89
  • Epikurosz
    agent provocateur
  • passatgt
    sg megbízott flémkeltő?
  • GVG
    csaligyerek is kell a pedofilok ellen:)
  • muerte2
    Oregem, te komolyan elhiszed amit irsz, akkora marhasagokat irsz hogy hihetetlen. Nem tudom miert kevered az altalad hosszuorruaknak nevezett embereket a dologba. Tudod en vettem autot es bizony nagy autot vettem, mocskos imperialista amerikait mert az tetszik. De tudod se zsido se bunozo nem vagyok, mint ahogy ez szerinted nyilvanvalo, hisz tutdam autot venni. Tudod baromi kemeny munka aran tudtam megvenni. Nem hiszem hogy a te vagy mas reszortja lenne eldonteni, hogy tolem ellophatjak-e.
  • atlagember
    Nálunk ez nem működne, mert a rendőrök is nyakig benne vannak az autólopás-biszniszben.
  • k9duli
    Nem tom leírta már valaki de ebben az ötletben semmi forradalmi nincs, esetleg a megvalósításban. Ugyanis nálunk is sok csali jármű van és a rendőrök/kommandósok figyelik az utca végéből.
    BICIKLI LOPÁS:
    Egy műsort néztem historicon bicikli lopásssal kapcsoltban.Ott nyert egy ötlet.
    Egyszerűen kicsavarod a szorításból a kormányt és kész is.Aki ráül lehet hogy még a nyakát is kitöri.Megfelelő szerszám és 5sec alatt kilazítod.
    High tech része széntin az volt hogy jeladót az ülés alá.
  • perverztata
    Teljes egészében egyetértek a leírtakkal. A beteg rendszerek mindíg a deviáns, normálatanul viselkedő, szélsőséges, elvakult, örök elégedetlen emberekre tudnak építeni.
    Ez 100%-os telitalálat!
  • bakvarnyu
    Én azt nem értem mért pont azt a kocsit lopják el ami ki van téve csalinak?
  • remark #81
    Most sem védeni akarom arrakistort, csak megjegyzem hogy teljesen másról beszél mint amire te reagáltál. (Szerintem.)
  • uniu
    arrakistor:Sok forumozo eleg turelmes volt veled pedig az kell, hogy mondjam, hogy sok feligazsagot szajkozol es sok butasagot is. Igy ebben a formaban lejaratod a jobboldalt, vagy ahogy mas mondta:"az eszmeinket". Sztem benned van egy jo nagy adag irigyseg is. Kivalo kommunista/munkasor lettel volna ezelott 30-40 evvel, foleg, hogy -tippem szerint- nem tobb diplomaval, nyelvtudassal mondod ezeket. Nem lehet mindenki olyan mint a templom egere es ne is akard. Nagyon csunya vilag lenne akkor, kb olyan mint Galgagyörkön. A "munkasosztaly" nem megbecsulese, csak is egyedul azok bune akik kiszolgaltatjak oket.
  • uniu
    ebben nagyon tevedsz! Sztem kicsit vissza kene venned a lenduletbol. Vehetsz magadnak hasznalt verdat, 300-500 eFt-ert, es kesz. Ne egy Q7-essel akarj kezdeni!:))En egy jo allapotu de hasznalt autot vettem. Annyira hidegen hagynak a 10-20 millios autok, hogy vlami hihetetlen, sott orulok neki, mert azokat elobb lopjak el mint a sajatomat. Ha pedig kiszurnad az autom kereket, konnyen ugy jarnal mint egy sotettebb boru "elvtarsad".
  • passatgt
    2005 február óta van youtube
  • CSOCSO
    jezusom.. azert ez mar eleg regi.. es biztos en neztem a rossz musorokat de soha nem viszik el az autokat a raktarokba.. az auto motorja leall kb 1 percen belul szal az osszes tolvajt kiveszik az autokbol nagyon hamar.. egyik se jut el sehova.
  • Micsu
    ha neked ez jött le a mondandómból akkor grat
  • Epikurosz
    aham.
    az nem baj, ha valaki lop, szerinted az a baj, ha valaki emiatt segítségért kiált.
    csókolom, viszlát!
  • Micsu
    istenem, jön egy téma és megint a gyucsányozni kell, cigányozni kell, nemcsoda hogy itt tart Magyarország a színvonal itt sem különb
  • Epikurosz
    Amúgy, érdekes a korabeli megfogalmazás.
    Állami támogatásra, persze, igény mindig lenne, de a helyes szövegezés az, hogy "van joguk".
  • Epikurosz
    Amikor 1918. őszén, az őszirózsás forradalom után, kikiáltották a népköztársaságot, kiplakátolták a tízparancsolatát. Én ebből csak az első 2 pontot idézem:

"1. Az állam senkit el nem tarthat, aki nem dolgozik. Állami eltartásra csak az árváknak, öregeknek és rokkantaknak van igényük.
    2. A társadalmi élet alapja a munka és a csere. A népállam feladata, hogy a munkát és a cserét szabályozza, mindenkit hozzájuttasson a neki való munkához és minden dolgozó embert hozzájuttasson munkája teljes egyenértékéhez."
    Érdekes, hogy amikor a szocik Károlyi Mihállyal takarónak, ezeket az elveket nem emlegetik.

