Atlantica Online

Oldal 1 / 12Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
Sikyon, vagy Macedon, attól függ, melyikhez van kedvem. De mostanában havonta csak 1-2 alkalommal lépek be, általában pár percre.
És melyik szerveren vagy ? én most kezdtem ezzel a 130as ajándék karival de még nemigazán tudom mit hogy merre.

Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970

PetruZ
Én igen, de nagyon ritkán.
Sziasztok. Játszik még valaki mostanság?

Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970

Ügyesen kimaradt, hogy a MACEDON szerveren :DDDD

Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz

Sziasztok!

Akit esetleg érdekel indítottam egy új guildet, bárki jöhet, ha a másik guildben már nincs hely (sajnos korlátozott a férõhely, elég idétlen döntés a fejlesztõktõl). "RheaHUN"-t keressétek és beinvitálom az érdeklõdõt.

Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz

Hali

Igen még kitart a játék, bár minden egyre drágább. Én a Macedon szerveren játszom, ott van is egy aktív magyar guild, Argos-on is asszem vannak még páran, de Macedon a fõ magyar hely tudtommal.

SirAlo
Hello, jatsza ezt a jatekot meg valaki ? Szeretnem kiprobalni mert az alap mmokat mar unom es ez masabb mint barmeik, viszont ha mar kihalt nem kezdenek bele, ( ha meg aktiv a jatek meik szerverre ajanlatos menni ?) Vagy esetleg van valami ujabb hasonlo mmo is ?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Argos szerveren van magyar guild?
Hali!

Örülök, hogy írtál az fórumba, de ezt a bemutatkozó szöveget szivesen fogadnánk az AO magyar Fan oldalán is, fórumunkban van külön részleg ahova nagy örömmel látnám beírva bemutatkozásotokat.

Üdv. Kisponyi

Üdvözletem.

Látom jó rég írt ide bárki, bármit is. Ennek ellenére megragadom az alkalmat.
A Mycenae szerver egyetlen 100%-ban magyar klánja a 94-es szintû EastFront tagfelvételt hirdet. Klánunk magja közel 2,5 éve játszik együtt. Nem vagyunk sokan, sõt többünk elvesztette nagy szintû karakterét, hála a Nexonsnak. :(
Ennek ellenére, felálltunk a padlóról, újraszerveztük sorainkat.
Klánunk nation tag és város birtokos.
Amit nyújtani tudunk. Kezdõtõke (500k gold, ashen cry a kezdeti upgradekhez), mindennemû kezdeti segítség a játékban (tanácsok, partyk, skill tanítások, stb.), korrekt hangulatot a játékhoz.
Mit várunk ezért cserébe? Legalább min. 7végi 3-4 órás aktivitást, vagy napi szinten 1-2 óra játékot és folyamatos town questezést.
Klánunk többsége felnõtt 30 év feletti családos, dolgozó ember, a vezetõség is ezen tagokból áll.
Akit esetleg érdekel azt szívesen és nagy örömmel fogadjuk. Jelentkezni a klán vezetésénél lehet.
Köszöntem figyelmeteket.
Sziasztok újra!

Újfent itt vagyok, és szeretném ismét hirdetni(nem szeretem ezt a szót) az oldalunk, még mindig fejlesztés alatt áll, de már van mit olvasni, lassacskán jönnek a tagok is, remélem még sokan csatlakozni fognak. Jó lenne ezen a helyen beszélgetni kinek hogy megy AO, mi a véleménye, vagy ha segítség kell legyen egy hely ahol kérhet. Mindenkit örömmel várunk az oldalon, fórumban és a játékban is. Az oldallal kapcsolatos észrevételeket se tartsátok magatokban :)

Atlantica Online Magyaroknak

Hello! jövök én is játszani :D majd esetleg v.ki tud segíteni? mert régen volt egy 19es karim csak nem tudtam tovább fejlõdni
Ez 1 jó ötlet, sok sikert hozzá.
Én játszok vele és nagyon örülnék egy ilyen forumnak.Sok sikert kivánok hozzá.
Sziasztok

Nemtudom mennyien játszotok még a játékkal, de akit érdekel készült egy oldal ahol a magyar AO játékosoknak lesznek feltöltve leírások, tippek és mindenféle egyéb dolog a játékról. Kezdõknek haladóknak egyaránt érdekes lehet majd az oldal, és azoknak is akik infót keresnek a játékról, ha kiakarnák próbálni. Az oldalt itt megtalálhatjátok.

Atlantica Online Magyaroknak

Sziasztok!
most nekem se jelent meg az acong aminél a troy medált lehet beváltani.Remélem nem végleges állapot.
1 nap és lejár a licensem.
PetruZ
Passz, küldjél be nekik ticketet jól, úgy is ezt fogják mondani. :)
43 darab troy medalionom van és nem tudom elhasználni egy kicsit idegesít na jól van nagyon :D
98lvl
Nem hiszem nekem mindig ott van a helyén römában csak atól félek hogy kivág dungi közben sajnos 1 elöfordult.
Ja igen Knud qvest az hányas szinten jön be mert még én nem találkoztam vele :D

71 es vagyok
Na ezek szerint nem nálam van a gond. Nem lehet hogy van feltétele hogy beszélhessünk vala? Akár szint béli vagy akár küldetést csinálni hozzá hogy láthassuk
A guild társam is nem látja az acongot a delphi szerveren.
Újraindítottam meg minden de még mindig nincsenek ott, nem értem az egészet a géppel nem lehet gond sem a rendszerrel.
PetruZ
A kapunál van, a plaza felé tartva, az oszlopsor között, ahol a régi quest-es acong is áll, ott van mellette.
Ha nem látod egyiket sem, akkor próbálj reboot-ot, más esetben is segít a memóriaszivárgáson. :)
Egy olyan problémám lenne hogy a troy medalionokat nenm tudom beváltani, tudom hogy roma és a szigeten lehet a guide acongokknál de valamiért nem látom õket nincsenek ott ahol lenniük kellene.
Miért van ez ?
71 szintû vagyok Théba szerveren.

