A SanDisk szerint csak Vistán lassú az SSD
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csillivilli Aero nagyon baba,
kernelszinthez kicsi vagyok, felõlem figyeljék mi érdekel és erõsítsenek rá a multik ...
Jah, a lényeg, hogy trendi legyen ...
Jó pihit !
Ki nem szarja le a Visztát?
crushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrush
Tesztgép: Alienware m9750 laptop Windows Vista 32-bit. Eszerint a Samsung sem muzsikált túl jól.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!
crushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrushcrush
JBQA!
JBQA!
JBQA!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A Linux pl. optimalizálva van SSD-re (is).
Nem vagyok egyik op. rendszer elvakult rajongója is, ezek csak a tények.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
... a Vi$ta nem optimalizált flash memóriás SSD-re.
Jelen esetben itt arról van szó, hogy a Visztának fontosabb az UAC, meg a júzerral való minél nagyobb <#kocsog>#kocsog>-ösködés, a kernelszintû DVD másolásvédelem, a csilivili Aero, a beépített kernelszintû globális cionista trójai megfigyelõrendszer, mint az hogy mekkora sebességgel olvassa a vinyót, használja a RAMot, vagy a videozsugát.. ezek mind mind másodlagos szempontok, fõ az hogy legyen az oprencer nagyon trendi <#falbav>#falbav>
Ha ezek hiányoznak, vagy nem a SanDisk vezére állítását támasztja alá, akkor csak puszta spekuláció magyarázkodás.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"hogy a Vista igényei nem esnek egybe a piaci várakozásokkal, ezt pedig elmulasztották figyelembe venni a jelenlegi sorozat vezérlõinek fejlesztésénél."
Ezt leforditana vki?
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!