Simufarm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
A játék is bõvült:Itt böngésszetek.
Ez most olyan ferdítés volt, mintha azt mondanám hogy városban csak a panelcelládban ülsz és még a szomszédjaidat sem ismered...
Én pártatlan akarok maradni ebben a vitában.
(Kis)városi vagyok, de minden nyaramat és szinte minden családi ünnepet falun töltöttem...
Mind a kettõnek megvan az elõnye és hátránya, felesleges vitázni. Mellesleg én a nagyvárosi létbe tuti beleõrülnék.<#smile>#smile>
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
DFTBA ಠ_ಠ
dehát eztis megkell valakinek csinálni, kinek mi jut az életbõl
Szóval a großstadt - landleben vitát (stílusosan) vessük is el szépen😊
Szerintem meg jópofa, és van akit érdekel. Nincs mese, kinek a pap, kinek a papné. Vannak vadászos/horgászos játékok, akkor azis felesleges mert lehet IRL is csinálni ezeket?
DFTBA ಠ_ಠ
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
DFTBA ಠ_ಠ