89
American McGee\'s Grimm
-
#89 Nem tudjátok véletlenül honnan is lehet letölteni a 3. évad utolsó két epiódját?
Nem mintha olyan szívem csücske játék lenne, de ezen a 2 részen múlik a gyűjtemény teljessége. :)
Ezekről van szó:
"The Adventures of Thumbling"
"Snow White" -
#88 Innen szedjétek:
Első szezon:http://btjunkie.org/torrent/American-McGee/37960c57514f83a52c8aac4825d80a5c42a5332de5b1
Második szezon:http://thepiratebay.org/torrent/4610557/American_McGee_s_Grimm__Volume_2_[Episodes_1-8]
Harmadik szezon:COMING SOON. -
#87 Na asszem ma nekikezdek az első évadnak. -
#86 Én sem tudom, de valamit viszont igazán csinálhatnának másképp, mert ez a 32-bitre korlátozás nagyon nem fasza. -
#85 Nem tudom mit csinálnak a fejlesztők másképp, de az utóbbi két rész mindig elrontja a kontrollerem kalibrálását. -
Cyberdevil #84 Ez a játék nem is arra lett kitalálva h napokig lekössön, hanem hogy szerezzem pár kellemes percet. 200 megától ne várjon az ember egetrengető csodát... -
PunkZoli #83 uncsi :\ -
#82 lehet szedni az új részt -
#81 jól van végigvittem... nah :D (kivittem és a szabadban játszottam végig xD) -
PunkZoli #80 és kivitted! de hova?!:D -
#79 akarom mondani jó, nem hó. :D -
#78 Délután sikerült kivinnem, még épp időben, 4 óra után már nem lehetett elindítani. Szvsz hó volt ez a rész is. Sőt talán még az első epizódnál is jobban tetszett. A pálya a farkas gyomrában... :D -
#77 Úgy látom a grimm részrek kimaradnak az életemből, mert a játék kedvéért nem fogok visszatérni 32bit-re. -
#76 Na ha feltöltöd a telepítőt várom, mert ez gagyi megoldás szvsz. -
#75 Töltöm:D -
#74 Valaki feltölthetné valahová a telepítőt. Ha már ilyen gagyi a gametap és helyettem dönti el, hogy megy e a játék vagy nem. -
PunkZoli #73 én már végig is játszotta :\, ha a kövi is ilyen lesz én abbahagyom... uncsi -
#72 quest logint válaszd -
#71 Nekem nem engedi szedni a letöltő progi, kéri, hogy lépjek be (log-in) vagy valamilyen TapID-ot csináljak, de ezt az USA-n és Kanada-n kívül nem engedi, most akkor hogy lehet elkezdeni szedni?
Szerk: megvan szedem én is. -
#70 még mindig nem bírom szedni, mert nem szeretia 64bit-es oprendszerem. -
PunkZoli #69 nem is kell, nekem fennt van a kliens és guest ként szedi -
ATi0021 #68 Nem kell regisztráció. -
#67 Linket tudsz adni? Nem szeretnék regisztrálni a gametap-ra. -
PunkZoli #66 game tapon fenntvan
és ingyenes valóban O.o -
#65 Nekem még nem sikerült -
ATi0021 #64 Végre lehet szedni az új részt. :D -
#63 Szóval nem lehet leszedni ingyenesen? -
#62 De jó lenne leszedni az új részt. -
ATi0021 #61 GameTapen kint van már az új rész, de csak Goldal engedi leszedni. A főoldalon meg azt írja, hogy 24 órán át ingyenes. Akkor most mi van? -
PunkZoli #60 sztem az előző résznél volt csak ez :(
-
#59 Na elvileg nemsokára jönnie kell az új résznek. Gyorsan 24 órán belül le kell húzni, addig még ingyenes. -
#58 Ha sima egy magos a proci sztem meg se érdemes próbálni, annak ellenére hogy elég puritán a látványvilág nagy a gépigénye. Előfordult nálam is a 40-50 közötti FPS 1280-ban. -
#57 Próbáld meg frissíteni a drivereket. -
Ember 123 #56 hát nincs vmi jo gépem de azt irja hogy futnia kéne alatta:
512 mb ram, 2,13 GHz -
#55 Milyen géped van? -
Ember 123 #54 Nekem vmi nemjo amikor elinditom a gamet akkor mindig ujraindul a gép..:(
nem értem mi lehet a probléma.. elvileg mennie kéne:( -
#53 Nekem is bejött, én mindenhova bementem és megfertőztem ahova/amit csak lehetett:D. Jó fél óra volt, tetszett. Nekem 8/10. -
#52 reinstal mgoldotta faxa kis gém volt a kövi is tuti ilyen kis 1szerü lesz kell ilyen is nmrossz ez nekem 7/10 -
#51 igen és utána ugyanoda rak visszaa zombifaterhoz nah eza bajom -
Szeszmester #50 Érdekes.
Elvileg amint átváltoztatod a fatert és a gyereket, egy cut-scene kvöetkezik.