12
-
lama king19 #12 ezt nem gondoltam volna h itt is bale & ledger 1ütt játszott. :| -
Etinger #11 "Nem csoda hogy Heath Ledger kivolt mielőtt meghalt, 3 filmet csinált egyszerre.... "
Chris Bale is szerepel ebben is... :) -
zsellerm #10 "#1" - most mi van abban? Részegen én is állandóan Bob Dylan-t hallgatok... :) (ha nem éppen ezt a filmet nézem) -
Yutani #9 Mea culpa! Majd ha ráérek, pótolom eme hiányosságom! -
Loverman #8 Nem csoda hogy Heath Ledger kivolt mielőtt meghalt, 3 filmet csinált egyszerre.... -
Stirner #7 Jaja! -
Kemuri #6 Na meg ettől:
Like a Rolling Stones, Desolation Row, Tombstone Blues, It's Alright Ma, Blowin' in the Wind -
Stirner #5 Mitől nagy zenész? Kocking on heavens door, All along the watchtower, Subterranean homesick blues...elég ennyi asszem... -
LeryStar #4 nem csak volt, még mindig az -
#3 Ez a színésznő, ez nem semmi. Már évekkel ez előtt is bírtam, de ahogy egyre feljebb teszi a lécet... Mi a lószart nem tud eljátszani? :) -
Kemuri #2 Rajtad kívül szerintem mindenki tudja, lol. -
Yutani #1 Nekem Christian Bale neve azt mondja, rossz film tényleg nem lehet. Valamiképpen megnézem, de egyébként fogalmam sincs, mitől volt nagy zenész Bob Dylan. Ex-apósom részegen állandóan Bob Dylan lemezeket rakott fel, bakelitet természetesen. Mondjuk attól a zenétől nem ájultam el...