Figyelmeztetik a fájlcserélőket a brit szolgáltatók

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma már nincsenek elvtársak és én még kicsi voltam, hogy nekem is lehessen egy, de azt erõsen kétlem, hogy zsidók lettek volna a kommunisták. A video üzenete valami fasiszta komédia, és jó ha tudod, hogy a komcsik úgy szarrá verték õket, hogy az amcsik alig tudták megvédeni tõlük a német lakosságot. Szal nem hinném, hogy egy keménykalapos vöröshadseregbéli komcsi veteránt ez a video megfélemlítene. A zsidókat lehet, de ha jól tudom inkább civilek voltak. nem igazán ismerem a zsidó összeesküvés elméleteket, de ahogy nálunk is vannak olyanok, akik ki akarnak nyírni valakit, hát ott is van ilyen. Nem védek meg senkit, mert vannak dolgok, amiket mindenkinek magának kell megítélnie. Én sem értek egyet minden zsidó cselekedettel, de pár igaz kersztényyel sem. Ha bajod van velük intézd el aztán vállald a következményeit. Nem kapsz értük sem többet sem kevesebbet, mint bármely másik emberért. Ha ezután nem látunk többet a fórumon, ám anál inkább a fókuszban, nos akkor kemény tökös gyerek vagy aki kiáll az igazáért mégha baromság is, de ez tisztelendõ, ha azonban nem... <#eplus2>

Én örülök, hogy ilyen önbizalmad van meg vagány forumozó stb. Kell ez is, de egy idõ után már nem fogékony rá az embert. Akár a nemtomhányadik öngyilkos terrorista.

olvasgassatok a TOR hálózatról és azután okoskodjatok az IP címek beazonosíthatóságáról !

Ki nem szarja le a Visztát?

Ja és még valami, nem értem miért írod le ezeket, aki aktívan tölt, mindent tudhatott abból, amit leírsz, aki meg nem, az meg észre sem veszi, hogy 100k-val szenved. Ezek olyan alap dolgok, hogy guglival 4 perc kell hozzá, hogy egy keresni tudó értelmes Homo Sapiens rájöjjön.

Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090

Igazad van, de nem mellesleg - akár beismerik akár nem - a tracker-en is logolják az IP-det (Ez lehet nyílt vagy meghívásos, magyar vagy külföldi) és az adott IP cím olyan, mint egy személyi szám, mondjuk 2008.07.27.-én ebben az idõpontban a világon csak egy felhasználóhoz tartozik (hozzád), amit pedig a szolgáltató (UPC) logol. Szóval mindent vissza lehet keresni és ne félj, meg is vannak az eszközeik hozzá. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy mondjuk Guba Jakab veszélyben van, de azért nem árt odafigyelni. Warezolj, ha akarsz, csak ésszel. A másik dolog amit említettek, az adatforgalom. Biztos észrevetted, hogy a mobil internetek átlagos limitje 5 Gb (javítsatok ki, ha tévedek). Ha te letöltesz 200 Gb-ot, azért szerintem az már beletartozik az erõsen gyanús kategóriába. Mivel minden szolgáltatónál van adatforgalom mérõ necces, hogy ezeket fel is dolgozzák, illetve meghozzák a megfelelõ szankciókat, hogy ne tölts le annyit. Konkrétan a UPC eddig 250, most talán 350 Gb együttes fel- és letöltést enged 3 hónap átlagában és ha nem "javulsz meg" kidobhatnak egy szó nélkül, és hiába perelnéd be õket, mivel benne van az apró betûs részben.

Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090

arrakistor, én az ilyen technikai dolgokhoz nem igazán értek, de szerintem sokkal meggyõzõbb lenne az érvelésed, ha nem zsidóznál folyton. Most nem kötekedni akarok, de tényleg.
Vorpal
arrakistor - te egy nagyon hülye gyerek vagy - inkább mennyél ki azt focizzál.

"és a végponton akkor is azonositható vagy." - kontextusában olvassad a dolgokat
mentálkám - a te esetedben csomópont a netszolgáltató és ott azonositanak, egy VPN tunel esetében pedig mit gondolsz mi a végpont és ezzel együtt a csomópont te idióta?

