Atlantica Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Más. Indítottam egy cannonert, játszott vele valaki? Eléggé tetszik, a sima mobok ellen nagyon jó, de ahol van egy kisboss ott már az elején is szívok vele rendesen (pl. mutant tree). Késõbb milyen lesz?
Ill. aki kitart: ki milyen maint fog indítani?
やられたらやり返す。倍返しだ!
Nagyon magával ragadott így kb. 1 óra után xD
Ez normális dolog, hogy valaki jelentkezett, hogy a teacherem lesz és küldözgetett itemeket?:D
Ha megvan akkor az Atlantica oldalon az 'Enter closed beta key ' opciónál beírod a kapott kódot.
A másik lehetõség, hogy megvárod az open betat ami 1-2 hét szvsz, de kulcs lehet, hogy oda is kell majd.
Kérdés megválaszolva :D
Az Ndoors úgy látszik sportot csinál abból, hogy mindent máshogy csináljon mint ahogy a többi mmo-ban van, de nem biztos, hogy minden ötletük jó.
1. Hogy kapcsoltad ki a player neveket? Nekem csak a sajátot sikerült.
2. A ló mellet látható kopácsoló kartárs mit kraftol? Mert nálam az úgy néz ki ugye, hogy elkezdõdik a kraft és mennem kell harcolni, hogy el is készüljön.
kaszt meg van sokfele, mivel nem 1 embert iranyitol, hanem egy csapatot. bardos, kardos, ijasz, lovesz, saman, agyus, landzsas. ezekhez az alapkasztokhoz jon meg hozza kb ugyanennyi speci egyseg. mindegyik tobb lepcsoben tovabbfejlesztheto
Ma remélem én is betudok lépni már, de a kocsim meg soha nem lesz igy kész :D
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu
Probatbicol: én is arra gondoltam, hogy mondjuk 0 staminával fele xp stb.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Elvileg 8 óra múlva indul a cb3. Kíváncsi leszek mit újítanak.
12 dollárból gyakorlatilag megvan minden ami kellhet.
Kiváncsi vagyok nekünk milyen árban lesznek majd(és hogy egyáltalán mikor lesz live)
Vagy csak meghalt?
stamina
Az mindenesetre korrekt, hogy nem pénzért akarják árulni a staminát.
やられたらやり返す。倍返しだ!
csak egy a gondom van: nincs item storage vagy lehet h csak találtam
やられたらやり返す。倍返しだ!
(azért örülök)