556
Körökre osztott MMORPG
-
#556 Sikyon, vagy Macedon, attól függ, melyikhez van kedvem. De mostanában havonta csak 1-2 alkalommal lépek be, általában pár percre. -
Niflheim87 #555 És melyik szerveren vagy ? én most kezdtem ezzel a 130as ajándék karival de még nemigazán tudom mit hogy merre. -
#554 Én igen, de nagyon ritkán. -
Niflheim87 #553 Sziasztok. Játszik még valaki mostanság? -
Kisponyi #552 Ügyesen kimaradt, hogy a MACEDON szerveren :DDDD -
Kisponyi #551 Sziasztok!
Akit esetleg érdekel indítottam egy új guildet, bárki jöhet, ha a másik guildben már nincs hely (sajnos korlátozott a férőhely, elég idétlen döntés a fejlesztőktől). "RheaHUN"-t keressétek és beinvitálom az érdeklődőt.
-
Kisponyi #550 Hali
Igen még kitart a játék, bár minden egyre drágább. Én a Macedon szerveren játszom, ott van is egy aktív magyar guild, Argos-on is asszem vannak még páran, de Macedon a fő magyar hely tudtommal. -
#549 Hello, jatsza ezt a jatekot meg valaki ? Szeretnem kiprobalni mert az alap mmokat mar unom es ez masabb mint barmeik, viszont ha mar kihalt nem kezdenek bele, ( ha meg aktiv a jatek meik szerverre ajanlatos menni ?) Vagy esetleg van valami ujabb hasonlo mmo is ? -
csasaet #548 Argos szerveren van magyar guild?
-
Kisponyi #547 Hali!
Örülök, hogy írtál az fórumba, de ezt a bemutatkozó szöveget szivesen fogadnánk az AO magyar Fan oldalán is, fórumunkban van külön részleg ahova nagy örömmel látnám beírva bemutatkozásotokat.
Üdv. Kisponyi -
xDONx #546 Üdvözletem.
Látom jó rég írt ide bárki, bármit is. Ennek ellenére megragadom az alkalmat.
A Mycenae szerver egyetlen 100%-ban magyar klánja a 94-es szintű EastFront tagfelvételt hirdet. Klánunk magja közel 2,5 éve játszik együtt. Nem vagyunk sokan, sőt többünk elvesztette nagy szintű karakterét, hála a Nexonsnak. :(
Ennek ellenére, felálltunk a padlóról, újraszerveztük sorainkat.
Klánunk nation tag és város birtokos.
Amit nyújtani tudunk. Kezdőtőke (500k gold, ashen cry a kezdeti upgradekhez), mindennemű kezdeti segítség a játékban (tanácsok, partyk, skill tanítások, stb.), korrekt hangulatot a játékhoz.
Mit várunk ezért cserébe? Legalább min. 7végi 3-4 órás aktivitást, vagy napi szinten 1-2 óra játékot és folyamatos town questezést.
Klánunk többsége felnőtt 30 év feletti családos, dolgozó ember, a vezetőség is ezen tagokból áll.
Akit esetleg érdekel azt szívesen és nagy örömmel fogadjuk. Jelentkezni a klán vezetésénél lehet.
Köszöntem figyelmeteket.
-
Kisponyi #545 Sziasztok újra!
Újfent itt vagyok, és szeretném ismét hirdetni(nem szeretem ezt a szót) az oldalunk, még mindig fejlesztés alatt áll, de már van mit olvasni, lassacskán jönnek a tagok is, remélem még sokan csatlakozni fognak. Jó lenne ezen a helyen beszélgetni kinek hogy megy AO, mi a véleménye, vagy ha segítség kell legyen egy hely ahol kérhet. Mindenkit örömmel várunk az oldalon, fórumban és a játékban is. Az oldallal kapcsolatos észrevételeket se tartsátok magatokban :)
Atlantica Online Magyaroknak
-
TheSkunk #544 Hello! jövök én is játszani :D majd esetleg v.ki tud segíteni? mert régen volt egy 19es karim csak nem tudtam tovább fejlődni -
setét #543 Ez 1 jó ötlet, sok sikert hozzá.
