Simufarm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csáóó hallotam hírét ennek a játéknak ZTM hallod az alink nemjóh mert rámek h dowload és aztán nem ad semmit uténa
honnan lehetletölteni??? elöre is köszzz!
Martinez01
nincs olyan jó mint a jddg

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

sovatalevi
jo jatek?van ojan jo mint a john deere drive green?csak traktorral lehet menni?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

ZTM
Martinez01
EMBEREK!! írjátok a HSZ eket hogy meglegyen az 500-as minimum😄

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

ZTM
ELKÖLTÖZTEK!!!!
A játék is bõvült:Itt böngésszetek.

itamragy
hol lehet letõlteni a simufarmot?

Egyszer fenn, Egyszer lent.

Martinez01
nem hiszem, nem

Neten lehet ezzel a játékkal játszani??
Csaá most töltöma játékot kiváncsi avgyok mijen!!
Martinez01
én speciel falun lakok!szeretem a traktorokat vezetni és javítani is!És persze virtuálisan játszani vele😄,sok városi ember már rég éhenhalt volna ha nem lennének parasztok!!!!meg magyarország mindig is mezõgazdász ország volt!ÉN FALUSI vagyok és ha valakinek ellenére van akkor LESZAROM!!!

tigeroo
Meggyfa =/= szántóföld.
Ez most olyan ferdítés volt, mintha azt mondanám hogy városban csak a panelcelládban ülsz és még a szomszédjaidat sem ismered...
Én pártatlan akarok maradni ebben a vitában.
(Kis)városi vagyok, de minden nyaramat és szinte minden családi ünnepet falun töltöttem...
Mind a kettõnek megvan az elõnye és hátránya, felesleges vitázni. Mellesleg én a nagyvárosi létbe tuti beleõrülnék.<#smile>
írtam hogy tisztelet a kivételnek, de vidéki rokonaim nem sokat mûvelnek azon legfeljebb permeteznek aztán meg ha megért leszedik. Amúgymeg nem kötelezõ földmûvesnek lenni, ha szerinted olyan könnyû a városi élet akkor gyere ide, ki tart vissza?

ZTM
remélem ez a játék még sokáig lesz fejlesztés alatt mert most 1% a grafika az jó + a gépek kidolgozásais(nagyából)de az aratás kész röhej mert nekem nemindul a vágóasztal😊nameg sok ujítás kell még ha foglalkoznak vele egész jó kis farmosdilesz😊

A jó grafikához szerintem már 10 éve is hozzátartozott az árnyék megléte.
Ekkora hülyeséget is régen halottam : "míg a földmûves csak vet és arat a kéttõ között pedig ül a seggén 😊" Erre szokták mondani hogy "városi ész" gondolom te is úgy vagy vele ,hogy elvetjük a búzát és akkor a kenyeret rakjuk a boltba 2 hónap idõ van amikor pihen a földmûves amúgy meg folyamatosan dolgozik 1 héten minden nap szombat vasárnap is szóval ne állíts olyat amihez semmit nem értesz... és azt a növényt gondozni is kell és védeni a kártevõktõl.

mama2
"aki reggeltõl estig mondjuk kapál vagy a mákot metszi 50fokban." Ez így van. Az én szüleim is mezõgazdasággal foglalkoznak és van traktoruk is, és igen, 50-60(!!!) fokban dolgoznak a foliában, aztán meg még válogatnak a 30 fokban. És ezt anyukám úgy, hogy õ is beteg nem kellene melegbe lennie, apukám meg fájós derékkal.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Kicsikiraly
én az mmo-kban azt szeretem hogy irreálisak, és az ember olyanná válhat amilyenné a való életben sohasem (gondolok itt egy varázslóra természetesen, a reális mmo-kra ez nem igaz, azokat nem is nagyon szeretem 😄)

DFTBA &#3232;_&#3232;

tigeroo
Pedig ...sokszor nehezebb az életük mint a városiaknak, aki reggeltõl estig mondjuk kapál vagy a mákot metszi 50fokban.
dehát eztis megkell valakinek csinálni, kinek mi jut az életbõl

Szóval a großstadt - landleben vitát (stílusosan) vessük is el szépen😊

Szerintem meg jópofa, és van akit érdekel. Nincs mese, kinek a pap, kinek a papné. Vannak vadászos/horgászos játékok, akkor azis felesleges mert lehet IRL is csinálni ezeket?
Kicsikiraly
mondtam olyat hogy a földmûvesekkel van a bajom? 😮 te is rögtön jössz a földmûvestopikos beszólásokkal, holott én csak azt szóltam le hogy ilyenbõl minek játékot csinálni -.-

DFTBA &#3232;_&#3232;

nandorb
hu itt ebben nem egyezek es az allatok stb.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

hát eléggé el vagy tévedve, dubai-ban esetleg, de magyarországon nem ülnek otthon a seggükön a városiak, hanem reggeltõl estig melóznak az év minden évszakában. míg a földmûves csak vet és arat a kéttõ között pedig ül a seggén 😊 persze tisztelet a kivételnek

DJKonya
ezt te azért nem érted mert valszeg városi puhány vagy.... a városiak csak ülnek a otthon a seggükön és vigyorognak az olyan embereken akik traktorral dolgoznak mert azok parasztok, pedig ha ezek nem lennének nem lenne mit enni mert amit esztek városba annak a 95%-a biztos falurol megy be, de nincs vita

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

nandorb
simfarm a neve no de mindegy ha ezt a jatekot simufarmnak hivjak hat legyen

nandorb
asszem hogy van mar ien topik

én pl szeretem a jó graf.-ú farmer játékokat ...

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

Bandew
Kb. az összes játéknál fel lehet tenni hasonló kérdést.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

nandorb
nekem nem indul el

tigeroo
jogos kérdés. deee mit lehet élvezni a végeláthatatlan hentben, a végeláthatatlan MMO farmolásban..?
Kicsikiraly
könyörgöm... hogy lehet egy olyan játékot élvezni hogy mész a végeláthatatlan mezõn egy traktorral?

DFTBA &#3232;_&#3232;

Martinez01
Ez a topik egy Traktoros mezõgazdász játékról szól.Megjelent a legújabb része ami a 0.5-ös verziót jelenti!Ingyen letölthetö :errõl az oldalról