121
Ingyenes online fps
-
#27 Na lol!
Én egyszer az ellen spawnpointjánál voltam farkas gyilkoltam mindenkit -
#26 Ezt nem tom, de szerintem nem!
-
#25 LAN-ba is lehet játszani? -
Cat 02 #24 LoL, farkasként a best :D Nekem volt olyan h 3an áltak oszlop mögött, ugrálva odafutottam és mind a 3-at megöltem :D Csak szakadozik a netem és ledobott 1 perccel a vége előtt, szal ez is egy lose lett :S -
#23 Hát eléggé mert lehetetlenség nyerni farkasként -
Cat 02 #22 Nekem volt olyan h farkasként 3 at lekaptam xD
Meg taliztam egy sráccal, Hungary volt a neve, nem válaszolt és kempelt végig :D -
#21 az a mód nagyon szar, főleg ha nincsenek normális társaid :D. Most játszottam, nem az hogy mentünk volna együtt hanem mindenki külön külön..az a baj az ilyen játékokkal, hogy sok rambo fan azt hiszi egyedül megváltja a világot :D. -
#20 uramég belenéztem videóba, mieza fhos?!! :D -
#19 Helyes! A gaméba tyranthunter a nevem akit érdekel keressen meg -
Cat 02 #18 3 órás inspection -.-' -
Cat 02 #17 Lejött a kliens, regizek, azt majd game :D -
#16 Sokféle fegyvert lehet benne vásárolni is a pénzt meg az ölésekből kapjuk! Van olyan mód benne ahol külön vannak farkasok meg emberek -
#15 nah játszottam vele egy 5 percet, de laggolt ezért most kiléptem, majd később tesztelem :). Ennyi idő alatt annyira sikerült rájönni hogy mindenki áttud "alakulni" farkassá, ez ugy üzemel mint egy fegyver. -
#14 joféle :D -
#13 egész jónak néz ki, töltöm :P -
Cat 02 #12 Mióta lanon avp-ztem ne is emlegesd avp-t :D -
#11 /megnézte, hát totál avp csak át van modellezve. -
#10 nem, gondoltam valami avp klón. bejött? -
Cat 02 #9 Láttad te is a videókat ? :D
http://www.youtube.com/watch?v=C5OBoF0YPMg&feature=related -
#8 gondolom farkasember, fut a falon, nagyot ugrik, egy karmolással lenyisszantja a fejed :P -
Cat 02 #7 Hát az érdkese lenne, srác felmászik a toronyba és szarrá lövi a farkasokat :D -
Miskolc88 #6 vannak benne cheaterek?
mert ha igen akkor nem játszok vele,és TDM van? -
#5 és ezek 1más ellen nyomatják? -
#4 ha jól értem van 2 csapat, az 1ikbe farkasok vannak a másikba meg humanoidok? -
-
#2 gamét? jézusom... -
#1 Találtam ezt a gamét ami ingyenes!
Info,letöltés,reg itt:farkasos lövöldözős :D