4882
-
#199 csak depridol -
#198 Vannak itt goás csajock????, -
Iridescent #197 Hello szia mindenki. Depridol látom te vágod a témát, ezt szeressem. Én 3 éve találtam rá a GOA stílusra és azóta a rabja lettem. Szeressük, akinek meg nem tetszik, meg csak fikázni jön be ide, az pls ne itt adja magát. Nem kérünk a feltűnési viszketegségéből.
Depridol O.Z.O.R.A.-n lenn leszel?
Topichoz hozzászólva, szeressük a GOA-s lányokat :) -
#196 most rákattantam erre a high paradisera, kellett már vmi dallamos cucc a durvaság után. :) -
#195 ehh
ha még ilyen zene kell tudom ajánlani a california sunshine-t, az is hansonlóan "lassabb" trancesebb cucc, ha lájtulok szoktam ezeket hallgatni :) -
#194 tudom ezért hallgatom XD
jah am mit találtam Hare Krisna mantra trance-verzió nagyon lol -
#193 muses rapt összes száma szép -
#192 deszar ez a szám is :D -
#191 jah, pfejj -
#190 rohatt narkos -
#189 mijenaza "goás"? -
#188 ez látszik is rajta -
Growling Machines - Rounders (Astrix Rmx)
"Round and round
That is the sound
That is running through my brain." -
Psycraft Feat. Michele Adamson - Follow The Line -
#185 köszi 2 perc alatt rittyentettem össze:D -
#184 jóa banner -
Orionk #183 Milyen az a goás lány, vagy fiu?
Komolyan nem tudom! -
#182 :) -
#181 hm... hoffman és a mágus:D meg apoka lánya nagy család -
#180 -
#179 köszi -
#178 ez már inkább psy de attól még jó... -
#177 Ha ez meg van valakinek privátba írjon rám ..:P -
#176 ennek az eredeti változata egész jó szám :)
#157->igen, ebben van valami. fogsz szinte egy bármilyen rockszámot és ÉRTÉKet találsz benne. elsősorban ott van a dallam. lehet részletezni, hogy refrén, dobok, szólók, stb, de alapvetően a zenei arculata a dolognak alapból meghatározó. ezek mellé ott van a dalszöveg, ami szintén érték, néhány esetben hülyeségről van szó, sok esetben mély gondolatokról, amiken te is napokon/heteken át tudsz gondolkodni, de mindenképpen érték, ami benne van. és a tökéletes összhang, ami van az egészben, ahogy a semmiből a néhány zenész egy gyönyörű számot megteremt.
ehhez képest a techno/goa mit mutat fel? kb semmit. van végig egy váltakozó hullámhosszú frekvencia. ha dallam van alatta, az is előző slágerekből van összeollózva az esetek nagy részében. az ilyen koncerteken a "zenészeknek" ott sem kéne lenniük, mert ők összevágták már az egészet, más dolguk az égvilágon nincsen. nem énekelnek, nem dobolnak, nem gitároznak mellette, csak dísznek vannak ott, akik előtt van valami keverőpult amin néha tekernek egyet és akkor már sokat hozzáadtak a zenéhez.
lehet persze önmagában ritmusra és összeollózott dallamokra ugrálni órákig. de zeneileg ez az egész nulla. ez tipikusan az a zene, ami egy diszkóban elmegy, de saját hallgatásra egyszerűen nem, neeem, igénytelen, értéktelen műanyag gagyi. -
#175 G:M:S - SWEET DREAMS - ENJOY XD
-
#174 ezt is kedvelem szval nem csak a goa :D -
#173 wtf, igényes magyar zene. rég találkoztam már ilyennel =) thx -
#172 mert most így érzek és nem kell a flém mert engem (sem) érdekel...