Elõre is kösz a segítséget.
Ez benne a legszebb hogy 3 simán végig szaladunk.
PetruZ
A te szinteden elég sokan csinálják. :)
Sziasztok!
Tegnap elkeztem Knud questet.Ez valami hihetetlen orengeteg penz xp es a vegen 3 freez box.Minden nap megcsinalom.
PetruZ
a ruhák, a dekor cucok(szárnyak), s a mountok ha bent vannak a könyvbe azokat a "Collection" pontokba írja jóvá, Stam rest -kor minden nap.

a riding után kell még néznem, mert az valmilyen mount használat aszt hiszem
Akkor ezeket nem nagyon fogom gyüjteni.
PetruZ
- AT: nem tudom
- collection: különféle ruhákat beraksz a book-ba, a costumes részbe, és benne is tartod (azt hiszem, naponta ad pontot)
- referral: ha valaki a te ajánlásodra lép be, az elsõ login-kor megkérdezi tõle, ki volt az ajánló (referral), és beírja nevedet, akkor referral pontot kapsz
- riding: valamilyen mount-ot beraksz a book-ba és benne tartod
Az tudjátok hogy lehet pontot gyüjteni ezzekhez?
-AT
-Collection
-Referral
-Riding
Elöre is köszönöm.
PetruZ
Nem x kör, hanem 7 perc.
Köszi a választ
Majesty: a Character menüpontban tudod megnézni.
CL-ben nem feltétlenül halálig megy a küzdelem, hanem pontra. Az nyer, akinek x kör (már nem emlékszem mennyi) után több pontja van.
Sziasztok!
Az ind dungeonoknak hol tudom megnézni vagy mennyi idõ kell hogy újra tugyak menni?A colosus ligat nem ertem mindig kiirja hogy lose mikor még böven van merccem meg a fö karim is él.
A nagy "Q" betüs questek milyenek mert most beválaltam egyet de csak annyibol állt hogy irjam be a szövegben láthato betüt.
Sziasztok!

Épp most akkartam kérdezni hogy a troy medal mirre valo.
Sziasztok
Új event van: sok kis medaliont lehet Dungeon kulcsra beváltani.
Ami limitált szintekre van osztva, a kapható cucok is értelem szerûen minél magasabb szint annál jobbak.

Majsesty
amit PetruZ irt azt meg kell fogadni. Még kiegészítésként a 90-Forbidden Abyss-,94-Arachne's Nest (majd a 98 is) nevû ind dungeonokban "Title" feladat is van ami jó kis XP -vel jutalmaz
Mindegyikbe 10 alaklommal kell leölni a boss-t, s a te szinteden még csapatba menj be, mivel idõlimites.
PetruZ
Individual dungeon. Olyasmi, mint a guild dungeon (pl. ugyanúgy van time limit), de ezt akárki elindíthatja, ha van pénze a kulcsra és van jó felszerelése is. Minimum szint belépõjük van (pl. a legalacsonyabb szintû a Forbidden Abyss, amihez lvl 90 kell) és a fõhõsön kívül csak max. 5 mercenary lehet aktív, a többit ki kell kapcsolni.
A tbs megjelenésével tbs-alapú dungeon-ok is bekerültek a játékba, azokhoz is mindig keresnek társakat.
Az ind pontosan micsoda mert sokszor szoktam láttni hogy hirdetnek ilyet chaten?
PetruZ
- Lvl 95-ön ugrik meg az addig nagyjából szabályosan emelkedõ XP görbe, és attól kezdve valami 4-5x több XP kell, mint azelõtt. Grind, daily, magas XP-jû quest-reset, individual dungeon (ind), tbs, abfl, ...normál casual játékkal csak nagyon lassan lehet itt már elõrelépni.
- PvE-re inkább jannisary.
Valaki tudna tippet adni hogy lehet gyorsan fejlödni mert 96lvl vagyok már 1 hete mások meg 2-3lvlt ugrotak mind 100+.Amúgy melyik a jobb az inventor vagy a jannysar PVE-re?
Mit nem találok a youtubon hogy kell pénzt csalni valami programmal.A mocskok hát igy nem sok értelme van játszani ha bármit megvehetek azonnal.
Okés és köszi. A hét folyamán akkor majd felnézek. Csak LacikaHun2 sose volt elérhetõ,mikor jelentkezni akartam. :/ Na mindegy. Majd remélem sikerül valahogy és valamikor csatlakoznom. :)

Live to dream, Dream to live.

Szia Genki!

A guild most hallot hogy fölélad erröl Lacika69-et kérdezd.Én is majdnem abba hagytam mert uncsi egyedül.Gyere a mostani guildomba bár ott este és éjjfél után van élet.
Szia Majesty!
A Delphi szerveren vagyok én is (Bár rég játszottam vele és kicsit kirozsdásodtam). A Guild-hez lehetne csatlakozni? :O Vagy annyira haldoklik,hogy nem? :( Mert én azért hagytam abba,mert unalmas volt egyedül játszani! :S Köszi a választ majd! :)

Live to dream, Dream to live.

Oldal 1 / 12Következő →