Black Shot Eu
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BlackShot Hungary FaceBook Csoport!

InGame

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Értékelés: 7/10 lehetne 8, de a szerverek minõsége leviszi, részletekben:
Grafika:7/10 enyhe túlzással olyan mint a kántör sztrájk
Hangok:7/10 átlagosnak mondható, de a fegyvereké elég silány
Egyediség:5/10 semmi extra
Pályák minõség:9/10 nehezen kiismerhetõ (eddig), színvonalas majdnem mind
Karakterek:8/10 kicsit idegeítõ a csapatok +különböztetése, nameg mindenki alapból véres 😄
Fegyverek:5/10 elég kiegyensúlyozatlan, sajnos a laggok miatt nemeléggé kivehetõk, hogy mi miben erõs (WarRock-ban nagyon jók voltak, érezhetõ volt)A gránát kezelése nagyon tré és pontatlan.
ui.:Elég hülye idõpontban van hazai idõ szerint a béta.Nekem bejön összességébe
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Am csak nekem nemküldenek e-mailt? vagy annyira nembiztos ez a bétateszt?
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
van csíkos háttérrel is:

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."