73
Védekezési tippek a benzintolvajok ellen
  • w77d
    akkor bocs hogy ezt kell mondanom, de nagyon puhány vagy...
    én ezzel parkolászok fáradtság nélkül, pedig hidd el a nagy kerekek miatt nem könnyű....
  • Narxis
    Csurog rólam a víz egy parkolás után, ha kisebb helyre kell beállni. Amúgy ezt leszámítva nem vészes, tudom. :)
  • w77d
    én is szervós kocsival járok hétköznap, de hétvégi kikapcsolódásra van egy VW Buggy-m, amiben nincs szervó. Hidd el, nem hal bele az ember ;)
  • solo
    Hát, mi most épÍtkezünk, és nagymutter opel corsaja kint áll az utcán.
    Egyszert a szomszéd elkezdett valamit csinálni rajta, mert ő szokta, mert autószerelő.De ez mellékes.És a fia vette észre, hogy a piszkos cig.nyok leakarták szedni a tanksapkát,m hogy leszÍvják a benyát.
    DE!
    Ezek annyira amatőr gyökrek, voltak, hogy NEMTUDTÁK, HOGY EBBEN MÁR SZELEP, SZŰRŐ ÉS EGY KIS KANYAR IS VAN A CSŐBEN!
    És csak annyit csináltak, hogy a fogóját ami műanyag letördelték a barmok..-.-
    Azt most Íg nincs új sapek addÍg marad a svéd fogó.XD
  • Narxis
    Én már annyira hozzászoktam a szervokormányhoz, hogy Lada-t és társait csak akkor vezetnék ha nagyon-nagyon muszáj lenne.
  • toretto r34
    a lada miért nem autó? rengeteg lada van ami képes uj autókat megfingatni én is ladázok és néha meglepödnek a vas teljesitményén. az is autó ugyanugy mindt a trabant vagy egy ferrari nem igy kell megkülönböztetni és vannak utcán is már 150-180 lovas ladikok higyél nekem amiknek az árán már 2-3 suzukit uj suzukit meg lehet venni. nem tudom hogy a srác mire használja de a lada is egy normális autó.
  • PLackó
    És ő sem :)
  • Narxis
    Tegyél a tanksapka aljára/szélére ragasztót és akkor majd nem tudják levenni a mocskok!!!!
  • Palinko
    vagy tegye körbe hatástalanított taposó aknákkal amit rögzít :D
  • Rita79
    Add el! A lopott benzin árából kijön egy havi részlet valami olyan járgányra, amiből már nem lehet benzint szívni.
    Erre más megoldás nincs!
  • Neoncsoves
    Tudjátok vannak HL2ben azok a turretek... pakolj le olyat a kocsid köré és jó lesz! :D

Viccen kivül:
    Szerintem parkolj olyan helyre ahol több fény van esetleg, vagy valamit rakjál oda a tanksapkára estére, reggel meg max leszeded.
  • Count Adyn
  • edios
    Add el, amíg el lehet egyáltalán adni, és vegyél helyette egy autót sztem. (Nem gonoszkodás, de 10 leszívásból minimális zsetonnal kiegészítve már kijön egy működő opel astra)
  • Gaborkik #20
    sztem lesd meg ki az aztán ha egyedül van verd meg ha többen vannak kövi alkalomra szólj a kocsma népének
  • karajjj
    hát azt is csak akkor fizetnék, ha a segélyt egyenesen elvennék tőlük és meg se kapnák... :D egyábként meg lopják felénk is a benzit rendesen... :s
  • ThisZip
    mire kitolja a seggét a zsernyák addigra, 2szer csontig leszívják a tele tankot
  • V43 1105
    Uff.. elég cinkes :\ kicsit mástéma.. nekem mamámnál, állomáson szoktak állni vasúti tartálykocsik, tele nyersolajjal.. persze csokik aztis piszkálják, múltkor mesélte a forgalmista hölgy hogy leakarták szivni, a kocsit erre életbe lépett a vákum jelenség, a tartálykocsi hatalmas rovajjal összerogyott, olaj szanaszét.. :\ de elkapták a tetteseket és most szépen fizethetik a kocsit, szóval legalább nem lesz egy darabig júpicire péz .. Jut eszembe.. megoldáslehet még, hogy esetleg megfigyelnéd az autót egy este.. aztán teló rendőröket ki .. ;)
  • tigeroo
    mondjuk én csinálnék egy "fake tankot" amit a tanksapkától lehetne elérni...jókis cukrozott benzin had süljön be a geci tolvajok járgánya
  • toretto r34
    az autók többségének a hasán van a tankja ott meg lehet furni
  • Met
    A tankhoz alulról hozzá lehet férni? Csak azért mert volt kolléganőmnek bemásztak a kocsija alá és simán kilukasztották egy csavarhúzóval a tankot.
