Harold és Kumar - harmadszor is
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végre ma megnéztem 2. részt. 😄
A George W. Bushos rész az hatalmas. Sírtam a röhögéstõl ...<#nyes>#nyes>
A George W. Bushos rész az hatalmas. Sírtam a röhögéstõl ...<#nyes>#nyes>
A medve nem játék.
iszonyat feeling a film, igazi jó füves, hülyülés.
szinkronosan várom a kettõt, egybe megtetszettek a magyar szinkronhangok is
szinkronosan várom a kettõt, egybe megtetszettek a magyar szinkronhangok is
Az elsõ rész nagyon nagy volt, ez is hozta a szintet, bár volt benne néhány gusztustalan rész, de a film maga zseniális😊
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Soha nem fordult meg a fejedben, hogy talán a kritikusoknak van szar ízlésük?..
Ittvan mire vágytál, A világító ágytál.
nemtudom ti hol éltek és hogy milyen sz@r ízlésetek van de a harold and kumar az egyik legjobb vígjáték mostanság és az elsõ részt a kritikusok eléggé méltatták
nemtom hogy vagytok vele,de ez a film marhára vicces lett,igaz kell hozzá egy erre a filmre ráhangolt agyhullám is,de sztem kurvajó film. sztem jobb lett az 1nél😊
Ez az, bár nem sorozat, hanem (eddig két) film. Az elsõben mentek a hamburgerért, a másodikat meg nem tudom, de a "Harold.and.Kumar.Escape.from.Guantanamo.Bay.UNRATED.DVDRip.XviD-DiAMOND" szerintem elég jól leírja a tartalmát <#vigyor2>#vigyor2>
Ez nem az a sorozat, ahol két balf... valamilyen hamburgert akar enni az éjjel?
A hambis cég logója engem akkor a korás winny-re emlékeztetett. 😊
Ha ebbõl sorozatot készítettek, gratulálok az alkotóknak. Az elsõ rész rettentõ sza*ra sikeredett, bántam a másfél órát a dvd elõtt... nem is tudom, hogy minek nevezzem azt a filmet. Talán az R, vagy S betû, mint kategória megteszi.
A hambis cég logója engem akkor a korás winny-re emlékeztetett. 😊
Ha ebbõl sorozatot készítettek, gratulálok az alkotóknak. Az elsõ rész rettentõ sza*ra sikeredett, bántam a másfél órát a dvd elõtt... nem is tudom, hogy minek nevezzem azt a filmet. Talán az R, vagy S betû, mint kategória megteszi.
Hattyú? Hol?