E3 - Sony konferencia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dsre ha ilyenre vágysz, nagyon jó lett a Ninja Gaiden Dragon Sword. Nem hittem volna, hogy a ds tud pont olyan jó pörgõs akciójákot produkálni, mint a psps GOW, de a team ninjának sikerült.
A
láttad?? mert tudom,hogy elvilg vol,de amit én láttam az egy beszélgetés volt az alkotókkal fõként a multiplayer-rõl....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
mert a DS ócsósított, egy csomó DS játék licence még a Sega-Nintendo korszakból maradt meg nekik.
az egész felhozatalból csak a GT 5 érdekelne, de PS3 egy darabig nem lesz itthon.
az egész felhozatalból csak a GT 5 érdekelne, de PS3 egy darabig nem lesz itthon.
a faszom hogy ds-re mért nem fejlesztenek god of wart :S
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
😊lehet jó lesz a Resistance 2 ha a cikk írója a trailert CGI-nek gondolta...Insomniac-éknál nem divat rendermovie-kkal kábítani a népet...
Egyébként a Killzone 2 nememlítését én se értem...Ha vmivel lehet prezentálni a cell erejét akkor az KZ2...
Egyébként a Killzone 2 nememlítését én se értem...Ha vmivel lehet prezentálni a cell erejét akkor az KZ2...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
A Resistance-t ingame prezentálták :-D Az õsz elejére elkészül.
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
De idióta neve van a MAG-nak 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