12
-
#12 Végre ma megnéztem 2. részt. :D
A George W. Bushos rész az hatalmas. Sírtam a röhögéstől ... -
#11 EZAAAZZZ!!:D -
kids #10 iszonyat feeling a film, igazi jó füves, hülyülés.
szinkronosan várom a kettőt, egybe megtetszettek a magyar szinkronhangok is -
#9 weedy,your teeth,teeth!:))))) -
#8 Hi I am BigBob -
#7 ki kér brokiszendvicsett???????
nah jó most meek megbaszom füvit aki látta érti XDXD -
#6 Az első rész nagyon nagy volt, ez is hozta a szintet, bár volt benne néhány gusztustalan rész, de a film maga zseniális:) -
kicsibicska #5 Soha nem fordult meg a fejedben, hogy talán a kritikusoknak van szar ízlésük?.. -
kukacS3K #4 nemtudom ti hol éltek és hogy milyen sz@r ízlésetek van de a harold and kumar az egyik legjobb vígjáték mostanság és az első részt a kritikusok eléggé méltatták -
#3 nemtom hogy vagytok vele,de ez a film marhára vicces lett,igaz kell hozzá egy erre a filmre ráhangolt agyhullám is,de sztem kurvajó film. sztem jobb lett az 1nél:) -
KarmaXXL #2 Ez az, bár nem sorozat, hanem (eddig két) film. Az elsőben mentek a hamburgerért, a másodikat meg nem tudom, de a "Harold.and.Kumar.Escape.from.Guantanamo.Bay.UNRATED.DVDRip.XviD-DiAMOND" szerintem elég jól leírja a tartalmát -
trogi #1 Ez nem az a sorozat, ahol két balf... valamilyen hamburgert akar enni az éjjel?
A hambis cég logója engem akkor a korás winny-re emlékeztetett. :)
Ha ebből sorozatot készítettek, gratulálok az alkotóknak. Az első rész rettentő sza*ra sikeredett, bántam a másfél órát a dvd előtt... nem is tudom, hogy minek nevezzem azt a filmet. Talán az R, vagy S betű, mint kategória megteszi.