Korszakváltás elõtt az Apple
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább maradnának az iPod-iTunes vonalon zeneileg, gépileg meg a Maceknél. Én pl. nem látom értelmét az iPhone-nak. Persze lehet, hogy csak én vagyok olyan beszûkült, hogy szükségem van egy telefonon a jól megszokott gombokra... Ugyanez vonatkozik az iPod Touchra is - az iPodokban pont az volt a forradalmi meg AZ Apple, hogy ClickWheelje van, erre leszednek minden almás jegyet róla?
Szvsz ha nem terjeszkednének ennyire, hanem megmaradnának az eredeti koncepciónál, és az eddigieket fejlesztgetnék tovább (az iPodokat nem feltétlenül évente, ezek már így jók, ahogy vannak... bár a fülesére baromira ráférne a fejlesztés), lehet, hogy hosszútávon jobban járnának. Steve Jobs meg visszaszedne pár kilót, és a részvényeseknek se kellene aggódniuk.
People don\'t learn. Don\'t change. You did. You\'re a freak!
Lenne egy kérdésem: Szeretkeztél már valaha? Tök faszán megvagy nélküle, de hogy mit hagysz ki... Sok megvezetett ember pedig csak csinálja... :)
Mellesleg a mac-ekben is a barkácspc van... csak mindig ugyanaz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0
Na látod, ezért nem érted. Képzelj el egy számítógépet, aminek nincs bumszli dög doboza csak monitora, teljesen hangtalan, nem csörög, nem zörög, 5 mp alatt indul és áll le, és sose látsz rajta kékhalált.
Olyan ez, mint a netscroll az egereken. Egyszer próbáld ki, és utánna mindig keresni fogod.
egyik, másik, megint egy, egy pdf a szabványos felületrõl, végül pedig a wiki oldala. Ez csak pár példa, guglizz nyogodtan, rengeteg van (info és manual page-ket nem is említettem).
Életem 25 éve alatt én még nem láttam egyetlen mûködõ Apple terméket sem. Durva..
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
crushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrush
crushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrush
Par linket tudnal mutatni az irdatlan mennyisegu (kernel (driver) api ) dokumentaciora ?
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
LZ forever
Ezt meg kell cáfoljam, ugyanis a helyzet a következõ: winfosra mindenki ahogy esik, úgy puffan módon írja a drivereket (amibõl lett is balhé ld. Vista). Nincs semmi koncepció. Ezzel szemben az OSX bsd kernelt használ, ami jól átgondolt és megtervezett rendszer (40 év tapasztalattal), szabványos driver illesztõ felületekkel, ráadásul irdatlan mennyiségû dokumentációval. timeline
LZ forever
Alma 30 forint alatt kilója? Blokád alá vonnák a telepeket.. :D
weblapok ezrei szólnak arról hogy OSXhez milyen hardver elemeket kell venned hogy életre kelthesd a makkos rendszered, ha bármelyik gyártó hardverén futnia kellene ennek a mighty osnek valószínû hogy ugyanott lenne mint a windows, de ki tudja
os szinten az apple még nem átlagos Joeval üzletel és szerintem nem is szeretné ezt soha
HP+
Kellemes hangzása lehet egy veszteséges tömörítésû zenét, még egyszer még rosszabb veszteségesbe tömöríteni :D
és amúgyis:
Az iTunesrõl letöltött zene csak iPodon hallgatható
kattintással mp3-ba konvertálható, azt már mind lejátssza. ez mellesleg a kiadók engedélyének egyik feltétele volt, nem? hogy drm
az OS X futtatásához Mac szükséges
naná, és az ötlet az MS-nek is tetszik, õk is ráakarnak térni a kevesebb drivere, jobb összehangoltság, minõségibb OS rendszere. csodálkoztam is, hogy nem láttam az sg-n.
az iPhone használatához országonként csak egy - kizárólagos - szolgáltatónál lehet elõfizetni
olaszországban és hong kongban meg legálisan független. ez így kerek.