Terminator Salvation teaser

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szövegértés 1-es 😊 nemehez a trailerhez kell nyelvismeret hanem ahol õ nézi 😊
ui: nem haverom se nem ismerem csak vicces volt látni h egyesek hamarabb basznak le mást mint értelmeznek egy érthetõen leírt mondatot

Gog3r - az sem mindegy h az állatkertben a ketrec melyik oldalán állsz

Laza
Na, Bale-t el tudom kepzelni ebben a filmben.
Orulok, hogy egyre tobb popularisabb filmben is foglalkoztatjak, jol all neki az akciosdi.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Szerintem Christian Bale jó csere volt. Kiváncsian várom. Gondolom az emberi külsõ a szimpatizálás miatt kellhet, a merev, robotos tekintet 😊
daire
az igaz, hogy Helena Bonham Carter is játszik majd benne?

Galambok kíméljenek!

Hát ehhez a prewievhez nagyon nagy idegennyelvismeret kell te gyökér...

Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!

képzeld máshol olvasok........
olyan helyen ahol már akkor felrakják a teasert amikor az épphogy csak kikerült, nem 10 nap után........csak hát oda némi idegennyelvtudás is szükséges amit nem mindenki birtokol.

ide már csak röhögni járok vissza
Miert nem a cikkhez szoltok hozza??
Ha nem tetszik olassatok mashol, ennyi!

Az meg, hogy ki mit jatszik vagy ujra jatszik csak (jo) forgatokonyv kerdese.
Na mit mondtam , hogy törlik a kommentjeinket?? 😄
ez a szerencsétlen Tibi elõször ausztrál testépítõt írt osztrák helyett...azért van különbség.
SZÁNALOM
Waterhorse
Az istennek nem tudnak elszakadni attól, hogy ember játsza a T800-ast<#duhos2>
Eddig se voltam kibékülve, hogy "Svarci"-t erõltetik. Pedig semmi bajom a színésszel, szeretem a filmjeit, DE... A Terminator nem egyenlõ Schwarzeneggerrel, ahogy az Alien sem egyenlõ Sigourney-val. Tudom, biztos eladhatóbb a dolog, de aki jobban beleszagolt ezeknek a világába, az nem kapcsolja össze velük a sztorit, ráadásul már túlerõltetett, fárasztó is, ahogy mindig meghal majd újra elõjön.

Szal sikerült túllépniük Svarcin (de gondondolom, csak mert nem vállal már szerepet, egyébként biztos most is +környékezték). Enek ellenére mégis kell egy utód? Ez egy szerencsétlen robot, aki azért jelent meg az elõzõ részekben emberi alakban, hogy elvegyüljön a jelenben. Az invázió idején, ennek mér semmi értelme nincs.<#oooo>

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

tommyg
ez 720p -.-

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Kicsit megkésve (3nap) de ide is felkerült 😄

1080p HD-elõzetes
http://www.hardwired.hu/bigdl/2/9/trailer_terminator_salvation.mov
Én azt olvastam, hogy "megerõsített hírek már ezek", Josh Brolin fogja a T-800-ast játszani. (De örülök hogy mégsem így lett)