4882
-
#2000 TEK
furdoruhas lanyok rulz :D meg joaz.. medencebe denszelni meg ilyenek.
mila is jon! -
#1999 mer hülyevagy és nembírsz a seggeden maradni -
#1998 asszem en elmegyek cinetripre -
#1997 vert kell inni :_D -
#1996 elbasztam:(
-
#1995 amúgy engem az érdekelne milyen narkót kell erre szedni, hogy eza puffogás és topmba ronda hangok zenévé alakuljanak:D
kis össze hasonlítás nem mint zene meg stílus... csak a hangok mennyivel fejlettebb dinamikusabb mintha a egy másik dimenzióból szólna:D jaaa hogy onnan szól
[flash]http://www.youtube.com/v/NPZAzsuP4SQ&hl[flash]
-
#1994 és akkor vannak még fent teljes tutoriálok a hakken-ről:DAS:DsaDAS:a.sD:AS
-
#1993 azt hiszem innen tanulhatsz a leggyorsabban
ez már élesben
-
#1992 nem jellemző:/ -
#1991 -
#1990 sok sok PCP és megtudod -
#1989 ide is belinkelem :D
erre, hogy kell tancolni? :D meg mit kell enni? :D erre mar tenyleg ver kell...
-
#1988 nem szoktam :( -
#1987 túl sokat szívtok srácok... -
#1986 na az lenne a durva beszarás:DSAD:S -
#1985 Te meg leugranal predator jelmezben aztan melled ugrana megegy predator es azt hinned valami span.. kozbe real :D -
#1984 hat az szivas lenne :D -
#1983 korong az meredek nagyon :D -
#1982 aztán rájönnél, hogy ez a freddy valóságos -
#1981 lsd a legártalmatlanabb szer:DD szerintem(persze én nem élek vele) gina fasság idióta ajzószer... laszti na az már veszélyes:D korong az vitte a pálmát -
#1980 en lehet egybol utnek, ha a helyukbe lennek :D de elotte osszefosnam magam.. aztan sikoltva nekirontanek freddynek -
#1979 úgy gondoltam xDD mit néznének baszki.. áááá szétparáznák a fejüket:DDD ha találkoztak a gombákkal és hoffmannal -
#1978 :D kinek mi... :DDDD
skacok ne igyatok! lsd meg gina es laszti... az nem olyan veszelyes! :D
-
#1977 jaaaa baszki aszittem élve lebegnének én úgy szoktam:DSA:D -
#1976 am tenyleg para lenne, ha pl. vmi szet lsd-zett brigat koze beugranank predator meg freddy jelmezben ha killer menne, akkor van egy olyan erzesem, hogy mi jarnank szarul! :D -
#1975 :DDD vizihullakkal sokat kell am kuzdeni! :D -
#1974 amikor már lebegnének, akkor kéne egy ilyen predátor ruhában beficegni:D sőt egy predátor és egy alien ruhában, és nekiállni ott küzdeni akkora fles lenne:SDAD:SAD:SAD -
#1973 helyszinre gondoltam :D
am felek, ha psy lene, akkor buli vegere paran mar csak lebegnenek -
#1972 csak nem hajora mentek? -
#1971 :DDDD ez jóó
-
#1970 és lenne egy ilyen beépített hangszórója ami nyomatná a hangokat
ilyet honnan lehetne szerezni? -
#1969 Csillagfejű csavarhúzó esetleg??? Vagy ha esetleg netán a zsinagóga körül lax akkor diósmetélt....
-
#1968 Igen igen!Nekemis ez volt ez első gondolatom:D Már meg is van hogy pontosan hogyan kell elkészíteni...csak a lelkemre bízták hogy valami "rendes" jelmez legyen és ne valami egyszerű...szal végső esetben gombusz leszek de jólenne valami más ötlet is, valami kicsit összetettebb. -
#1967 amúgy én régen nagyon rá voltam kattanva egy ilyen predátor ruhára:D mekkora lenne már abban partyzni valahol az erdő közepén a tisztáson, páran tuti frászt kapnának^_^ -
#1966 gomba!:DD -
#1965 Hali!Nincsen véletlenül valami ötletetek hogy mi lehetnék halloween - i jelmezes bulin?valami könnyen elészíthető jelmez kellene...ki kéne találnom csütörtökig hogy mi legyek... -
#1964 MITTELSTANDSKINDER OHNE STROM - Spirulina
-
#1963 erősen progi vonal
-
#1962 zenét/VJ-t :D
-
#1961 jaa tényleg nem volt hangod:D
hát a zene nekem nem igazán, bár ha offon vagyok akkor már mindegy:D de az atmoszféra az valami eszméletlen jó, főleg mikor a sok állat már ruhástól ugrál a vízben^^ haverral kinéztünk egy csajt legközelebbit ne keljen túl messzire menni:D gondoltunk egyet, megfogtuk az úgy behajítottuk a vízbe mint annak a rendje^_^ ruhástól, de looool nem ellenkezett:D és utána nem jött anyázni, csak röhögött, meg aszonta mekkora genyókák vagyunk jött a barátnője buszúra szomjasan, hogy beráncigál vízbe de hát mondom lool én rövidnaciba vagyok be megyek én magamtól is