59
-
#19 Itt van baromijó leírás a HD-król, sztem érthető. Próba-cseresznye. -
blazsa #18 1080i nem is kompatibilis a BlueRayjel? -
wolruf #17 Megrendeltem a T2 Extreme (WMV9 HD) DVD-t. Hát nem csak USA-s IP-ről enged hozzá DRM-et beszerezni a kis mocsok?! :-/
NA mindegy, legalább olcsó volt :)
Ki akartam próbálni a FullHD-s LCD-m, de sajnos nem ez lesz az, amivel hatalmas teszteket fogok futtatni. Viszont legalább csinos a tokja :-)
A linken található demo HD-s anyagok (1080p-sek) igen csinosan néznek ki egyébként :) -
#16 Bocs 1080p-s verziók vannak nem 1080i. -
kukacS3K #15 NWZ-A829.? akkor ezt megnézem:D -
#14 Itt találsz 720p és 1080i-s verziót is:
http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/musicandvideo/hdvideo/contentshowcase.aspx -
Icegod #13 hol tudok HD demo videókat letölteni?, nem akarok egész filmeket leszedni csak azért, hogy megnézzem, mégis hogy fest ez a képernyőn. -
FecaA #12 Hát nemtudom... én 42" plazmán nem vagyok hajlandó megnézni egy divx-et sem, inkább átmegyek a régi 72cm-es crt-re minthogy, itt okádjak a képminőségtől.... -
Harry Seldon #11 Nekem nincs plazmám, csak egy 22-es 1680-as monitorom, de egy 720-as HD tartalom és egy gány divx között óriási különbségek vannak. Ha te ezt ne látod, akkor úgy kell neked.
Divx: Homályos, pixeles fos.
720: Kiesik a szereplő a képből, az utolsó fing légáramlatait is kristálytisztán látom.
Na, csak ennyi a különbség. Mióta beszereztem ezt a monitort, azóta húzom a számat egy divx-re... És ez csak a 720, milyen lehet az 1080... -
#10 Én úgy látom 13 ezerért lehet 300 gigás hdd-t venni. -
#9 Hát ha szerinted tökéletes, akkor számodra semmi.
Egyszer tölts le egy 720p release-t egy olyan filmből amit már láttál divx-ben, és hasonlítsd össze - a blu-ray nagyjából azt tudja, csak még szebb. Ha meg nem látod a különbséget akkor javaslom, menj el szemészetre :) -
JL666 #8 a plazmámon egy 700 megás divexnek tökéletes képe van még közelről is. Valaki felvilágosítana mivel tud többet a blu-ray?! (Azon kívül, hogy archiválásnál nagyobb a kapacitása) -
avman #7 gondolom a delete-burn kombó kicsit sem ismerős számodra... -
#6 NWZ-A829.
a piacon lévő egyik legjobb zenelejátszó kb.
duke: olyasmiről hallottál, hogy 2rétegű BD? illetve ha betelik az a vinyó a lejátszódba, mit csinálsz? veszel potom 100ezerért mégegyet? -
nickwearby #5 a semmihez képest gyorsan.....
-
dez #4 Bejönne, ha a PS3 nagyjából úgy nézne ki, mint a képen látható cucc (csak nem túl nagy méretben). -
duke #3
"Eszerint a Blu-ray formátumot támogató asztali írók első alkalommal szakították át a havi százezres álomhatárt,"
Addig huztak az idot,hogy kozben a merevlemezes iroknak lement az aruk.A 200-300 gigas vinyokhoz kepest nagyon gyenge a 25 gigas lemez,es akkor meg cserelgetni is kell. -
kukacS3K #2 az a walkman képződmény mi pontosan? -
#1 "Waitstation"