Egyetlen hasonlóság van a mai szocik és az akkori köztársaságpártiak között, a tízparancsolat 4. pontja:
    "4. Az állam ma rettenetes helyzetben van."
  • arrakistor
    nem vagyok egy autótolvaj-beállítottságú, de ha az lennék akkor biztos, luxus és sport autókra vadásznék amiért megéri kockáztatni, nem pedig furgonokra és kockazsigulikra... valóban nem szép dolog az autótolvajlás, de a többit amiket leírtam ebben a topikban azokhoz is tűzzel-vassal, és elvből ragaszkodom (szóról-szóra)
  • Archenemy
    Komolyan, kár ide a szó.

Arrakistort ezennel besorolom a "Trogodlyte" kasztú fórumhuszárok közé.

http://redwing.hutman.net/~mreed/warriorshtm/troglodyte.htm

• remark #69
    Jo kis magyar reflex ez. Aki biralja a kapitalizmust, az csakis kommunista lehet. Talan ezert van az hogy Magyarorszagrol a tobbi orszaghoz kepest joval tobbet tudnak anelkul kivinni, hogy barki is felemelne a hangjat. :-(

Oszd meg es uralkodj. Ismeros? A lecke ugy szolt, hogy vagy kommunista vagy, vagy kapitalista, mas verzio nincs. Leforditom: vagy egy kis csoport altal iranyitott allamhatalom, vagy egy kis csoport altal iranyitott penzhatalom szolgalataba allsz. (Onmagad ura nem lehetsz, ez nem opcio. Ezert en mind a kommunizmust mind a kapitalizmust elutasitom.)
    Aztan mindket oldalt a masikkal kell ijesztgetni, es arra hivatkozni hogy a masik miatt vannak a megszorito intezkedesek stb. A magyarok kulonosen jol megtanultak ezt a hulyeseget. Es ez tokeletes propaganda volt (elemeiben meg most is megvan, mert jol mukodik, lehet vele az embereket hulyiteni), ahogy a mai fasiszta rendszer propagandaja is tokeletes, dehat volt kitol tanulniuk. Es most ugrik be: talan az egyik oka az antifasiszta "kereszteshadjaratnak" az pont az, hogy meg veletlenul se vegyek eszre az emberek hogy pontosan azt valositjak meg a gyakorlatban immaron globalis szinten ami ellen megy a propaganda. Ez is regi trukk, orditva nyomjak minden csatornan az ellenpropagandat, es kozben a hatterben nyugodtan meg lehet valositani pontosan azt ami ellen szonokolnak. Ennel jobb cover-up nem is kell.
  • JMáté
    Ez mind nagyon szép, de egy autótolvaj leszarja, hogy az autó amit ellop az egy milliomosé, vagy egy rokkant nyugdíjasé. Sőt a nyugdíjas, valószínűleg valami ezeréves ronccsal jár, azt még könnyeb is ellopni.
    Éppen ezért a lopás súlyos bűn attól függetlenül, hogy ki az áldozat.
  • arrakistor
    ha arra gondolsz mikor azt mondtam (igen, mert én emlékszem miket hordtam itt össze, mert én az igazat írom) hogy "beülök a furgonomba és lemegyek egy parkba wifit lopni" vagy valami ilyesmi (ugye?) akkor gondold át :

nem mindegy hogy valaki azért vesz furgont, hogy teherfuverozásra használja, és/vagy agglomerációból jár be/ki a városba/ból ezért hosszú távot kell megtennie nap-mint-nap, és/vagy idős/nyugdíjas ember aki rászorul a gépjárműre és tényleg megdolgozott érte (nem csak párttitkár volt és mások meccett f*szát szopogatta érte) nos ezektől az emberektől nem sajnálom az autót, csak azoktól a tenyérbemászóképű norbifittlessge*ifejű diszkópatkányoktól akik egy gyufaszálat nem tettek keresztbe az életbe, csak a papinak vágott a f*tyköse, és párttitkár volt és leírt módon plázából a wcbe jár az ún. sport-autójával és dudálgat a városban a szabályosan haladó kerékpárosokra.
  • JMáté
    arrakistor, az előbb remarkkal teljesen értelmesen lehetett vitázni, mert ugyan a véleményünk nem egyezik, de legalább megfelelően ki tudjuk fejezni magunkat. A lentebb olvasható hozzászólásaim közül nem egy 4-5 perc alatt született, pedig elég rövidek. Ennek az az oka, hogy itt az interneten olyan emberek is láthatják mit írok, akik esetleg máshogy gondolkodnak. Ezért minden egyes mondatomat többször átolvasom, átfogalmazom,hogy az helyesírásilag, stilisztikailag és minden szempontból megfelelő legyen. Ha valaki szélsőséges álláspontot képvisel, akkor erre külön oda kell figyelnie. Te ezzel szemben csak ugyanazt a 2-3 mondatot hajtogatod(mocskos zsidók, mocskos politikusok, stb...)
    Ha nem megfelelően fejezed ki magad, akkor nem fogunk érteni.
  • Archenemy
    "én a nép hangja vagyok"