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

pontosan annyi köze van hozzá, mint a te #19-es hozzászólásodnak, a különbség csupán annyi, hogy a te elvtársaid félemlítik ma meg a tisztesséseg honpolgárokat, pontosan azok, akiket viszont az alábbi videó félemlít meg. tudod te is hogy kikrõl, melyik nagyorrú szektáról beszélek.

A video érdekes bár semmi köze ehhez a témához 😊
ki érti ezt a gyereket? <#buck>
Ahh már minden világos! Köszönöm!

ENNYI

"és a végponton akkor is azonositható vagy." te mi a fészkes fenérõl beszélsz???!!! <#falbav><#conf><#csodalk><#ejnye1><#alien>

arra hogy a végpont ip tartománya ugyanabba szolgáltatóba essen arra esély tudod mennyi??? mint mackósajtban a brummogás, vagy mint kempingsajtban a sátorvas... másrészt ki az a perverz barom, aki ilyenekkel foglalkozik naphosszat, harmadrészt mi a fészkes fenét tud majd azonosítani te igen-igen tökkelütött??? elkap egy packetett és akkor mi van?? mi az ? minek a mije? egy DivX? vagy XviD vagy egy saját tömörítés? vagy egy kóddal tömörített RAR részlete?? ha hagyjál már , menjél vissza az ágyikódba szépen csucsukázni <#falbav><#taps><#worship><#guluszem1><#kocsog>

Kedves arrakistor!

A most következõ kis monológ elsõsorban neked másodsorban a korosztályodnak szól. Nem kioktatás nem fikázás, csak egy kis segítség, hogy megérthesd a világot, és az embereket.

Tudod nemrég még itt európa közepén is bárkit aki valami olyasmit tett, ami nem tetszett az aktuális vezetõségnek azt így vagy úgy de elintézték. Most mindegy, hogy ez a kommunizmus volt. Szerencsére én már nem éreztem ebbõl semmit, de azért gyermekkoromban nagyon jól tudtam, hogy soha nem szabad semmi olyasmit csinálnom, ami miatt bármi komolyabb gyanú vetülne rám, mert annak nem lenne jó vége. És most ebben a szép szabad világban valóban nem elég a gyanú, de ha a dolgok így mennek tovább elég lesz megint. Most éppen a kommunizmus egyik legrosszabb vonását törvényesítették brit földön, mégpedig konkrétan azt, hogy ha sokat töltesz, akkor lekapcsolnak a netrõl élve a gyanúperrel, hogy illegális tartalmakat szedsz le. Nem veszik a fáradságot semmiféle bizonyítási eljárásra, hanem automatikusan bûnös vagy! Most még lekapcsolnak, de ha nem lesz elég elrettentõ jön a börtön.

Hát ott most ez megy. itt még nem. Ennyi.
harmadrészt pedig engem pl.: kutyára nem érdekel hogy mennyi adatot töltök le, engem az érdekel ha elkezdek valami letölteni az ne 100k/seccel jöjjön amit a UPC kitalált és önkényesen lekorlátozott, hanem szépen annyival amennyire elõfizettem.. és ha kell ezért titkosítani fogom még az atyaúristent is, akkor is ha maguk alá sz*rnak örömükben.

és velük ellentétben én be fogom tudni bizonyítani, hogy limitálják a sebességemet és a hozzáférésemet.

és akkor most hova sz*rjak? bizonyítani nem tudnak semmit, ha pedig a szerzõdésben _elõre meg nem határozott_ adatforgalom miatt engem lekapcsolnak , akkor én varrok olyan pert a nyakukba hogy arról koldulnak. Erre vannak a limitált NET csomagok.

