26
  • SeanJRRussel
    Én a mai napig sajnálom Heath-et mert sztem jó színész volt aki előtt nagy karrier állhatott volna pláne a Dark Knight után.Az oscart sztem is megérdemli me trailer alapján nagyon jól játsza Jokert és nem véletlenül jelölték a Brokeback Mountain miat sem Oscarra.Érik a díj és épp itt az ideje hogy átadják neki mert megérdemli hiába halott,attól még egy hatalmasat alkotott.Bízom benne h megkapja.
  • MrPrise
    Tehát azt állítod, hogy te olyan vagy mint az a majom abban a régi filmben, amelyik mindig tudta, hogy mi fog tetszeni az embereknek? ;-)
  • Falatka2003
    "A legtöbb esetben ez nem a filmet, hanem a nézőt jellemzi, de nincsen semmi gond..."

Na, ezt gondold át mégegyszer... Vannak olyan filmek, amelyekből simán idézek részleteket (akár cselekmény, akár színész), mert megfogott, van olyan, amit csak kategorizálva tudok felidézni, érzelem kötődik hozzá (pl. egész jó volt, de már nem tudom, miért, vagy "hú, de xar volt", csak ennyi maradt meg). És van, amit címről tudom, hogy láttam, de SEMMI nem jut róla eszembe. Sem érzés, sem részlet. Ezek a tucatfilmek. Ennél a fokozatnál lejjebb csak az van, amikor nem is vagyok biztos benne, hogy láttam. Sem történetből, sem előadásmódból, sem hangulatból nem emlékezetes. Tehát ha ezen a skálán nézzük, akkor a Batman: Begins-nél is van lejjebb, mert erre legalább emlékszem, hogy láttam.... :P
  • bippo
    #16: Én most valahogy nem érzem ezt. Ahol találkozom a filmmel, ill. nyilatkozatokkal, mindenki nagyon visszafogottan beszél Ledger haláláról. Kerülik a témát, ill. ha valahogy mégis szóba kerül, akkor pedig csak méltatni tudják. De totál nem érzem a tipikus amerikai könyörtelen marketinggépezetet. Tolják a filmet, mert kell, de nem tűnik úgy, mintha a halál körüli hétszélre építenének.

Amúgy meg, mire Oscar átadás lesz, moziban már nem nagyon fogják játszani, meg már a DVD is kint lesz egy ideje, szóval a filmbevételeket nem az Oscar-halál összefüggés fogja meghatározni.
    A filmről meg mindenhol azt hallani, hogy jó, Ledger játéka pedig csodálatos. A film bevételi rekordokat döntöget, és valószínűleg a haláleset is dob ezen, de egy rekordhoz önmagában viszont kevés. Szóval én inkább tulajdonítom annak, hogy nem szar a film.
  • A1274815
    Nem rég előrébb volt kb. 10 hellyel, dehát változnak az idők.
  • Blasta
    "mert tudom, hogy láttam, de semmire nem emlékszem belőle"

A legtöbb esetben ez nem a filmet, hanem a nézőt jellemzi, de nincsen semmi gond...
  • Falatka2003
    Hehe... Direkt megnéztem IMDB-n. Tippelj, mi a 100. film? Segítek: A Batman: Begins.... :D

(Egyébként maradandó egy alkotás lehet, mert tudom, hogy láttam, de semmire nem emlékszem belőle. Nevetségesnek tartom az ilyen latexes szuperember sztorikat, de erre a filmre már én is kíváncsi vagyok....)
  • dupladurr
    Ha nem vagy képben a témával kapcsolatban ne beszélj hülyeségeket légyszíves.
  • 5c0rp330n
    mennyi eszeveszett fasz van itt jesszusom :S
    méghogy 3-4 lett volna a film értékelése, meg biztosan túldrogozta magát Heath, meg fel van háborodva a barma, hogy halottat oscarra jelölnek. az ilyenek miatt ilyen szar az országunk, amilyen. ássátok el magatokat, szánalmasak vagyotok.
  • bmw
    "véletlen gyógyszertúladagolás" na igen, veletlenul beveszem dobozzal egyutt mi? Na neeeee
  • trogi
    Persze (#15) , csakhogy ebből az egészből mégis az jön le, hogy ócska marketingcélra használják fel a halálát. Azért mert azt mondják, hogy nem-nem-nem, az még vastagabb igent jelent.
    Megint agymosás lesz. A sajtó (legalábbis a magyar hulladék) azóta karolta fel, hogy eljátszotta a túl a barátságon egyik főszerepét. Ha visszautasítja, akkor egy "tolerálatlan" töcsög lett volna. Így viszont egy trendi, szerethető színész lett belőle.