  • toretto r34
    hát szerintem vegyél valami jó féle tanksapkát de ha profik akkor nekik az sem akadály
  • tigeroo
    mondjuk ezek tényleg jó ötletek
    a ladában az a jó hogy lehet tákolni:)
  • Cat 02 #11
    Aludj a kocsiban.
  • hunbasser
    garázs?
  • toretto r34
    a lada tank oldalt van nem csövön keresztul megy a beny a tankba hanem egyböl a tankba folyik. Ez elgondolkodtató mert én is ladázom.
  • Tobacco
    hát én nem vagyok képben a lada tankal, de szerintem 3 modositás segithet, 1. a tankig vezető szakaszt ki kell cserélni egy S alakú csőre igy nemtudja ledugni a slagot. 2. át kell alakitani ugy a kocsit, hogy a csomagtarton keresztül keljen tankoplni, kint meg baszogathatja a kocsit a tolvaj. 3. át alakidtatod a kocsit gázosra, igy olcsobban közlekedhetsz 120 -150 ft/ liter, és igy a tolvajok max csak gázt szivhatnak :D:D
  • Pepsi Twist
    önts betont a tankba vagy át kell alakítani a kocsit... pl ilyenre: #3
  • akyyy
    ez kb olyan mint amikor az öregbácsi áramott vezetett a keritéséb hogy ne lopjanak a cigók, erre három közül egyikük meghalt ketten megsérültek. a bácsit meg elküldték 50 év börtönre, azon indokkal hog ymitképze magárol hogy megmeri védeni a tulajdonát!
  • Solt
    Keverj a benzinhez egy kis ciánt! Amikor megszívja a csövet...
  • Met
    Te engeded le este a benzint és nyitva hagyod a tanksapkát, hogy ne törjék fel:)
    Bár lehet amilyen kedvesek ezek bosszúból beleöntenek valamit a tankba.
  • tigeroo
    remote controlled bomb device
  • Frank99
    a kocka ladát mindig fel fogják törni.
    olyan kocsit vegyél, amiben a tank-bevezetésben benne van az a csavaros bigyó, amitől nem tudják beledugni a csövet.

a ladát mindig le fogják szívni...
  • Garmo
    Sziasztok! Azért nyitottam ezt a fórumot, mert a jóöreg nafta lopása(főleg régebbi típusú kocsikból), az egyre drágább benzinárak miatt úgy érzem fellendülőbe van. Nekem kombi kocka-Ladám van, de 1 év alatt kb. 10x törték fel a tanksapkát, és szívták laposra a tankomat.Eddig csak helyváltoztatással próbálkoztam, meg persze különböző "bonyolult" tanksapka trükkökkel, de sajnos ezek a "munkanélküliek" nem adják fel, állig felszerszámozva osonnak a helyszínre, és mindent porrá törnek-zúznak, hogy a drágajó 95-höz férjenek. Ha van valakinek bevált trükkje, szívesen(gondolom ezzel nem vagyok egyedül) várom a frappáns tippeket. Köszi!