Itt a fórumon az elutasítottságod igen magas; akkor az itt fórumozók nem a "nép"?
  • arrakistor
    nagyon tiszteletreméltó hogy érted az alapgondolatot, de majd ha e-szerint is fogsz élni, az lesz még milyen tiszteletreméltó

Epikurosz: ne személyeskedjünk, nekem nincs autóm, én a nép hangja vagyok.
  • JTBM
    Remek, megjelentek a kommunisták is a fórumon...

Csak azt tudom nekik javasolni, hogy a _saját_ autójukat adják oda a szerencsétlen kizsákmányolt autótolvajoknak. ;-)))
  • JMáté
    Nehéz komolyan venni egy olyan embert aki mindenhol a náci összeesküvés elméleteivel jön. Tessék normálisan véleményt nyilvánítani.
  • Archenemy
    "az autótolvajok, a politikusokkal szemben , nem mocskos, szemét , hazug emberek + meg is érdemlik ha ellopják az autóját , de még azt is megérdemelné hogy simán kiszúrják a kerekét "

Nah ennyit arról Remark, hogy Arrakistor nem támogatja a bűnözést. Én nem védeném a helyedben, ne mosd magad össze vele csak azért, mert mindketten hasonlóan láttok egy kérdést.

Az, mikor valaki az egyik bűnt azzal takargatja, hogy másokra mutogat, hogy "de azok még nagyobb getzik ám!", az egyik legolcsóbb és legdemagógabb húzás.

"aki arra nem képes hogy egyik plázából a másikba áttolja azt a rühös seggét "

Hehe, már ha nem használja az autóját, az is baj? :p
  • Epikurosz
    Az egészben persze az a furcsa, hogy neked is van autód, gondolom nem a legolcsóbb. Hány centi az Ön orra, kedves arrakistor?
  • JMáté
    Ne haragudj, de megint nem tiszta néhány részlet. Az alapgondolatot már értem,(mert remark elmagyarázta), de most akkor az autótulajdonos a bűnöző, a tolvaj meg valami modern Robin Hood, követendő példa, aki csak a gazdagoktól lop?
  • arrakistor
    arról pedig hogy KIK vehetnek itt magyarországon maguknak autót pedig inkább nem is nyitok vitát, mert aki ismer az úgyis jól tudja, hogy MÁR MEGINT a nagyorrúakra gondolok. (jawohl, herr ober f*hrer)
  • arrakistor
    az autótolvajok, a politikusokkal szemben , nem mocskos, szemét , hazug emberek, és elhiheted, hogy nem a 8-10 év alatt összespórolt kokcazsigulit fogják ellopni a "kisembertől"... és ugyan mitől lenne ugyan már eleve az kisember , aki itt magyarországon egyáltalán autót vásárolhat magának ilyen fizetések mellett ???!!!

igenis nagy, méghozzá nagyon nagy kiváltságnak számít már eleve az hogy ezt valaki itt megtegye, meg is érdemlik ha ellopják az autóját , de még azt is megérdemelné hogy simán kiszúrják a kerekét a szemét földi klímaváltozást okozó f*szrázogató diszkópatkánynak aki arra nem képes hogy egyik plázából a másikba áttolja azt a rühös seggét és ezzel olyan katasztrófát olyan tömeges kipusztulást okoz a földön , amelyre 200 millió éve nem volt példa.

• arrakistor
  • Epikurosz
    aham. szóval, ha a munkában kudarc éri, akkor gyorsan feladja, de a bűnözésben már kitartóbb.
    Erre van hajlama, nyilván.

