Atlantica Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970
Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970
Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz
Akit esetleg érdekel indítottam egy új guildet, bárki jöhet, ha a másik guildben már nincs hely (sajnos korlátozott a férõhely, elég idétlen döntés a fejlesztõktõl). "RheaHUN"-t keressétek és beinvitálom az érdeklõdõt.
Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz
Igen még kitart a játék, bár minden egyre drágább. Én a Macedon szerveren játszom, ott van is egy aktív magyar guild, Argos-on is asszem vannak még páran, de Macedon a fõ magyar hely tudtommal.
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
Örülök, hogy írtál az fórumba, de ezt a bemutatkozó szöveget szivesen fogadnánk az AO magyar Fan oldalán is, fórumunkban van külön részleg ahova nagy örömmel látnám beírva bemutatkozásotokat.
Üdv. Kisponyi
Látom jó rég írt ide bárki, bármit is. Ennek ellenére megragadom az alkalmat.
A Mycenae szerver egyetlen 100%-ban magyar klánja a 94-es szintû EastFront tagfelvételt hirdet. Klánunk magja közel 2,5 éve játszik együtt. Nem vagyunk sokan, sõt többünk elvesztette nagy szintû karakterét, hála a Nexonsnak. :(
Ennek ellenére, felálltunk a padlóról, újraszerveztük sorainkat.
Klánunk nation tag és város birtokos.
Amit nyújtani tudunk. Kezdõtõke (500k gold, ashen cry a kezdeti upgradekhez), mindennemû kezdeti segítség a játékban (tanácsok, partyk, skill tanítások, stb.), korrekt hangulatot a játékhoz.
Mit várunk ezért cserébe? Legalább min. 7végi 3-4 órás aktivitást, vagy napi szinten 1-2 óra játékot és folyamatos town questezést.
Klánunk többsége felnõtt 30 év feletti családos, dolgozó ember, a vezetõség is ezen tagokból áll.
Akit esetleg érdekel azt szívesen és nagy örömmel fogadjuk. Jelentkezni a klán vezetésénél lehet.
Köszöntem figyelmeteket.
Újfent itt vagyok, és szeretném ismét hirdetni(nem szeretem ezt a szót) az oldalunk, még mindig fejlesztés alatt áll, de már van mit olvasni, lassacskán jönnek a tagok is, remélem még sokan csatlakozni fognak. Jó lenne ezen a helyen beszélgetni kinek hogy megy AO, mi a véleménye, vagy ha segítség kell legyen egy hely ahol kérhet. Mindenkit örömmel várunk az oldalon, fórumban és a játékban is. Az oldallal kapcsolatos észrevételeket se tartsátok magatokban :)
Atlantica Online Magyaroknak
Nemtudom mennyien játszotok még a játékkal, de akit érdekel készült egy oldal ahol a magyar AO játékosoknak lesznek feltöltve leírások, tippek és mindenféle egyéb dolog a játékról. Kezdõknek haladóknak egyaránt érdekes lehet majd az oldal, és azoknak is akik infót keresnek a játékról, ha kiakarnák próbálni. Az oldalt itt megtalálhatjátok.
Atlantica Online Magyaroknak
most nekem se jelent meg az acong aminél a troy medált lehet beváltani.Remélem nem végleges állapot.
71 es vagyok
Ha nem látod egyiket sem, akkor próbálj reboot-ot, más esetben is segít a memóriaszivárgáson. :)
Miért van ez ?
71 szintû vagyok Théba szerveren.
Elõre is kösz a segítséget.
Tegnap elkeztem Knud questet.Ez valami hihetetlen orengeteg penz xp es a vegen 3 freez box.Minden nap megcsinalom.
a ruhák, a dekor cucok(szárnyak), s a mountok ha bent vannak a könyvbe azokat a "Collection" pontokba írja jóvá, Stam rest -kor minden nap.
a riding után kell még néznem, mert az valmilyen mount használat aszt hiszem
- collection: különféle ruhákat beraksz a book-ba, a costumes részbe, és benne is tartod (azt hiszem, naponta ad pontot)
- referral: ha valaki a te ajánlásodra lép be, az elsõ login-kor megkérdezi tõle, ki volt az ajánló (referral), és beírja nevedet, akkor referral pontot kapsz
- riding: valamilyen mount-ot beraksz a book-ba és benne tartod
-AT
-Collection
-Referral
-Riding
Elöre is köszönöm.
CL-ben nem feltétlenül halálig megy a küzdelem, hanem pontra. Az nyer, akinek x kör (már nem emlékszem mennyi) után több pontja van.
Az ind dungeonoknak hol tudom megnézni vagy mennyi idõ kell hogy újra tugyak menni?A colosus ligat nem ertem mindig kiirja hogy lose mikor még böven van merccem meg a fö karim is él.
Épp most akkartam kérdezni hogy a troy medal mirre valo.
Új event van: sok kis medaliont lehet Dungeon kulcsra beváltani.
Ami limitált szintekre van osztva, a kapható cucok is értelem szerûen minél magasabb szint annál jobbak.
Majsesty
amit PetruZ irt azt meg kell fogadni. Még kiegészítésként a 90-Forbidden Abyss-,94-Arachne's Nest (majd a 98 is) nevû ind dungeonokban "Title" feladat is van ami jó kis XP -vel jutalmaz
Mindegyikbe 10 alaklommal kell leölni a boss-t, s a te szinteden még csapatba menj be, mivel idõlimites.
A tbs megjelenésével tbs-alapú dungeon-ok is bekerültek a játékba, azokhoz is mindig keresnek társakat.
- PvE-re inkább jannisary.
Live to dream, Dream to live.
A guild most hallot hogy fölélad erröl Lacika69-et kérdezd.Én is majdnem abba hagytam mert uncsi egyedül.Gyere a mostani guildomba bár ott este és éjjfél után van élet.
A Delphi szerveren vagyok én is (Bár rég játszottam vele és kicsit kirozsdásodtam). A Guild-hez lehetne csatlakozni? :O Vagy annyira haldoklik,hogy nem? :( Mert én azért hagytam abba,mert unalmas volt egyedül játszani! :S Köszi a választ majd! :)
Live to dream, Dream to live.