129
-
1hengeresVmotor #9 használnék én ALMÁT csak ne lenne ilyen k**va drága -
atomkrumpli #8 "kevesebb drivere, jobb összehangoltság, minőségibb OS rendszer"
weblapok ezrei szólnak arról hogy OSXhez milyen hardver elemeket kell venned hogy életre kelthesd a makkos rendszered, ha bármelyik gyártó hardverén futnia kellene ennek a mighty osnek valószínű hogy ugyanott lenne mint a windows, de ki tudja
os szinten az apple még nem átlagos Joeval üzletel és szerintem nem is szeretné ezt soha -
#7 Ha nem a Sportarénában akarsz vele diszkózni, , akkor szvsz a célnak megfelel :) (mondjuk utazáshoz pl.) -
#6 "kattintással mp3-ba konvertálható, azt már mind lejátssza. ez mellesleg a kiadók engedélyének egyik feltétele volt, nem? hogy drm"
Kellemes hangzása lehet egy veszteséges tömörítésű zenét, még egyszer még rosszabb veszteségesbe tömöríteni :D -
Lavigne #5 Érdekes cikk, főleg mert a cikkírónak fenn, mikor az OS X Machez kötéséről van szó, az infó titkolásról, akkor nem érzi, hogy ez biznisz, még lent, mikor egy emberi élet nem számít, csak a részvények, tökéletesen érzi. Fura.
és amúgyis:
Az iTunesről letöltött zene csak iPodon hallgatható
kattintással mp3-ba konvertálható, azt már mind lejátssza. ez mellesleg a kiadók engedélyének egyik feltétele volt, nem? hogy drm
az OS X futtatásához Mac szükséges
naná, és az ötlet az MS-nek is tetszik, ők is ráakarnak térni a kevesebb drivere, jobb összehangoltság, minőségibb OS rendszere. csodálkoztam is, hogy nem láttam az sg-n.
az iPhone használatához országonként csak egy - kizárólagos - szolgáltatónál lehet előfizetni
olaszországban és hong kongban meg legálisan független. ez így kerek. -
Exen #4 Érdekes ez a cikk, adott egy megvilágítást egy másik oldalról is az Apple-re, pedig látjuk a Microsoftot, ami szó szerint túlnőtte magát. De szerintem is az Apple sokkal másabb cég, okosabban kezelik a dolgot és még jó ideig megmarad a régi jó Apple:) -
ostroml #3 Manapság lopni nem szégyen teknologiai információkat elhallgatni törvénytelen :D majd mikkor egyesülnek MicroAppleSoft mindent megalkot -
coolbboy83 #2 Aki ismeri a storyt teljesen, az tudja....hogy maga főként Steve Jobs és barátja Steve Wozniak az aki miatt ma mindenki gép előtt ül.......a mai napig látható a Microsoft folyamatos lopása az Apple-től.... de ma már ez is relatív dolog. -
#1 Na jöhet a flame :)