73
Védekezési tippek a benzintolvajok ellen
-
#33 akkor bocs hogy ezt kell mondanom, de nagyon puhány vagy...
én ezzel parkolászok fáradtság nélkül, pedig hidd el a nagy kerekek miatt nem könnyű.... -
#32 Csurog rólam a víz egy parkolás után, ha kisebb helyre kell beállni. Amúgy ezt leszámítva nem vészes, tudom. :) -
#31 én is szervós kocsival járok hétköznap, de hétvégi kikapcsolódásra van egy VW Buggy-m, amiben nincs szervó. Hidd el, nem hal bele az ember ;) -
#30 Hát, mi most épÍtkezünk, és nagymutter opel corsaja kint áll az utcán.
Egyszert a szomszéd elkezdett valamit csinálni rajta, mert ő szokta, mert autószerelő.De ez mellékes.És a fia vette észre, hogy a piszkos cig.nyok leakarták szedni a tanksapkát,m hogy leszÍvják a benyát.
DE!
Ezek annyira amatőr gyökrek, voltak, hogy NEMTUDTÁK, HOGY EBBEN MÁR SZELEP, SZŰRŐ ÉS EGY KIS KANYAR IS VAN A CSŐBEN!
És csak annyit csináltak, hogy a fogóját ami műanyag letördelték a barmok..-.-
Azt most Íg nincs új sapek addÍg marad a svéd fogó.XD -
#29 Én már annyira hozzászoktam a szervokormányhoz, hogy Lada-t és társait csak akkor vezetnék ha nagyon-nagyon muszáj lenne. -
toretto r34 #28 a lada miért nem autó? rengeteg lada van ami képes uj autókat megfingatni én is ladázok és néha meglepödnek a vas teljesitményén. az is autó ugyanugy mindt a trabant vagy egy ferrari nem igy kell megkülönböztetni és vannak utcán is már 150-180 lovas ladikok higyél nekem amiknek az árán már 2-3 suzukit uj suzukit meg lehet venni. nem tudom hogy a srác mire használja de a lada is egy normális autó. -
#27 És ő sem :) -
#26 Tegyél a tanksapka aljára/szélére ragasztót és akkor majd nem tudják levenni a mocskok!!!! -
#25 vagy tegye körbe hatástalanított taposó aknákkal amit rögzít :D -
#24 Add el! A lopott benzin árából kijön egy havi részlet valami olyan járgányra, amiből már nem lehet benzint szívni.
Erre más megoldás nincs! -
Neoncsoves #23 Tudjátok vannak HL2ben azok a turretek... pakolj le olyat a kocsid köré és jó lesz! :D
Viccen kivül:
Szerintem parkolj olyan helyre ahol több fény van esetleg, vagy valamit rakjál oda a tanksapkára estére, reggel meg max leszeded. -
#22 -
#21 Add el, amíg el lehet egyáltalán adni, és vegyél helyette egy autót sztem. (Nem gonoszkodás, de 10 leszívásból minimális zsetonnal kiegészítve már kijön egy működő opel astra) -
Gaborkik #20 sztem lesd meg ki az aztán ha egyedül van verd meg ha többen vannak kövi alkalomra szólj a kocsma népének -
karajjj #19 hát azt is csak akkor fizetnék, ha a segélyt egyenesen elvennék tőlük és meg se kapnák... :D egyábként meg lopják felénk is a benzit rendesen... :s -
#18 mire kitolja a seggét a zsernyák addigra, 2szer csontig leszívják a tele tankot -
#17 Uff.. elég cinkes :\ kicsit mástéma.. nekem mamámnál, állomáson szoktak állni vasúti tartálykocsik, tele nyersolajjal.. persze csokik aztis piszkálják, múltkor mesélte a forgalmista hölgy hogy leakarták szivni, a kocsit erre életbe lépett a vákum jelenség, a tartálykocsi hatalmas rovajjal összerogyott, olaj szanaszét.. :\ de elkapták a tetteseket és most szépen fizethetik a kocsit, szóval legalább nem lesz egy darabig júpicire péz .. Jut eszembe.. megoldáslehet még, hogy esetleg megfigyelnéd az autót egy este.. aztán teló rendőröket ki .. ;) -
#16 mondjuk én csinálnék egy "fake tankot" amit a tanksapkától lehetne elérni...jókis cukrozott benzin had süljön be a geci tolvajok járgánya -
toretto r34 #15 az autók többségének a hasán van a tankja ott meg lehet furni -
#14 A tankhoz alulról hozzá lehet férni? Csak azért mert volt kolléganőmnek bemásztak a kocsija alá és simán kilukasztották egy csavarhúzóval a tankot. -
toretto r34 #13 hát szerintem vegyél valami jó féle tanksapkát de ha profik akkor nekik az sem akadály -
#12 mondjuk ezek tényleg jó ötletek
a ladában az a jó hogy lehet tákolni:) -
Cat 02 #11 Aludj a kocsiban. -
#10 garázs? -
toretto r34 #9 a lada tank oldalt van nem csövön keresztul megy a beny a tankba hanem egyböl a tankba folyik. Ez elgondolkodtató mert én is ladázom. -
#8 hát én nem vagyok képben a lada tankal, de szerintem 3 modositás segithet, 1. a tankig vezető szakaszt ki kell cserélni egy S alakú csőre igy nemtudja ledugni a slagot. 2. át kell alakitani ugy a kocsit, hogy a csomagtarton keresztül keljen tankoplni, kint meg baszogathatja a kocsit a tolvaj. 3. át alakidtatod a kocsit gázosra, igy olcsobban közlekedhetsz 120 -150 ft/ liter, és igy a tolvajok max csak gázt szivhatnak :D:D -
#7 önts betont a tankba vagy át kell alakítani a kocsit... pl ilyenre: #3 -
#6 ez kb olyan mint amikor az öregbácsi áramott vezetett a keritéséb hogy ne lopjanak a cigók, erre három közül egyikük meghalt ketten megsérültek. a bácsit meg elküldték 50 év börtönre, azon indokkal hog ymitképze magárol hogy megmeri védeni a tulajdonát! -
Solt #5 Keverj a benzinhez egy kis ciánt! Amikor megszívja a csövet... -
#4 Te engeded le este a benzint és nyitva hagyod a tanksapkát, hogy ne törjék fel:)
Bár lehet amilyen kedvesek ezek bosszúból beleöntenek valamit a tankba. -
#3 remote controlled bomb device
-
#2 a kocka ladát mindig fel fogják törni.
olyan kocsit vegyél, amiben a tank-bevezetésben benne van az a csavaros bigyó, amitől nem tudják beledugni a csövet.
a ladát mindig le fogják szívni... -
Garmo #1 Sziasztok! Azért nyitottam ezt a fórumot, mert a jóöreg nafta lopása(főleg régebbi típusú kocsikból), az egyre drágább benzinárak miatt úgy érzem fellendülőbe van. Nekem kombi kocka-Ladám van, de 1 év alatt kb. 10x törték fel a tanksapkát, és szívták laposra a tankomat.Eddig csak helyváltoztatással próbálkoztam, meg persze különböző "bonyolult" tanksapka trükkökkel, de sajnos ezek a "munkanélküliek" nem adják fel, állig felszerszámozva osonnak a helyszínre, és mindent porrá törnek-zúznak, hogy a drágajó 95-höz férjenek. Ha van valakinek bevált trükkje, szívesen(gondolom ezzel nem vagyok egyedül) várom a frappáns tippeket. Köszi!