Készül a Wanted folytatása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
üdv, most néztem meg a filmet, télleg jo volt, de késõ este volt a moziban és nemakarom még1x megnézni valaki mondja el a végén hogy most mi a f. van?😄
SZPOJLER
ugyhogy ne nézze aki nemlátta, de nemtudom h annak sázmit e. a végén mikor megpatkol az a morgan freeman, akkor kire fogja a fegyvert? és ki az aki lõ, mert az én ostoba fejem ezt hajnalban már nemtudta felfogni 😄 nekem a 2 ugyanannak tünt de mégse. szal omst mivan?😄
SZPOJLER
valaki légyszi
SZPOJLER
ugyhogy ne nézze aki nemlátta, de nemtudom h annak sázmit e. a végén mikor megpatkol az a morgan freeman, akkor kire fogja a fegyvert? és ki az aki lõ, mert az én ostoba fejem ezt hajnalban már nemtudta felfogni 😄 nekem a 2 ugyanannak tünt de mégse. szal omst mivan?😄
SZPOJLER
valaki légyszi
Sztem ugyanúgy a James McAvoy + egy rakás régi visszaemlékezés 😊
vérszem😊 -jogos! vonat nem túl lényeg, jolie-t viszont sajnáltam, jó lett volna a kettõben látni.. tényleg, az újban kik lesznek?
Nekem a végén a vonatos jelenet nem tetszett. Az már túl irreális volt. Azon kívül nagyon jó kis popcorn mozi. Mátrix kedvelõknek ajánlott.
hát ha valakik a wanted folytatásról olvas úgy, hogy nem látta az "elsõ" részt, akkor az magára vessen 😊
amúgy:
amúgy:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az, hogy legyilkolták az egész vonatot seperc alatt látványos volt ugyan, de nem túl átgondolt. elõtte a fószer azon vívódott, hogy egy embert megöljön e, aztán hirtelen több százat...lehet vérszemet kapott xDD
Szerintem is jó film volt, bár nem látom sok értelmét egy folytatásnak.. kerek egész volt a film... és tényleg tetszett. Viszont... nehezen emésztem meg hogy volt pl több száz civil, ártatlan áldozat akikkel nem törõdik senki. És akkor ilyen mottó van a filmben "Ölj meg egyet, megmentesz ezret..." blablabla, innentõl kezdve hiteltelen az egész mondóka 😛
Remélem az az orosz ipse csinálja a folytatást is, zseniális ahogy a kelet-európai filinget becsempészi a halivúdi klisék közé<#eljen>#eljen>
A maga nemében szerintem nem volt rossz film, sõt, nagyon nem is lehet hol belekötni ... persze az elemi szintû gagyizmust nem számolva 😄
Biztos valami elõzményfilmet csinálnak majd, amiben bemutatják a bérgyilkos szövetség eredetét, múltját, és hogy miként fordított nekik hátat Cross.
Legalábbis szerintem ez kézenfekvõ lenne.
Legalábbis szerintem ez kézenfekvõ lenne.
Nothing to say