556
Körökre osztott MMORPG
-
Evetkemano #236 a leader nem léphet ki XD de lehet nem törlöm :P csak hogy a poén kedvéért mondjam a nevét a guildnek HUNters XD
Ha valaki be akar lépni megtartom ha nem akkor törlöm valahogy vagy kiveszem a lóvét XD
csak nem tudok belépni a játékba :((((((((((((((( -
Kiado #235 Kiveszed az összes pénzt a guild-ból és mivel nem tudjátok fizetni az adót megától megszűnik, vagy csak lépj ki a klánból, lehet az is segít :D -
mematyi #234 Magyar guild a Thebes en
guild név:HunTerz
Jelentkezni lehet:Taenaran;Kicsibandika
jelenleg lv 10 a guild de 2 napja van csak meg -
Evetkemano #233 :D tuti:D köszi:) azt nem tudod guildet hogy lehet törölni?:P -
Kiado #232 Nem lesz fizetős, csak Item Mall kerül be. -
Evetkemano #231 ja és valaki írja le hogy lehet guildet törölni :P -
Evetkemano #230 1 kérdés megint tényleg fizetős lesz? nem baj csak kérdem:)) -
Kiado #229 Interface bug, az 1ik update után került be sajna, majd kijavítják, gondolom hivatalos indulás-nál is lesz patch és nem fognak ilyeneket bennehagyni. -
Evetkemano #228 vegyetek be ha van magyar guild :) nevem Rettenet és a Sikyon szerón vagyok:)
Meg lenne 1 kérdésem néha mikor megyek egyik helyről a másikra egy fekete keret jelenik meg,az bug? köszi -
mematyi #227 Sword-Viking--Spear
x-Shaman(main)-x
Monk-x-Gunner -
mematyi #226 NeroHun friendbe vegyél fel
-
mematyi #225 hogy lehet guildot alapítani
Barátommal szeretnénk egyet a Thebes re
Gyertek át mert a Silky sokszor BUZY -
mematyi #224 CSá én a Thebes en vok
szerverek közt levelet küldeni mert nem akarok átmenni?
NebulaMage lv 25 -
Kiado #223 Így elbaxni a gamet...
Berakták ezt a napi 500 box limitet, amibe beleértendő az összes box: enchant, enhance, commodity, equipment stb. stb. És most a qrva oracle-t se tudom a csapatba bevenni, várnom kell 17 órát resetig, hogy kinyithassama sealed boxot, lol...
Az interface tiszta bugos, fekete csíkokkal, néha nemlehet elolvasni chat-en az írásokat, a hülye font változtatás miatt. -
#222 fele ennyiért gyorsabban eltudod adni. a farmerek $7,78-ért(1509ft) adnak 10milliót, 11,83ért(2295ft) 20at, náluk paypal van, ellenőrizhető és gyorsabb is ;) -
Kiado #221 Van most 60 mil goldom, lvl 90-en akarom kövi set-et, addig meg ugyis gyüjtök még, valakit nem érdekel Siky serveren a vétel?:D
10 mil-t adok 1800 ft-ért, dobjatok privit, ha valakinek kellene. -
Kiado #220 Majdnem minden magyar Siky-on van.
mechonoid: ha segítségre van szükséged, akkor inkább próbáld a chat-nél "Peers" ben feltenni a kérdést, mert a fórum kicsit több idő, ott meg azonnal válaszolnak a többi playerek. -
Rennadant #219 Sikyon. -
mechonoid #218 a Thebes szerveren vok NeroHun néven és te? -
Rennadant #217 Melyik szerveren vagy?
a "will" a válasz erre -
mechonoid #216 Ismét segítségre lennem szükségem megint egy küldiben:Hu Xue-yan adta Answer[Get Motivated] Question meg még valami olyan van írva hogy eat or share knowledge and donate money.Ez ilyen beírós küldi és nem tom mit kell oda írni.Ha valki tudja akkor pliz. -
mechonoid #215 Köszi a segítséget sikerült megcsinálnom. -
Probatbicol #214 Akkor nem jó scrollt használtál, mert a patrol licence azt csinálja, hogy használata után 1 napig a mobokra jobklikk+detail-t választva meglesheted a mob partijának összetételét.
Amit elhasználtál az asszem a bewitched scroll azzal jön partiba a mob. -
mechonoid #213 Sziasztok abban szeretnék segítséget kérni hogy elakdtam egy küldetésnél:
Sul Hyang adta és a Mission:Check monster Details after using [Patrol License].Próbáltam már én is rányomtam joibb klikk aztán használtam azt a scroll majd a mob beállt hozzám partyba de a küldetés nem került elfogadásra.Ha valaki tud pliz segítsen a helpet előre is köszönöm -
#212 tuning cucc csere érdekeljen aztán egyeztetünk :) -
Kiado #211 Azóta gyűjtögettem kicsit, 24.2 mil :D -
fr #210 katt -
#209 goldot vennék :) min 10millió -
#208 túlsokat azért nem kapnál érte :P 20 milliót adnak 2500ftért. De ha kell valami tuning cucc a kocsira szólj aztán boltolhatunk akár, én úgyis tudom mire költeni :P -
Kiado #207 Elmehetnék goldsellernek, 19.2 mil költőpénz :D -
#206 ha valaki esetleg még klán mentes és csatlakozna a CB1-2-3 as HungarianForce extagokhoz, pm Renn, GazElla, FallenHUN vagy Tufa -
Daem #205 köszönöm szépen Sikerült! :) -
#204 roma, warehouse -
Daem #203 Hello!
Azt szeretném megkérdezni hogy hol találom a játékban a storage-t ahova le tok pakolni, mert a karaktereknél az inventory már fulon van:Sú
Válaszotokat előre is köszönöm:)
-
Rennadant #202 Sikyon-on vannak magyarok. -
#201 mi páran gondolkozunk hogy a 3. szerveren kéne kezdeni a kisebb tömeg miatt -
dragster #200 Ki melyik szerveren van? Jó lenne tudni hol a magyarok nagy része akkor mi is oda megyünk szerintem. -
Kiado #199 HUNgaricum-ba beléptem, minden magyart felvesznek, gyertek nyugodtan :D -
Kiado #198 Lekell tölteni az újat -
ladasz #197 Hi,most akkor lekell tölteni az uj klienst vagy a régi is jo?