17
-
homeless #17 :D lol. Nekem is pont ez jutott eszembe, amikor megláttam, hogy már megint itt van:D:D: -
#16 na megint kiengedtek picit?. LOL :DDDDDD -
L3zl13 #15 Szvsz nem.
Sajnos sok öngyilkos van, aki a családját is magával akarja vinni a halálba.
Gyakran hallani pl olyanról, hogy egy apa vagy anya megölte a gyerekeit mielőtt magával is végzett volna, holott egyértelműen semmi közük nem volt ahhoz, amiért öngyilkos lett. -
#14 mondjuk nem egészen értem miért ölte meg a feleségét, lányát,...azért mert börtönbe került? ez így homályos, itt valami más(ok) van(nak) a háttérben! -
#13 Egyenlőre próbálkozzon egy egyszerűbbel, tömörítsen pl feleakkorára mint az eddigi legjobb, és kevesebb cpuidőt használjon erre :) -
JL666 #12 -
assdf #11 Ja meg a veszteségmentes tömöritőjét ami bármilyen dvd-t összetömörit egy floppyra :) -
Mcsiv #10 nem is hiszem el neki, már én is olvastam egy két mókás commentjét. csak mint megállapítás közöltem, hogy a botnetek íróit kéne halálbüntetéssel megáldani;] -
L3zl13 #9 El ne hidd már neki! Ő fejleszti a mindent pár száz bájtba betömörítő progit. Amiből a kezelőfelület már megvan, már csak az algoritmust kell megcsinálni...
De vajon hol is van az a márciusra igért demó, amitől pánikba esik az egész merevlemez ipar... -
Mcsiv #8 Hogy őszinte legyek, nem őket kéne büntetni, hanem a hozzád hasonló kis férgeket;) -
#7 ehhh, ezen emberek egy részének én írtam meg az ip switchert és segítettem a botnetek írásában is, és teljes egészében én írtam meg a dinamikus tartalom kezelő könyvtárakat.
Nem azt mondom hogy mindenki az én programjaimat használja, csak azt hogy én is írtam már hasonlóakat, mint amiket ma használnak spamküldésre. De miért nincs igény olyan programokra amik ezeket kiszűrik? Értelemszerűen, látszólag hatalmas igény van rá. Pedig nem tartanak lépést, nem írnak új szűrőket. A probléma halmozódik, és én megint egy ideig munka nélkül leszek. ááááááááá -
balee66 #6 Ennyi lóvéért én annyi spamet küldök hogy behal a net... -
Bmx01 #5 kösz
-
kukacS3K #4 azér ezek nem kis pénzek azért mert nyomogatod a send gombot:D -
#3 3,5 milla sztan ugy nez ki mint 1 csoves. LOL -
Woland88 #2 Volt... -
#1 BizalomGerjesztö figura! XD