59
  • evereal
    Itt van baromijó leírás a HD-król, sztem érthető. Próba-cseresznye.
  • blazsa
    1080i nem is kompatibilis a BlueRayjel?
  • wolruf
    Megrendeltem a T2 Extreme (WMV9 HD) DVD-t. Hát nem csak USA-s IP-ről enged hozzá DRM-et beszerezni a kis mocsok?! :-/
    NA mindegy, legalább olcsó volt :)
    Ki akartam próbálni a FullHD-s LCD-m, de sajnos nem ez lesz az, amivel hatalmas teszteket fogok futtatni. Viszont legalább csinos a tokja :-)
    A linken található demo HD-s anyagok (1080p-sek) igen csinosan néznek ki egyébként :)
  • Georgie1224
    Bocs 1080p-s verziók vannak nem 1080i.
  • kukacS3K
    NWZ-A829.? akkor ezt megnézem:D
  • Georgie1224
    Itt találsz 720p és 1080i-s verziót is:

http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/musicandvideo/hdvideo/contentshowcase.aspx
  • Icegod
    hol tudok HD demo videókat letölteni?, nem akarok egész filmeket leszedni csak azért, hogy megnézzem, mégis hogy fest ez a képernyőn.
  • FecaA
    Hát nemtudom... én 42" plazmán nem vagyok hajlandó megnézni egy divx-et sem, inkább átmegyek a régi 72cm-es crt-re minthogy, itt okádjak a képminőségtől....
  • Harry Seldon
    Nekem nincs plazmám, csak egy 22-es 1680-as monitorom, de egy 720-as HD tartalom és egy gány divx között óriási különbségek vannak. Ha te ezt ne látod, akkor úgy kell neked.

Divx: Homályos, pixeles fos.

720: Kiesik a szereplő a képből, az utolsó fing légáramlatait is kristálytisztán látom.

Na, csak ennyi a különbség. Mióta beszereztem ezt a monitort, azóta húzom a számat egy divx-re... És ez csak a 720, milyen lehet az 1080...
  • Sanyix
    Én úgy látom 13 ezerért lehet 300 gigás hdd-t venni.
  • Gerygrey
    Hát ha szerinted tökéletes, akkor számodra semmi.

Egyszer tölts le egy 720p release-t egy olyan filmből amit már láttál divx-ben, és hasonlítsd össze - a blu-ray nagyjából azt tudja, csak még szebb. Ha meg nem látod a különbséget akkor javaslom, menj el szemészetre :)
  • JL666
    a plazmámon egy 700 megás divexnek tökéletes képe van még közelről is. Valaki felvilágosítana mivel tud többet a blu-ray?! (Azon kívül, hogy archiválásnál nagyobb a kapacitása)
  • avman
    gondolom a delete-burn kombó kicsit sem ismerős számodra...
  • 5c0rp330n
    NWZ-A829.
    a piacon lévő egyik legjobb zenelejátszó kb.
    duke: olyasmiről hallottál, hogy 2rétegű BD? illetve ha betelik az a vinyó a lejátszódba, mit csinálsz? veszel potom 100ezerért mégegyet?
  • nickwearby
    a semmihez képest gyorsan.....

• dez
    Bejönne, ha a PS3 nagyjából úgy nézne ki, mint a képen látható cucc (csak nem túl nagy méretben).
  • duke

"Eszerint a Blu-ray formátumot támogató asztali írók első alkalommal szakították át a havi százezres álomhatárt,"

Addig huztak az idot,hogy kozben a merevlemezes iroknak lement az aruk.A 200-300 gigas vinyokhoz kepest nagyon gyenge a 25 gigas lemez,es akkor meg cserelgetni is kell.
  • kukacS3K
    az a walkman képződmény mi pontosan?
  • Kandurex
    "Waitstation"