Figyelmeztetik a fájlcserélőket a brit szolgáltatók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én örülök, hogy ilyen önbizalmad van meg vagány forumozó stb. Kell ez is, de egy idõ után már nem fogékony rá az embert. Akár a nemtomhányadik öngyilkos terrorista.
Ki nem szarja le a Visztát?
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
Corei9-9700K, Giga Z390M Gaming, 32GB DDR4, GeForce RTX 3090
"és a végponton akkor is azonositható vagy." - kontextusában olvassad a dolgokat
mentálkám - a te esetedben csomópont a netszolgáltató és ott azonositanak, egy VPN tunel esetében pedig mit gondolsz mi a végpont és ezzel együtt a csomópont te idióta?
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
ENNYI
arra hogy a végpont ip tartománya ugyanabba szolgáltatóba essen arra esély tudod mennyi??? mint mackósajtban a brummogás, vagy mint kempingsajtban a sátorvas... másrészt ki az a perverz barom, aki ilyenekkel foglalkozik naphosszat, harmadrészt mi a fészkes fenét tud majd azonosítani te igen-igen tökkelütött??? elkap egy packetett és akkor mi van?? mi az ? minek a mije? egy DivX? vagy XviD vagy egy saját tömörítés? vagy egy kóddal tömörített RAR részlete?? ha hagyjál már , menjél vissza az ágyikódba szépen csucsukázni <#falbav>#falbav><#taps>#taps><#worship>#worship><#guluszem1>#guluszem1><#kocsog>#kocsog>
A most következõ kis monológ elsõsorban neked másodsorban a korosztályodnak szól. Nem kioktatás nem fikázás, csak egy kis segítség, hogy megérthesd a világot, és az embereket.
Tudod nemrég még itt európa közepén is bárkit aki valami olyasmit tett, ami nem tetszett az aktuális vezetõségnek azt így vagy úgy de elintézték. Most mindegy, hogy ez a kommunizmus volt. Szerencsére én már nem éreztem ebbõl semmit, de azért gyermekkoromban nagyon jól tudtam, hogy soha nem szabad semmi olyasmit csinálnom, ami miatt bármi komolyabb gyanú vetülne rám, mert annak nem lenne jó vége. És most ebben a szép szabad világban valóban nem elég a gyanú, de ha a dolgok így mennek tovább elég lesz megint. Most éppen a kommunizmus egyik legrosszabb vonását törvényesítették brit földön, mégpedig konkrétan azt, hogy ha sokat töltesz, akkor lekapcsolnak a netrõl élve a gyanúperrel, hogy illegális tartalmakat szedsz le. Nem veszik a fáradságot semmiféle bizonyítási eljárásra, hanem automatikusan bûnös vagy! Most még lekapcsolnak, de ha nem lesz elég elrettentõ jön a börtön.
Hát ott most ez megy. itt még nem. Ennyi.
MUHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHHÁHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ <#love11>#love11><#duhos2>#duhos2><#action>#action><#mf1>#mf1><#buck>#buck><#crazya>#crazya><#finom>#finom>
Ezért is írtam az elõbb, hogy inkább enek az esélyét sem kéne megadni, azaz kopjanak le a magánemberekrõl. Mert ha neaggyisten eljutunk idáig itt is, ami amcsiban tutira mûködik, akkor ugyan mi akadájozza meg, hogy ártatlanokat simán meghurcoljanak, egy kis logfájl átírásával?. Lehet ez majd egy politikus is vagy egy gazdag milliárdos. Egyszerûen zsarolni fogják, akár pedofiliával, vagy ugye illegális fájlcseréléssel, amit igen sok évre is büntethetnek. No mindegy lehet titkosítani is, de nem ez a lényeg. Ha legenerálsz 100 giga adatforgalmat ki fogja elhinni, hogy te csak legális tartalmakat töltesz le? Mert én nem hinném el. Te igen?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
arrakistor látom egy ideje osztod ezt itt a fórumon :
azért jegyezzem meg minden kliensednek - nincs abszólút anonymitás a fájlcserélésben.
erre van a szolgáltatóknál a pattern-analysis - gondolom világos, hogy is találják ki, hogy te bittorentezel - mégeccee mondom mielõtt sok ember elhiszi ezeket az okosnak tûnõ dolgokat, hogy ma nem lehet elrejteni a fájlcserélést max VPN tunelen keresztül egy anonymizáló szerveren át de ennek nyilvánvaló sebességkorlátai vannak, és a végponton akkor is azonositható vagy.
Olvasgass szépen után és multkor vettem a fáradtságot.
A Tor hálózatról szót sem ejtenék, nem véletlenül olyan nagyon populáris...
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
- A titkosított adatátvitelt TÖBB mint lehetetlen visszafejteni (!)
- A titkosított adatátvitellel SEMMIT nem tudnak kezdeni a szolgáltatók ...
Egy olyan dokumentációt teszek most közzé, amelynek segítségével a HADOPI(Szolgáltatók Altal Kontrollált és Gusztustalanul Cenzúrázott Internet (SZAKGCI)) rendszert mintegy kijátszva tud bárki, bármilyen anyagot letölteni az internetrõl. De kérek mindenkit, hogy kizárólag legális anyagot töltsön le ! <#eplus2>#eplus2>
Az elsõ legfontosabb dolog amire szükségünk van, az egy ún. torrent kliens program.
Jónéhány alternatív lehetõség közül most kettõt fogok bemutatni:
az egyik az Azureus(Vuze), a másik a μTorrent (a microTorrent görög betûjének átírásával, helytelenül, de találóan csak uTorrentnek szokták írni)
Az Azureus magyar nyelvre is átkapcsolható a Tools>Options...>Interface>Language menüpontok alatt, miután ráböktünk az Advanced gombra a jobb felsõ sarokban.
Ha ezzel megvagyunk menjünk a Eszközök>Beállítások...>Kezelõfelület>Indítás menübe, nyomjunk rá a Mutassa az UI váltót gombra, kapcsoljunk a Klasszikus Felületre és indítsuk újra az Azureust.
Ezután menjünk a Eszközök>Beállítások...>Kezelõfelület>Felhasználói felület menübe és kapcsoljuk a Felhasználó jártasságát haladóra.
Ezután a Eszközök>Beállítások...>Kapcsolatok>Hálózatok menüben tegyük be a pipát a következõ hálózatokba:
- I2P hálózat,
- The Onion Routing (Tor) hálózat,
valamint menjünk a Eszközök>Beállítások...>Kapcsolatok>Hálózatok>Átvitel titkosítása menübe, ahol tegyük be a pipát:
- Titkosított átvitel használata
Most nézzük a μTorrentet !
Options>Preferences>Connection
Pipa be:
- Randomize port each start
Majd, Options>Preferences>BitTorrent>Protocol Encryption > Outgoing: állítsuk Enabled-re
Kész is vagyunk ! Ezután már bátran letölthetünk bármit az internetrõl miután kikerestük a gotorrent.net-rõl , illetve a speckly.com-ról.
Jó torrentezést !
"Ha tiltással nevelsz, hazudni tanítasz"
megérdemelnék.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
De mi van ha annyi cuccot veszek és torrentrõl húzom le? Akkor az legális, mégis nagy adatforgalom lesz!
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.