Bocsánat, ha túl szögletes a véleményem.
  • bippo
    "Ilyet is csak a majom amerikaiak csinálnak. Halott embernek oscart. Jézusom."
    Pont az ilyen gondolkodású emberek miatt volt eddig csak egy ilyen.
    Most döntsük már el kérem, hogy az Oscar arról szól, amit Te írsz, hogy buli van, mindenki elmondja a mondókáját, vagy a valódi teljesítményt díjazzuk. Én utóbbira szavazok, es ebbe viszont teljesen belefér, ha valakit halála után is elismerünk.
  • Andrews2007
    Lol te kész vagy. Ember vagy? :D
  • kizo13
    Te egy f*sz vagy...no offence
  • Interfan
    Gratula, ez igazán vicces volt...
  • kringo
    Ilyet is csak a majom amerikaiak csinálnak. Halott embernek oscart. Jézusom.
    Vajon mi hangzana el az átadáson:
    - H.L bizonyos okok miatt sajnos ma nem veheti át a díjat.
    És akkor egy nagy kivetitőn megjelenne és elmondaná h éppen hol tartózkodik.
    És anyának, apának, nagymamának, nagyapának...ki fogja megköszönni? :DDD
  • The Termentor
    Nagy volt a hype de láttunk már nagyobbat is. Aki fan azmár jóvala színész halála előtt érdeklődött. Nem kellett hozzá meghalnia hogy sok ember szeresse mert jó színész volt. Aztán Michael Cane, Gary Oldman és Morgan Freeman is valamilyen garanciát jelent. Nehéz eldönteni hogy mennyit tesz hozzá az egészhez...
  • DonMaros
    Bár még nem láttam a filmet de sztem ha olyan jól játsza jokert mint ahogy azt a trailer is mutatja, akkor megérdemli az oscart.
  • A1274815
    Lehet hogy úgy értette csak hát ez a szöveg környezet nem azt sugallja:

"IMDB 9.6 azért kicsit furcsa. Ha nem halt meg sztem lett volna 3-4 kb...."
  • knightbali
    sztem úgy értette, hogy az imdb listán nem az 1. lenne hanem "csak" a 3. -4. :)
  • zaki
    3-4 pont? Látszik közöd sincs a témához lol...
  • A1274815
    Szerintem biztos sokan megnézték volna amúgy is, de így jött még néhány (vagy inkább majdnem az összes) Heath(cliff Andrew) Ledger rajongó is.

"Ha nem halt meg sztem lett volna 3-4 kb...."

Erősen kétlem, ha a korábbi Batman Begins, benne van a Top 100-ban és már csak a Trailerek alapján is jobban sikerült, mint az elődje. Szóval ne legyünk annyíra negítvak. Majd ha megnéztük nyíltkozhatunk érdemben. Addig is csak spekulálni lehet.
  • Risu Führer
    na mostmár kibaszottul érdekel ez a film.asszem premierre el is megyek.
  • r4pid
    Már nem azért de megnézném mennyi ember nézte volna meg ezt a filmet ha nem hal meg a srác... Sztem nagyon felfújják az egészet és marketingre használják a halálát. Kíváncsian várom a filmet. IMDB 9.6 azért kicsit furcsa. Ha nem halt meg sztem lett volna 3-4 kb....
  • Andrews2007
    158.4 millió az a 150 :)
    és 41 USAN-kívül.
  • Andrews2007
    Hűt nem is tudom idén év elején kik is nyertek?? :DDd

2 gonosz karakter igazából. (Nem vénnek való vidék és There Will be blood)
    Mindkettő egy kicsit talán akció is de leginkább dráma és thriller is. (az is elég gonosz műfaj :) ). A sötét lovag pedig, anak ellenére hogy képregény adaptáció akciós film, leginkább krimi-dráma pszicho thriller szóval jól jön ki neki az Oscar talán. :)