12
  • a.carkey
    Végre ma megnéztem 2. részt. :D

A George W. Bushos rész az hatalmas. Sírtam a röhögéstől ...
  • bcsirke
    EZAAAZZZ!!:D
  • kids
    iszonyat feeling a film, igazi jó füves, hülyülés.
    szinkronosan várom a kettőt, egybe megtetszettek a magyar szinkronhangok is
  • Picizöldfül
    weedy,your teeth,teeth!:)))))
  • Gerbill
    Hi I am BigBob
  • Carlos HUN
    ki kér brokiszendvicsett???????

nah jó most meek megbaszom füvit aki látta érti XDXD
  • Gerbill
    Az első rész nagyon nagy volt, ez is hozta a szintet, bár volt benne néhány gusztustalan rész, de a film maga zseniális:)
  • kicsibicska
    Soha nem fordult meg a fejedben, hogy talán a kritikusoknak van szar ízlésük?..
  • kukacS3K
    nemtudom ti hol éltek és hogy milyen sz@r ízlésetek van de a harold and kumar az egyik legjobb vígjáték mostanság és az első részt a kritikusok eléggé méltatták
  • Picizöldfül
    nemtom hogy vagytok vele,de ez a film marhára vicces lett,igaz kell hozzá egy erre a filmre ráhangolt agyhullám is,de sztem kurvajó film. sztem jobb lett az 1nél:)
  • KarmaXXL
    Ez az, bár nem sorozat, hanem (eddig két) film. Az elsőben mentek a hamburgerért, a másodikat meg nem tudom, de a "Harold.and.Kumar.Escape.from.Guantanamo.Bay.UNRATED.DVDRip.XviD-DiAMOND" szerintem elég jól leírja a tartalmát
  • trogi
    Ez nem az a sorozat, ahol két balf... valamilyen hamburgert akar enni az éjjel?
    A hambis cég logója engem akkor a korás winny-re emlékeztetett. :)

Ha ebből sorozatot készítettek, gratulálok az alkotóknak. Az első rész rettentő sza*ra sikeredett, bántam a másfél órát a dvd előtt... nem is tudom, hogy minek nevezzem azt a filmet. Talán az R, vagy S betű, mint kategória megteszi.