50
  • willcox
    "hanem kereken megmondanák, hogy ezt és ezt nem lehet" - egyszerűbb letiltani, mint leállni vitatkozni, pláne ez nem is vitakérdés.
    A nagy szólásszabadság meg usákia rajongók elmesélhetnék, hogy miféle szólásszabadság az, ahol pl. a kuruc.info-t letiltották?
  • willcox
    "Irannak ott van az atomja" - ??? Miféle atomja van Iránnak? Maximum olyan, mint amilyen neked.
    Az usákoknak meg nem kell egy szavukat sem elhinni. Irak is tele volt állításuk szerint tömegpusztító fegyverrel, aztán azóta sem találtak semmit. Ugyanmár! Irántól maximum az kéne nekik, ami Iraktól is. Kőolaj, földgáz, meg talán onnan még urán is.
  • Cat #8
    Itt nem az a lényeg, hogy megoldható e, vagy meg lehet e kerülni, hanem miért alkalmaznak cenzúrát. Ha nem éreznék ők is, hogy gáz amit csinálnak, akkor nem beszélnének félre a kérdésben, hanem kereken megmondanák, hogy ezt és ezt nem lehet.
  • Szefmester
    műholdas net, egy eu szolgűltatótól? nem megoldható?
  • Ps1ch0
    Hat nem is mondtam, hogy randa sargak, Teljesen egyet ertek azok dolgoznak mint a gep.(ez pozitiv, minden hatso gondolat nelkul). Irannak ott van az atomja ott mar veszteseg es nagy riziko lenne. Igaz kinanak megtobb atomja van. De ha nem lenne a nagy kina domoping nem lenne kinanak penze se atomja ezt igy gondoltam most logikus hogy ahol a penz ott az ero. szal kinanak van ereje meg embere is jocskan
  • willcox
    "ha nem lenne 10 termekbol 8-9 kinaban legyartva teljesen biztos mar reg letamadtag volna oket az amcsik" - még Iránt sem merik. Kína meg egy kicsit nagyobb falat.
    "De a sok kis sarga nekiszaladt es eszetlenul epit mint az agyu" - azok legalább szorgalmasak. Nem úgy, mint az eltespedt nyugatiak.
  • willcox
    Nem értem a felháborodást. Az olimpia idején a tudósítók az olimpiáról, vagyis a sportversenyről írjanak, ne pedig Kínát gyalázzák. Teljesen érthető a kínaiak reakciója. Aki gyalázkodni akar, az tegye meg majd otthonról, ne a kínaiak pénzén. Akinek ez nem tetszik, az ne menjen oda tudósítani. Ennyi. Ilyen egyszerű.
  • Ps1ch0
    bazzeg kina tiszta meseorszag. El van ott varazsolva majdnem mindenki. Hihetetlen hogy az ilyesmi meg mukodik. Habar ha nem lenne 10 termekbol 8-9 kinaban legyartva teljesen biztos mar reg letamadtag volna oket az amcsik. Szegenyek lennenek es szep nagy piacot lehetne ott felepiteni. De a sok kis sarga nekiszaladt es eszetlenul epit mint az agyu:) Nem is tudom ki a roszabb ok vagy amik, egy biztos ez a nyilt cenzuras dolog... hat legalabb valami jobb nalunk, bar itt is van egy keves csak el van takarva.;
  • Darth Sith
    és ez ilyen ország rendezhet olimpiát.. szégyen..
  • Sanyix
    proxymoxi :)