4882
-
#1960 nah megneztem hangal :D hat itt tenyleg lehetne alkotni :D jofele... jo lesz a nyar :D -
#1959 en voltam 3x cientripen es valami kibaszott jo buli :D kene menni most is, de az 20 ropi min.
alap, hogy megyunk Ausztriaba :D felolem utana barhova ugorhatunk :D -
#1958 cinetrip vágom, gellért fürdő meg zsír hely egyszer voltam, nem partin csak úgy natur fürdőbe, de itt nem érzeni a Balaton szagot:D
nyáron ha kimegyünk ausztriába:D megyünk nem? hazafelé beugorhatunk a Annagora aquaba egy esti partira zárszóként -
#1957 faszomat ebbe a linkelos fosba, ha nem egyenesen onnan linkelem, akkor mar nem rakja be :S -
-
#1955 ezt en is meglesnem :) am most lesz cinetrip a gellertbe :) -
#1954 tény hogy erre felé nincs sok goa páréd nincs rá igény sajna:(
itt eltudnék képzelni egy fasza goaásospárédot
zenét nem az én ízlés ficamomnak találták ki(bár ha jól letompítom az agyam tökmindegy csak szóljon valami):DDDD attól függetlenül jövőre is itt leszek párszor az hót ziher.... a vízben táncoló bikinis csajok kárpótolnak mindenért:D -
#1953 az igen :) -
#1952 ezt meg honnan veszed?:D ozora is itt van -
#1951 de a dj-k nem -
#1950 nyáron pestre? viccelsz? nyáron a pestiek jönnek a balaton partra:D -
#1949 2010 Summer Opening
Május 15. szombat
KINDZADZA - LIVE! - (Russia)
Vaishiyas - live (Germany)
+
Holnap kiderul milyen fullon eloadok lesznek. Annyit irtak, hogy "vissza a gyokerekhez" eloadok :)
Sracok gyurjatok a nyarra :D Mila Te sokat fogsz feljarni :D Kifogas nincs! -
#1948 most is az volt :D egyedul mentem es a vegen mar 5-en jottunk ki
meg voltak kemeny parbeszedek :D csomot rohogtem -
#1947 "aztan bevasaroltam" a tescoba
én ha egyedül elmegyek valahova(ritka mondjuk, de előfordult már) simán betárulok idegenekhez azt a végén kurva jót bulizunk voltmá olyan is ketten elindultunk haverral, végén már heten voltunk oszt senki nem ismert szinte senkit:DD -
#1946 hat az buko :)
en is szombatig filoztam, hogy menjek-e vagy se :D aztan bevasaroltam es leneztem egyedul :D viszont kurvajot buliztam :D ezentul siman le merek menni egyedul is ilyen partykra :) -
#1945 Hirtelen 5let volt a party..., eleve beteg voltam, de a már olyan rég voltunk valahol az asszonyal, hogy menni kellett valahova XD ...ez kapóra jött. Legközelebb majszolok... ;) xenomorph-ot néztem...de úgylátom az bukó :P -
#1944 ott voltal? :D
egyedul tengtem-lengtem :D VRSDM-el futottam ossze oszt annyi. -
#1943 akkor goa phorum lehet már holnap megosztják -
#1942 na jah! ezt még az antropos előtt végignéztem :D
-
#1941 íme
Global Beats / Pulzar.hu -
#1940 van még más oldal is ahol vannak buliképek onnan? Egy kiscsaj lefotózott a párommal és nem találom sehol... :(
-
#1939 Ezen ott a fejem.... majdnem középen a fekete sapkás... :D
Nem volt rossz...csak nagyon elbeszta a kedvem a sok 15éves halálrészeg 3masba összekaroló ugráló majom! -
#1938 -
#1937 -
#1936 akkor bazd meg -
#1935 hopp... masodikat megegyszer
-
#1934 Talalkoztam gombakkal is :D
[IMG]http://forum.goa.hu/attachment.php?attachmentid=19395&d=1256563615[/IMG -
#1933 láttam-_-
mondjuk cosmo miatt mentem volna... -
#1932 mondom nezd meg forumon es az utolso elotti hsz-ben irta maldini, hogy szopo -.- -
#1931 goa.hu/partyinfo-n még kint van :/ -
#1930 ra szerveztek
de forumon is ki van irva... -
#1929 mi a picsa?
tavaly sneci yo volt a nyitó cosmo papával -
#1928 nem lesz... -
#1927 ne keseredj el ,ha zarva lesz a diesel :) -
#1926 hmmmm Xenomorph hétvégén -
#1925 5letes vj-vel kiegészülve :)
-
#1924 kis progi délelőttre
-
#1923 -
#1922 vmi eszméletlen komoly kép lett...
-