Terminator Salvation teaser
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szövegértés 1-es 😊 nemehez a trailerhez kell nyelvismeret hanem ahol õ nézi 😊
ui: nem haverom se nem ismerem csak vicces volt látni h egyesek hamarabb basznak le mást mint értelmeznek egy érthetõen leírt mondatot
ui: nem haverom se nem ismerem csak vicces volt látni h egyesek hamarabb basznak le mást mint értelmeznek egy érthetõen leírt mondatot
Gog3r - az sem mindegy h az állatkertben a ketrec melyik oldalán állsz
Na, Bale-t el tudom kepzelni ebben a filmben.
Orulok, hogy egyre tobb popularisabb filmben is foglalkoztatjak, jol all neki az akciosdi.
Orulok, hogy egyre tobb popularisabb filmben is foglalkoztatjak, jol all neki az akciosdi.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Szerintem Christian Bale jó csere volt. Kiváncsian várom. Gondolom az emberi külsõ a szimpatizálás miatt kellhet, a merev, robotos tekintet 😊
Hát ehhez a prewievhez nagyon nagy idegennyelvismeret kell te gyökér...
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
képzeld máshol olvasok........
olyan helyen ahol már akkor felrakják a teasert amikor az épphogy csak kikerült, nem 10 nap után........csak hát oda némi idegennyelvtudás is szükséges amit nem mindenki birtokol.
ide már csak röhögni járok vissza
olyan helyen ahol már akkor felrakják a teasert amikor az épphogy csak kikerült, nem 10 nap után........csak hát oda némi idegennyelvtudás is szükséges amit nem mindenki birtokol.
ide már csak röhögni járok vissza
Miert nem a cikkhez szoltok hozza??
Ha nem tetszik olassatok mashol, ennyi!
Az meg, hogy ki mit jatszik vagy ujra jatszik csak (jo) forgatokonyv kerdese.
Ha nem tetszik olassatok mashol, ennyi!
Az meg, hogy ki mit jatszik vagy ujra jatszik csak (jo) forgatokonyv kerdese.
Na mit mondtam , hogy törlik a kommentjeinket?? 😄
ez a szerencsétlen Tibi elõször ausztrál testépítõt írt osztrák helyett...azért van különbség.
SZÁNALOM
ez a szerencsétlen Tibi elõször ausztrál testépítõt írt osztrák helyett...azért van különbség.
SZÁNALOM
Az istennek nem tudnak elszakadni attól, hogy ember játsza a T800-ast<#duhos2>#duhos2>
Eddig se voltam kibékülve, hogy "Svarci"-t erõltetik. Pedig semmi bajom a színésszel, szeretem a filmjeit, DE... A Terminator nem egyenlõ Schwarzeneggerrel, ahogy az Alien sem egyenlõ Sigourney-val. Tudom, biztos eladhatóbb a dolog, de aki jobban beleszagolt ezeknek a világába, az nem kapcsolja össze velük a sztorit, ráadásul már túlerõltetett, fárasztó is, ahogy mindig meghal majd újra elõjön.
Szal sikerült túllépniük Svarcin (de gondondolom, csak mert nem vállal már szerepet, egyébként biztos most is +környékezték). Enek ellenére mégis kell egy utód? Ez egy szerencsétlen robot, aki azért jelent meg az elõzõ részekben emberi alakban, hogy elvegyüljön a jelenben. Az invázió idején, ennek mér semmi értelme nincs.<#oooo>#oooo>
Eddig se voltam kibékülve, hogy "Svarci"-t erõltetik. Pedig semmi bajom a színésszel, szeretem a filmjeit, DE... A Terminator nem egyenlõ Schwarzeneggerrel, ahogy az Alien sem egyenlõ Sigourney-val. Tudom, biztos eladhatóbb a dolog, de aki jobban beleszagolt ezeknek a világába, az nem kapcsolja össze velük a sztorit, ráadásul már túlerõltetett, fárasztó is, ahogy mindig meghal majd újra elõjön.
Szal sikerült túllépniük Svarcin (de gondondolom, csak mert nem vállal már szerepet, egyébként biztos most is +környékezték). Enek ellenére mégis kell egy utód? Ez egy szerencsétlen robot, aki azért jelent meg az elõzõ részekben emberi alakban, hogy elvegyüljön a jelenben. Az invázió idején, ennek mér semmi értelme nincs.<#oooo>#oooo>
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
ez 720p -.-
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Kicsit megkésve (3nap) de ide is felkerült 😄
1080p HD-elõzetes
http://www.hardwired.hu/bigdl/2/9/trailer_terminator_salvation.mov
1080p HD-elõzetes
http://www.hardwired.hu/bigdl/2/9/trailer_terminator_salvation.mov
Én azt olvastam, hogy "megerõsített hírek már ezek", Josh Brolin fogja a T-800-ast játszani. (De örülök hogy mégsem így lett)