Az, hogy őt is kirabolták, megint csak arra világít rá, hogy olyan törvény kell, amely lehetővé teszi, hogy a tolvajt, ha behatolt a saját kertedbe vagy lakásodba, szó nélkül lepuffanthasd. Egyes amerikai államokban ez már megvan, sürgősen be kell itt is vezetni. Nem megoldás, hogy 68 éves öreg uborkatermesztő kábelekkel kínlódik, puskát adni a kezébe, és legyen joga megvédeni a vagyonát. Ez, normális országokban, természetes. Mindjárt nem lenne túlterhelt a rendőrség sem, és nem lennének túlzsúfoltak a börtönök.
  • remark #54
    Én értem amit írsz, ezért is próbálok meg saját magam aszerint élni hogy mi a helyes és mi a helytelen, és nem aszerint hogy melyik a könnyebb út. És a könnyebb út ugyebár általában az, amit a rendszer preferál és különféle jutalmakkal honorál. Pl. a biokaja drága, ráadásul a városunkban egyetlen ilyen bolt sincs. Én mégsem veszek mást. Nem kell semmi ami TESCO gazdaságos meg leértékelt, meg egyet fizet ötöt kap. Ha valami jó, akkor megveszem ígyis-úgyis, ha meg szar, akkor kenjék a hajukra.

Viszont nehogy nekiállj megmagyarázni :-) hogy a cigányság által okozott állítólagos vagy valós probémák világméretben összemérhetőek azzal a problémával amit a pénzrendszer okoz... És ha így van, akkor ez azonnal meghatározza a prioritásokat is. Pl. Hollandiában nincs cigánykérdés. Itt van helyette marokkói kérdés meg török kérdés. :-)
    De még erőlködhetünk évtizedekig, és kitalálhatunk mindenféle megoldást a különböző problémáinkra, de ha nem ismerjük fel hogy mik a problémáink valós okai (ahogy mondod, ördög a részletekben), akkor soha nem leszünk képesek jó megoldással előállni. EZÉRT nem hülyeség a felszínnél kicsit mélyebbre ásni, és ezért nem tudom teljesen elítélni az olyan reakciókat mint arrakistor-é. (Bár tény és való, eléggé bosszant amit művel...)
  • Archenemy
    "Elképzelhető, hogy arrakistor tényleg úgy gondolta ahogy te mondtad."

Biztosra veheted, hogy arrakistor trollkodni meg flémelni jött, nem vitatkozni. Remarkot valószínűleg jobban zavarja, mint minket, mert az "ő oldalát" járatja le a primitívségével.

"Itt mutatkozik meg a kereszténység és a pogány, elvetemült gondolkodás közötti különbség."

Igen, de nem csak a keresztény lehet erkölcsös persze. Lehetnek buddhisták is :p

Viszont az a baj, hogy hiába erkölcsös/változtatni akaró néhány ember, ha a többi visszahúzza. Nem egy olyan esetet hallottam, hogy a cigány elleste/megkérdezte/rájött, hogyan tartják "a magyarok" a csirkét meg hogyan termesztenek, megpróbálta ő is, és a szomszédjai kirabolták. A mocsárból nehéz kitörni, visszahúz. Ezért nem tudom tiszta szívből elítélni azokat, akik benne élnek, ki tudja, hányszor próbáltak változtatni.
  • Epikurosz
    A tegnapelőtt este amúgy volt éjfél után egy érdekes beszélgetés a Kossuthon, két mukival, az egyik Ludassy Mária filozófus volt. A téma: a nagy francia forradalom.
    Erről én írtam már számtalanszor ezeken az esgés fórumokon is, lényegében mindig támadtam a francia forradalmat, ill. szellemi korifeusait.

szent meggyőződésem, és ebben a fent említett rádiós eszmecsere csak megerősített, hogy a modern korunk sok rákfenéje erre a francia forradalomra vezethető vissza. Annyi hazugság és mocskos gazemberség, amennyi akkor történt, az "szabadság, egyenlőség, testvériség" jelszava alatt, egyetlen másik korban sem azonosítható. A tragédia az, hogy gyakorlatilag az összes mai európai állam ennek a forradalomnak az eszméire épül.
  • remark #51
    Nincs semmi amiért elnézést kellene kérned.

"...és persze a zsidók (még mindig nem értem hogy jön ide megint ez a hülyeség amit belinkelt)."
    Ez egy borzasztóan hosszú történet, ráadásul OFF, no meg egyébként pont ez az a másik olyan dolog (a "zsidózás") amiben nem értünk egyet arrakistorral. ;-)
  • Epikurosz
    "Az egész rendszer a hazugságra, lopásra, tisztességtelenségre épül, ezek után nem azt látom a legfontosabb kérdésnek hogy a cigány lopja-e a rézszobrot vagy sem. De biztos velem van valami baj."

A rendszer nem egy fennkölt fogalom, ezekből a kis rézlopásokból áll össze.
    Ha változtatni akarsz, akkor nem "a rendszert" kell változtatni, hanem ezeket az apró elemeket ("ördög a részletekben") kell befolyásolni, különben nem áll össze az egész.
    Analitika! Egyből nem lehet a szintetikára ugrani!