Nem figyelsz. A britt vezetõk egészen egyszerûen feketelistára teszik a nem átlagos forgalamt generálókat. Tehát nem kell semmit sem bizonyatani mert elég ha meg gyanusítanak valamivel és az õ szemükben te el is követted, és leszarják, hogy nem tudják bebizonyítani. Késõbb ha a törvény szigorodik elõ lehet venni pár embert a listárol és ennyi.
Kedves kollégák: vastagon sz*runk bele hogy mit hisznek, addig amíg 1,2 megabájt/szekkel jön az adat a UPC-s törrentemen , a TOR hálózat és a titkosítás miatt amivel SEMMIT NEM TUDNAK KEZDENI és SOHA nem is fognak vele tudni mit kezdeni akármit hisznek , sejtenek és ha belehülyülnek , belehülyültök akkor SEM ..

MUHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ <#love11><#duhos2><#action><#mf1><#buck><#crazya><#finom>

Vorpalnak kell igazat adnom, de még ha anonymmá is tennéd a forgalmadat, akkor egy kis logikával bárki rájönne, hogy te itt tuti, hogy valami nem legális dolgot teszel. Hisz mi a francért nyitogatsz 60ezer random portot, meg minek titkosított adatcsomag? Hát prsze, hogy tenorista vagy <#violent> . Aztán irány a nem létezõ kihallgató, ahol esetleg egy lada aksit is rábittyesztenek a kicsikédre nos akkor már bánnál mindent, de késõ <#eplus2>

Ezért is írtam az elõbb, hogy inkább enek az esélyét sem kéne megadni, azaz kopjanak le a magánemberekrõl. Mert ha neaggyisten eljutunk idáig itt is, ami amcsiban tutira mûködik, akkor ugyan mi akadájozza meg, hogy ártatlanokat simán meghurcoljanak, egy kis logfájl átírásával?. Lehet ez majd egy politikus is vagy egy gazdag milliárdos. Egyszerûen zsarolni fogják, akár pedofiliával, vagy ugye illegális fájlcseréléssel, amit igen sok évre is büntethetnek. No mindegy lehet titkosítani is, de nem ez a lényeg. Ha legenerálsz 100 giga adatforgalmat ki fogja elhinni, hogy te csak legális tartalmakat töltesz le? Mert én nem hinném el. Te igen?
Narxis
Neked súlyos kisebbségi komplexusod van. Másrészt nem lehet titkosítani, nézz már meg SG-n kívül pár tech oldalt, 100-szor kivesézték a témát.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Vorpal
Most nézzük a μTorrentet !

arrakistor látom egy ideje osztod ezt itt a fórumon :
azért jegyezzem meg minden kliensednek - nincs abszólút anonymitás a fájlcserélésben.

erre van a szolgáltatóknál a pattern-analysis - gondolom világos, hogy is találják ki, hogy te bittorentezel - mégeccee mondom mielõtt sok ember elhiszi ezeket az okosnak tûnõ dolgokat, hogy ma nem lehet elrejteni a fájlcserélést max VPN tunelen keresztül egy anonymizáló szerveren át de ennek nyilvánvaló sebességkorlátai vannak, és a végponton akkor is azonositható vagy.
Olvasgass szépen után és multkor vettem a fáradtságot.
A Tor hálózatról szót sem ejtenék, nem véletlenül olyan nagyon populáris...

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

bla-bla-bla.

- A titkosított adatátvitelt sem ellenõrizni nem lehet, sem korlátozni a sebességét (mint ahogy a UPC ezt teszi gusztustalanul: ~100k/sec-re) ..

- A titkosított adatátvitelt TÖBB mint lehetetlen visszafejteni (!)

- A titkosított adatátvitellel SEMMIT nem tudnak kezdeni a szolgáltatók ...

