszász kiadója amúgy... remélem angolul fognak kommcsatozni az emberek....
Hello! Cs:Source koppintás koreai módra... Egyébként koreában már javában tolják, youtube-on keresgélj sok videó van fennt pl. ez<#wave>#wave>
Egyébként sokat gondolkoztam, h most egybe írjam, így: Blackshot vagy így külön: Black Shot. Aztán megnéztem mégegyszer A+ trailerjét, és ott lám külön volt, így döntöttem úgy, hogy én is külön írom... :SSSSSS
Béta tesztre nem jelentkezem, de ha kész le az alpha, akkor teljes gõzzel <#violent>#violent>
Béta tesztre nem jelentkezem, de ha kész le az alpha, akkor teljes gõzzel <#violent>#violent>
Bizonyára hallotatok róla a pár nappal kicsúszott koreai fejlesztésû online fps játékról.
Természetesen csak PC-re jön!
TÖbb kommentet nem is füznék hozzá, ime a trailer:
TRAILER
Természetesen csak PC-re jön!
TÖbb kommentet nem is füznék hozzá, ime a trailer:
TRAILER
← ElőzőOldal 2 / 2