-
Majesty #542 Én játszok vele és nagyon örülnék egy ilyen forumnak.Sok sikert kivánok hozzá. -
Kisponyi #541 Sziasztok
Nemtudom mennyien játszotok még a játékkal, de akit érdekel készült egy oldal ahol a magyar AO játékosoknak lesznek feltöltve leírások, tippek és mindenféle egyéb dolog a játékról. Kezdőknek haladóknak egyaránt érdekes lehet majd az oldal, és azoknak is akik infót keresnek a játékról, ha kiakarnák próbálni. Az oldalt itt megtalálhatjátok.
Atlantica Online Magyaroknak -
Majesty #540 Sziasztok!
most nekem se jelent meg az acong aminél a troy medált lehet beváltani.Remélem nem végleges állapot. -
Majesty #539 1 nap és lejár a licensem. -
#538 Passz, küldjél be nekik ticketet jól, úgy is ezt fogják mondani. :)
-
MrTimoti #537 43 darab troy medalionom van és nem tudom elhasználni egy kicsit idegesít na jól van nagyon :D -
Majesty #536 98lvl -
Majesty #535 Nem hiszem nekem mindig ott van a helyén römában csak atól félek hogy kivág dungi közben sajnos 1 elöfordult. -
MrTimoti #534 Ja igen Knud qvest az hányas szinten jön be mert még én nem találkoztam vele :D
71 es vagyok -
MrTimoti #533 Na ezek szerint nem nálam van a gond. Nem lehet hogy van feltétele hogy beszélhessünk vala? Akár szint béli vagy akár küldetést csinálni hozzá hogy láthassuk -
Majesty #532 A guild társam is nem látja az acongot a delphi szerveren. -
MrTimoti #531 Újraindítottam meg minden de még mindig nincsenek ott, nem értem az egészet a géppel nem lehet gond sem a rendszerrel. -
#530 A kapunál van, a plaza felé tartva, az oszlopsor között, ahol a régi quest-es acong is áll, ott van mellette.
Ha nem látod egyiket sem, akkor próbálj reboot-ot, más esetben is segít a memóriaszivárgáson. :)
-
MrTimoti #529 Egy olyan problémám lenne hogy a troy medalionokat nenm tudom beváltani, tudom hogy roma és a szigeten lehet a guide acongokknál de valamiért nem látom őket nincsenek ott ahol lenniük kellene.
Miért van ez ?
71 szintű vagyok Théba szerveren.
Előre is kösz a segítséget. -
Majesty #528 Ez benne a legszebb hogy 3 simán végig szaladunk. -
#527 A te szinteden elég sokan csinálják. :) -
Majesty #526 Sziasztok!
Tegnap elkeztem Knud questet.Ez valami hihetetlen orengeteg penz xp es a vegen 3 freez box.Minden nap megcsinalom. -
setét #525 PetruZ
a ruhák, a dekor cucok(szárnyak), s a mountok ha bent vannak a könyvbe azokat a "Collection" pontokba írja jóvá, Stam rest -kor minden nap.
a riding után kell még néznem, mert az valmilyen mount használat aszt hiszem -
Majesty #524 Akkor ezeket nem nagyon fogom gyüjteni.
-
#523 - AT: nem tudom
- collection: különféle ruhákat beraksz a book-ba, a costumes részbe, és benne is tartod (azt hiszem, naponta ad pontot)
- referral: ha valaki a te ajánlásodra lép be, az első login-kor megkérdezi tőle, ki volt az ajánló (referral), és beírja nevedet, akkor referral pontot kapsz
- riding: valamilyen mount-ot beraksz a book-ba és benne tartod
-
Majesty #522 Az tudjátok hogy lehet pontot gyüjteni ezzekhez?
-AT
-Collection
-Referral
-Riding
Elöre is köszönöm. -
#521 Nem x kör, hanem 7 perc.
-
Majesty #520 Köszi a választ
-
MorgoVas #519 Majesty: a Character menüpontban tudod megnézni.
CL-ben nem feltétlenül halálig megy a küzdelem, hanem pontra. Az nyer, akinek x kör (már nem emlékszem mennyi) után több pontja van. -
Majesty #518 Sziasztok!
Az ind dungeonoknak hol tudom megnézni vagy mennyi idő kell hogy újra tugyak menni?A colosus ligat nem ertem mindig kiirja hogy lose mikor még böven van merccem meg a fö karim is él. -
Majesty #517 A nagy "Q" betüs questek milyenek mert most beválaltam egyet de csak annyibol állt hogy irjam be a szövegben láthato betüt.