Bijou: Tánc
Maradt még a táncunk után
Pár emlék s egy szép színes álom
Maradnék ha tudnám hogyan
Ha volna még egy dalunk
Ha lenne még egy lassú tánc
Egy éjjel s egy reggeli után
Elindulsz hogy új csoda várjon
De lesz még egy szép délután
Mi úgy lesz majd a miénk
Hogy nem zavar hogy késő már
Még a táncunk után
Pár emlék s egy szép színes álom
Maradnék ha tudnám hogyan
Ha volna még egy dalunk
Ha lenne még egy lassú tánc
Nem vagyok sem ördög, sem angyal
De remélem hogy eljössz elém
Majd felveszem a szép kék kabátom
S így futok majd eléd
Így újra körbejárjuk a várost
És benézünk a felhők mögé
Így keresve a szép régi álmot
Míg elmúlik a varázs
És véget ér a lassú tánc
Keresném az ellopott időt
Maradnék de nincs mire várnom
Elfutnék a kérdés elől
Hogy merre visz az utam
Ha véget ér a lassú tánc
Egy váratlan kaland
Egy táncnál is többet ígérhet
Nevetnék, csak lennék már szabad
Csak múlna el a varázs
És kezdődne egy újabb dal
Nem vagyok sem ördög, sem angyal
De remélem hogy eljössz elém
Majd felveszem a szép kék kabátom
S így futok majd eléd
Így újra körbejárjuk a várost
És benézünk a felhők mögé
Így keresve a szép régi álmot
Míg elmúlik a varázs
És véget ér a lassú tánc
(szöveg: Hártó Szilvia)
itt lehet hallgatni is :)) -
#171 Naaaa... Neharagudj barátom, én játszok egy rock zenekarban, rock és főleg punk zenéken nőttem fel, de az idők során nagyon megkedveltem a különféle elektronikus zenei irányzatokat, belekóstoltam abba is, hogy hogyan is készülnek ezek, és azontúl, hogy megfelelő hozzáértés nélkül a dj-zés sem gyerekjáték, a produkciós munka még nehezebb mint egy komplett rock számot előállítani... :P :D Ezt én mondom akinek megkellett tanulnia hangszeren játszani, játszok rock zenekarban, és hallgatok is rock zenét... Ezenfelül, ha nem is szereted, akkor sem szabad elítélni az elektronikus zenéket... Ja és a goa jó mushroom RULZ XD ^^ -
#170 Az a baj, hogy a nem goások meg azt nem érik, hogy itt a zenész zenét teremt a semmiből. lehet gitárhoz annyi effekted, mint égen a csillag, nem fogod végigpróbálni mindegyik hangzását az albumodra. a dobnál sem fogsz mindenféle segédeszközt használni, hogy belődd a tuti hangot, majd csak a stúdióban púdereznek rajta egy picit. megpendíted, eljátszod a dallamot és kész. elektróban oké, hogy megvan a dallam a fejedben, az a hangsor, de azt a semmiből kell kitalálni, hogy hogyan, milyen stílusú, minőségű hangokon keresztül szólaljon meg. vonatkozik ez a dobokra is. ez ugye a gitárnál már adott, mert az úgy szól, mint ahogy egy gitár. az elektró egyébként is több sávot használ, tele van mindenféle effektezéssel - még erre is gondolni kell, különben nem lesz olyan élvezetes. szimpla rockzenében gitár, basszus, dob, ésheló.
-
#169 Na! Mindenkinek akinek kéne az ominózus pack!
A feltételeket elfogadod! ... stb..stb... Ja igérd meg h. 24órán belül letörlöd!
-
#168 tök bénák azok a füllhalgatos csávok
meg ezek is tökbénán fülhallgatóznak azt sem tudják miaza dob meg szintetizátor:/ -
#167 nemérted, szia. -
#166 csukott szemmel bármikor:/ -
#165 94-ben születtél?
az epica jó volna, ha nem a csaj vinné el az egészet, hanem számokat is tudnának írni. -
#164 látom ultra tájékozott vagyXD -
#163 a legjobb. kész.
:)
orestis meg amúgy is jó. most az új kanibal holokaustról írtam a zajlik.hu-ra, még nem jelent meg. -
#162 ezt is könnyű lehetett megírni :(
-
toretto r34 #161 Szerintem ne itt firtassuk meg az ilyen ez jó zene ez szar zene dolgot mindenki azt hallgat ami neki tetszik nekem ez speciel bejön de néha ha kedvenm van hallgatok metálzenét is megvan az összes slayer és sorolhatnám de a goa se rossz most hogy igy hallom és sok hardcoret is, meg technot is hallgatok. Ennyi kinek ez kinek az. -
#160 ittvan pl egy 3 óra alatt egy koliszobában készült zene amiben nincs ének, se gitár, és egy főiskolás 1 lemezjátszóval nyomatja, sőt még hangulat sincs a színpadon :(