A kérdés roppant egyszerû. A politikusokat megválasztják. Na azt a politikust aki ilyesmit nyomat egészen egyszerûen el kell küldeni a ... na mindenki gondoljon itt valami csúnya helyre. Azt kell megválasztani, aki kiáll a szabadságjogokért, nem a különbözõ kicsi, de annál vagyonosabb érdekcsoportoknak dolgozik. Ennyi. Te döntöd el ki ül ott és ki nem. ha a briteknek ez a döntés nem fog tetszeni, egyszerüen elzavarják a vízfejû haszonlesõket a döntési pozíciókból. Ha meg bejön nekik, akkor továbbra is rájuk szavaznak. Lehet, hogy csak 4 évente szavazhatnak, de meg lehet õket regulázni. Mert ugye ha kiesik a székbõl a kutya sem fogja tömni tovább a zsebét és még a zsíros állami fizu is elvész. Szal most egy kicsit nagy a hajcihõ a kiadók miatt, de ha nem hagyjuk magunkat nem lesz ilyen gondunk.
"Minél szorosabban szorítja össze az öklét Sztarkin kormányzó, annál többen csúsznak ki belõle" - mondta Leia Organa hercegnõ, kacér mosollyal és daccal az arcán a halálbüntetés tudatában.

Egy olyan dokumentációt teszek most közzé, amelynek segítségével a HADOPI(Szolgáltatók Altal Kontrollált és Gusztustalanul Cenzúrázott Internet (SZAKGCI)) rendszert mintegy kijátszva tud bárki, bármilyen anyagot letölteni az internetrõl. De kérek mindenkit, hogy kizárólag legális anyagot töltsön le ! <#eplus2>

Az elsõ legfontosabb dolog amire szükségünk van, az egy ún. torrent kliens program.

Jónéhány alternatív lehetõség közül most kettõt fogok bemutatni:

az egyik az Azureus(Vuze), a másik a μTorrent (a microTorrent görög betûjének átírásával, helytelenül, de találóan csak uTorrentnek szokták írni)

Az Azureus magyar nyelvre is átkapcsolható a Tools>Options...>Interface>Language menüpontok alatt, miután ráböktünk az Advanced gombra a jobb felsõ sarokban.

Ha ezzel megvagyunk menjünk a Eszközök>Beállítások...>Kezelõfelület>Indítás menübe, nyomjunk rá a Mutassa az UI váltót gombra, kapcsoljunk a Klasszikus Felületre és indítsuk újra az Azureust.

Ezután menjünk a Eszközök>Beállítások...>Kezelõfelület>Felhasználói felület menübe és kapcsoljuk a Felhasználó jártasságát haladóra.

Ezután a Eszközök>Beállítások...>Kapcsolatok>Hálózatok menüben tegyük be a pipát a következõ hálózatokba:

- I2P hálózat,
- The Onion Routing (Tor) hálózat,

valamint menjünk a Eszközök>Beállítások...>Kapcsolatok>Hálózatok>Átvitel titkosítása menübe, ahol tegyük be a pipát:

- Titkosított átvitel használata

Most nézzük a μTorrentet !

Options>Preferences>Connection
Pipa be:
- Randomize port each start

Majd, Options>Preferences>BitTorrent>Protocol Encryption > Outgoing: állítsuk Enabled-re

Kész is vagyunk ! Ezután már bátran letölthetünk bármit az internetrõl miután kikerestük a gotorrent.net-rõl , illetve a speckly.com-ról.

Jó torrentezést !

"Ha tiltással nevelsz, hazudni tanítasz"

nem értik meg ha nem torrenteznek az emberek akkor sima netezéshet elég lesz a 1-2" megás" net ... akkor meg a szolgáltatóknál vissza modnanak egy csomó drága nagy sebességû netet és majd nézhetik magukat <#mf1>

bertino
hát akkor majd jol benézik a felügyelõ szervek, akik megkeresnek majd téged, te meg szétröhögheted magad az arcukba.
megérdemelnék.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Igen azt jelezni kell!

De mi van ha annyi cuccot veszek és torrentrõl húzom le? Akkor az legális, mégis nagy adatforgalom lesz!

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Narxis
Az ilyet írásban bejelented a szolgáltatódnál, nem hiszem, hogy sokan üzemeltetnének otthon magánemberként szervereket.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

más nagy forgamat okozó:tegyük fel egy szerver van a lakásoon ne értsetek félre pl: egy kvízoldal szervere
még mindig jobb mint a letartóztatás, szerintem jó ötlet mert meg lehet úszni a börtönt meg stb mondjuk ha legális lenne az még jobb lenne😄
← ElőzőOldal 2 / 2