13
-
#13 Ne örüljetek korán! Még várhatók érdekességek. Ma estem hanyatt a boltban: nem adnak szatyrot, mert a szatyorra termékdíjat kell fizetniük (új, burkolt adónem, M.o.) Ilyen ságokat simán bevisznek az Unióba! S' majd örülhetünk. -
uberalles #12 Őrá gondoltok?
-
arrakistor #11 remélhetőleg
------------------------------------------
Tanzen macht frei.
------------------------------------------ -
eto demerzel #10 lehetseges hogy a tortenelem ujra megismetli onmagat. -
assdf #9 A német történelemben volt már erre egyszer válasz a lakosság részéről, akkor jól ki is használa azt egy bajuszos kicsi bácsi... -
Stirner #8 Jogdíjországban az élet jogdíjért mehet, jogdíjat fizetnek szüleinek, leámsolt gyerekek, jogdíjért jönnek a művek, s aztán? Mind jól befürödnek :) -
#7 Úgy néz ki, most ebben van az üzlet...
Komolyan eldurran az agyam a jogvédőktől...Nem szoktam reagálni ilyen hirekre, de ez már tényleg túl mutat a gusztustalan kategórián.
De nem baj, egyszer ezek is csak történelem lesznek, valahol a lábjegyzetben. -
arrakistor #6 szituaszion ábszühd -
P3h3ly #5 "már nem a törvényalkotók határozzák meg az aktuális jogdíjakat, hanem a szerzői jogi társaságok"
Ezt nem hiszem el, nem lehet annyit fizetni a hatalmon levőknek hogy egy ilyen jogot kiadjanak a kezükből, ez baromság, lehetetlen...
Vagy nem a teljes igazságot írja a cikk és akkor !javasolhat! aktuális jogdíj változtatást egy szerzői jogi társaság de jóváhagyás kell hozzá valamilyen módon vagy ezzel gyakorlatilag meg lehetne folytani termékeket, cégeket... -
Cleawer #4 Miért van az hogy 90 politikai döntéshozóra jut 10 értelmes döntéshozó(inkább ellenző)?
Kezdek belefáradni az idiotizmusba... -
Camouflage #3 boszmeseg* -
Camouflage #2 Pedig en meg voltam gyozodve rola, hogy ekkora bozsmeseget csak a mi Bolcs Vezireink tudnak kitalalni. A nemetek nem latjak, hogy maguk alatt vagjak a fat?
Egyre inkabb el fogjak szigetelni magukat, az emberek pedig kulfoldre jarnak majd vasarolni. Idovel az allam adomilliardoktol fog elesni. -
#1 Háhá! Német szövetségeseinknél készül a 3. világégés serényen! :D